Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, свързани с международни бракове, визи, семейни отношения и културни различия. Темите включват различни гледни точки за браковете с арабски мъже, предбрачни договори, визи, проблеми с отвличания на деца и въпроси относно политическото влияние върху общественото мнение.
-
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във връзка с визите?
-
Какво представлява предбрачният договор и защо е важен?

" и ще бъде по-добре да се запознаят с него и да видят,че не е страшен...за това сега обмисляме този вариант...аз не съм пробвала за виза и нямам отказ съответно и мисля,че ако нищо друго не се получи ще дойде и моят ред,аз само това чакам,дай ми да ходя в арабските страни,първа съм....
и майтапиии. Та хвана ме упойката и във тоя момент влиза един млад мъж и те ме питат може ли колегата да вземе участие да се учи как се прочистват слъзни каналчета. И нали се майтапяхме предварително и аз им влязох във тона та питам- Къв тоз Доктор беее???? Ми от Иран-казват те. И аз викам- Ха'ди хубу най старата цивилизация да се учи на мене, разрешавам
Цял ден бяхме в планината днес. 

ей така, все едно до вчера са си бъбрили приятелски, просто звънят и казват, 4е им трябва, а толкоз време го подминаваха по улицата, незнайно защо

Привет мривет , ама не си губите времето вие, сменяте никове като за световно , Деси твоят ме хвърли в оркестъра ,представям си те в новото амплоа
филмът Булка от Сирия ми хареса , спомни ми едно друго посещение на кино в Алекс, искам да се запозная отблизо с арабското кино
засега обаче само отдалеч