РУСЕНСКИ пролетен карнавал

• 17 075
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Във фотото на главната,до Пикадили близо.

# 256
  • Русе
Честит рожден ден на crazykitty всичко най-хубаво ти пожелавам!!!   bouquet

# 257
Благодаря ти Pile   bouquet

# 258
Снощи и в Здравец Изток димяха срещу комари- към 20ч. - излязох на балкона понеже шумът беше много силен- като от самолет, ама се оказа джипка  Crazy

За снимки върху чаши- има в уличката от страни на театъра- едно малко студио, има и в Одесос фотото- на кино Москва, и зад Щастливеца мисля, че все още работи  Peace, ако не се лъжа вече и Силвена фото я предлагат услугата

Имам въпрос: НА 27.05 Лили Иванова ще има концерт в Русе- пише СПОРТНА ЗАЛА, това зала Дунав ли ще рече? И ако някой знае от къде се вземат билети и по колко са.   bouquet

# 259
# 260
Еми,честит рожден ден мила!Много здраве,щастие и приказни мигове с Димана и мъжо!

# 261
Благодаля ви момичета! Вчера беше големият ден. Направиха го в къщи с месна упойка - д-р Персенски. Едва ли името ще ви говори нещо - само за инфо това е докторът, направил първата операция в България за смяна на пола от мъж - жена. Уж всичко беше ок, но все още е с оток, казват нормално, но се надявах при нас да няма, но уви. И лекарства му изписа. Каза 4-5 ден може цяла баня и памперс и дрехи.

# 262
Честит празник на всички малки и големи именници! Здраве, щастие, късмет и любов!!!

Някой назад беше питал за гипсови фигурки май  Rolling Eyes Тази сутрин видях в Кауфланд - на щанда при детските играчки. Към 10 лв. са, има различни - кончета, кучета, котета, рибки, кукли...  Peace

# 263
Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по моментите, които карат дъхът Ви да спре. Желая ти повече такива моменти. Честит имен ден!

# 264
Честит имен ден на Гоги на Маги!Здраве,щастливи мигове и много усмивки!  bouquet
Честито и на всички именници!Желая здраве,защото е най-важното нещо,всичко друго се нарежда от само себе си!  bouquet

# 265
Здравейте мами Hug,синът ми ще бъде в детска градина червената шапчица и като го записвахме ни казаха да проверим началото на май месец за родителската среща,но като звъня ми дава само свободно,някой да има информация по този въпрос  bouquet

# 266
Моят съвет е да отидеш лично,на място,в ДГ и да се срещнеш очи в очи с директорката  Peace

# 267
Снощи и в Здравец Изток димяха срещу комари- към 20ч. - излязох на балкона понеже шумът беше много силен- като от самолет, ама се оказа джипка  Crazy
Супер, пръскали някъде срещу досадниците, докато бяхме в Силистра при другите баба и дядо.  Hug А в Здравец?  newsm78

# 268
Супер, пръскали някъде срещу досадниците, докато бяхме в Силистра при другите баба и дядо.  Hug А в Здравец?  newsm78
Мммм минаха и през там Wink

# 269
Мммм минаха и през там Wink
Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт