Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, свързани с международни бракове, визи, семейни отношения и културни различия. Темите включват различни гледни точки за браковете с арабски мъже, предбрачни договори, визи, проблеми с отвличания на деца и въпроси относно политическото влияние върху общественото мнение.
-
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във връзка с визите?
-
Какво представлява предбрачният договор и защо е важен?
Нашият брак е официален, регистриран е навсякъде- първо сключихме религиозен, после го заверихме в "гражданското", и сега го регистрирах и тук, в България. Като подписвахме и ме питаха за изискванията ми аз казах, че нямам, (досрамя ме да поискам да впишат, че ако мъжо се ожени за следваща съпруга, аз ще се считам за разведена..., което ми го каза самият той), пък и с такъв зор се оженихме, че изобщо не мислех за тия неща. За културния шок- права си, няма как да скоча от червения килим в къща с водна помпа и да не
. Аз видях само Кайро, и за един ден селото, в което се предполага, че ще живеем- наистина не е за всеки

От зор изчистих 2 найлонови торби с коприва със скоростта на светлината

И съумей да накараш всички да те слушат!

Дадох й хапче, а тя ми се извинява, че била, видите ли, повод посред нощ да стана, при положение че утре съм на работа..
Не за да продължава да ми помага до безкрайност, а защото чувствам, че така връзката ни е по-дълбока и здрава, по-истинска...Арабският тип отношения родител-дете и отраснало отроче-родителско тяло ми идва малко протоколен и резервиран...