РУСЕНСКИ пролетен карнавал

• 17 087
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Много се забавлявахме на карнавала . Благодаря на организаторите ! Simple Smile
Почивните дни бяха много приятни и двата празника за дечицата в събота - в парка и в неделя - в Рига бяха много хубави. Малката каза, че се е забавлявала много Simple Smile
Дано и подписката да е събрала достатъчно подписа - аз като си тръгвах бяхме стигнали до към 60, а вътре имаше според мен близо 150 души.

# 16
Момичета, благодаря на всички, които се подписаха и помогнаха за писмото  Hug
Имаме си входящ номер от Общината: 94ДД/217/06.04.2009 г.
Събраха се общо 63 подписа.
Пожелавам ни успех.

# 17
Успех на подписката.  Praynig Heart Eyes

# 18
сега видях че има нова тема  Laughing  та да препиша тука  Simple Smile

момичета,
ако някои има познат които си търси работа с много добър-отличен английски, може да ми пише на л.с 
длъжността е за водене на кореспонденция на англииски език вкл. и разговори по телефона.
поздрави 

# 19
Успех на подписката.  Praynig Heart Eyes

Chibi моите благодарности като вестител на добрата вест. Става въпрос за раждането на Алекс.  bouquet  bouquet
Благодаря на всички за пожеланията и милите думи. Надявам се да направим отново една сбирка и да обсъдим русенските клюки.

Тайничко ви завиждам за карнавала, а ако Криси разбереееее...... спукана ми е работата. Миналата година след карнавала, всеки пък като минавахме покрай карнавалният магазин следваше въпрос "А кога ще има отново ъъъъъ как беше....?" И аз казвам "Карнавал" Сега като разбере, че го е пропуснал, малеее. За съжаление нямаше кой да го доведе, беше изстрелян извън вкъщи.

# 20
Chibi моите благодарности като вестител на добрата вест. Става въпрос за раждането на Алекс.  bouquet  bouquet
Моля, моля. И от тук целувки на малкия адаш.  Heart Eyes  bouquet

# 21
  • там където ме зове сърцето!!!
Запис  Mr. Green

# 22
Въх, много съм залюпена  ooooh! Тъкмо щях да питам къде се намира писмото в момента, че така и не успях да подпиша, а то вече имало и входящ номер  Embarassed Дано инициативата завърши успешно  Praynig

# 23
Ох момичета  Embarassed и аз не можах да разпиша подписката,моята такъв рев дръпна в началото на карнавала,че повече от час рева докато успея да я накарам да се отпусне.Тя е толкова контактна,но се страхува от маски и изрисувани лица и изпадна направо в шок.Залепи се като гербова марка за баща си и не ще и не ще.Но той трябваше да отиде на работа и аз останах с нея,слава богу успя да се отпусне и да се позабвлява но не се отделяше от мен и заобикаляше маскираните деца  Laughing.Няма ли да пуснете друга подписка ,със сигурност още хора ще се разпишат.Но защо по едно време чух водещия да обяснява,че е заради ремонтите,аз останах с впечатление,че става въпрос за изписване на децата от ясла преди детската градина  newsm78,аз ли да съм толкова разсеяна???

# 24
Ивааааа чувствам се толкова гузно...аз разплаках от самото начало малката, с това мое лице.......старах се да я заобикалям през цялото време, но уви останах в спомените на детето като кошмар...... Cry Наистина сори... Embarassed

# 25
Споко мила не се притеснявай,случва се.Ако не беше ти щеше да е някой друг като се качихме,защото както казах тя се страхуваше от рисувани лица.Незнам защо,ходихме на един рожден ден и там нарисуваха децата и тя още тогава се плашеше,не очаквах и аз такава реакция от нея наистина.А и не те е запомнила така повярвай ми,накрая виж как ти даде ръчичка и не бягаше като не беше с костюма  Joy.Ти си толкова мила кака,че няма как някое дете да те запомни с лошо.

# 26
Ивааааа чувствам се толкова гузно...аз разплаках от самото начало малката, с това мое лице.......старах се да я заобикалям през цялото време, но уви останах в спомените на детето като кошмар...... Cry Наистина сори... Embarassed
ти ли беше тази, дето даде подкуп на полицая?  Laughing Laughing

# 27
Момичета,все забравям да пиша,че в края на карнавала беше останал един елек,оставих го на рецепцията на хотела.

# 28
 newsm59 на Вергилия!!
Да е много здрава и обичана от всички около нея!!!  Heart Eyes  bouquet

# 29
Верги, честит рожден ден!!!     bouquet   Hug
Ива, Петя - не се притеснявайте, че не сте се разписали. Ако стане нещо, ще стане и с 3, и със 63, и 6663 подписа.
Колкото до проблема с изписването от яслите - никой не ми се оплака, че е пострадал. Нямах реален случай, на който да се опра. Намерих тема на една русенска мама от декември-януари, но се оказа, че тя си е решила въпроса.
Нищо не пречи да се постави темата в следващо писмо. Другата година тоя проблем ще бъде в моя двор...Очаквам, ако някоя мама има подковано мнение по въпроса да ми пише на лични. Искам да сме подготвени от всякъде, за да можем да нападаме.

Общи условия

Активация на акаунт