Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, свързани с международни бракове, визи, семейни отношения и културни различия. Темите включват различни гледни точки за браковете с арабски мъже, предбрачни договори, визи, проблеми с отвличания на деца и въпроси относно политическото влияние върху общественото мнение.
-
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във връзка с визите?
-
Какво представлява предбрачният договор и защо е важен?

Дано сте много щастливи заедно! 
Исках почерпка, правопропорционална на получената оценка!
И тъй като не се съмнявам и в това, каква е въпросната бележка, считам почерпката й за много малка...Или пък може би, с оплетени в крачола два крака й е било трудно да стигне до кухнята и да докара останалата,по-съществена част от блюдата
Няма да можем обаче да му се насладим максимално у дома, тъй като девойките са болни и за жалост излизане навън с тях няма..
Сега от позицията на вече поуспокоена, ще ви разкажа какъв ужас изживях онази вечер.Каката подържаше в рамките на два-три дни непрекъснато висока температура, която слабо се въздействаше от разните му антипиретици..Но в сряда термометърът вече показваше 39,9.....цялата гореше.Въпреки редуването през няколко часа на течен аналгин, Парацетамол ипр., последната не спадаше изобщо..Тогава реших да я заведа в банята и да я поохладя с вода, чиято температура е близка до телесната й..В никакъв случай не беше студена..Тя кротко се съгласи, тъй като беше като парцал...
Та така покрай нас...А още по -смешният лаф касаеше мен..Казах й, че докато съм я свестявала в банята, едва съм я вдигнала на тоалетната чиния, т.е колко много тежи в отпуснат вид..А тя в отговор, стил заяждане ми каза да се моля да не припадам никога, че мен и кран не би бил в състояние да ме повдигне.. 
До после!

На мен изключително ми харесаха, ще се радвам, ако успея да ги приготвя.
Виждам, че щерката се оправя, много се радвам
2 дни лентяйстване предвиждам. 
.то вярно 4е петък ве4ер,ама....
.
,тя дъщери4ката ти като мене.Аз като тиинейджър,ве4но бях в опозиция на мама и все ако мога така да и отговоря.ама колко бой съм изяла!!!
.ама сега да видиш...сестра ми е така и аз много се карам с нея за това,ама...сега.А като ме блъскаше в хормона в пубертета и отговарях си мислех 4е съм много оригинална
.
..вклю4ете се
...нека спят 
Инша'Алла да сте още по- щастливи за напред! Мабруууууууууууууууук......