Национална среща на ФЕВРУАРЧЕТА 2008

• 12 087
  • 259
  •   1
Отговори
# 240
Хайде момичета, мислете за следващата среща   201uu

# 241
Хайде момичета, мислете за следващата среща   201uu

Предлагам Майорка...  Mr. Green

Срещата беше СУПЕР! Ще пиша пак като ми остане време. Обещавам. Crazy

# 242
  • ВАРНА
Хмм, за Майорка и аз съм навита, но някой да ми плати разходите  Laughing.
Сериозно, фен съм на следваща среща.

# 243
  • Варна
Сериозно, фен съм на следваща среща.[/color]
И аз,и аз.Може септември да е.Бабата даже даде предложение да дойде с нас и да останем повече от 2 дена. Mr. Green

# 244
Сериозно, фен съм на следваща среща.[/color]
И аз,и аз.Може септември да е.Бабата даже даде предложение да дойде с нас и да останем повече от 2 дена.  bouquet

Освен да почнем да планираме следващото местенце, друго не ни остава Heart Eyes

Тони, както ти каза леля сервитьорка "аз тебе те познавам, гледала съм те по телевизията hahaha",  намери ни едно китно хотелче в Палма, и да се мятаме целия отбор Joy Joy Joy

Асолчееееее Hug, искаме снимки Grinning

# 245
Е не, тази леля сервитьорка беше уникална. Как ни запомни на всички имената, щях да падна. За следващата среща съм "За" само всичко да е наред, а пък как ми се иска да е на морето Wink а пък ако може и да е топло още по добре Wink

Асол, наистина и аз нямам търпение да видя снимките ти, знам че трябва време, ама като знам пък колко са хубави Simple Smile

Между другото септември нали имаше няколко почивни дни? Аз от както съм по майчинство изгубих всякакви такива неща, понякога и съботата и неделята ми се сливат. Simple Smile

Hug

# 246
  • Варна
Алинка,идеята за морето е супер. Mr. Green

# 247
  • София
И аз съм за. Давайте да мислим от сега.  Peace

# 248
Пък само ако знаеш Варна колко любим град ми е, най-любимия от всички в България може би. Wink

Hug

# 249
Варна - аз съм ЗА  Peace Mr. Green
Така го обичам този град ,още не мога да го прежаля че се пренесох в Бургас ( ще ме извинявате бургазлийки  BlushHug

# 250
Момичета изкарах си страхотно сред вас! Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
А относно следващата среща,време е ! Grinning
Между другото имаме приятел управител на хотел в Камчия,точно където реката се влива в морето.Ще говоря с  него за септември,дори и към края да е ,е доста топло а и сигурно няма да има много хора.Още тези дни ще говоря с него и ще споделя.
И наистина трябва да си спретваме срещи по-често.Да не говоря,че хора като мен почиват само ако е планирано Blush

# 251
  • София
Пък само ако знаеш Варна колко любим град ми е, най-любимия от всички в България може би. Wink

Е това все едно аз съм го писала!
Тази идея за среща във Варна мнооооого ми допада. Пък и имам роднини там  Grinning

# 252
  • Варна
Хайде тогава да се заемаме с организацията за септември. Peace

# 253
  • ВАРНА
Хайде, хайде.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт