Национална среща на ФЕВРУАРЧЕТА 2008

• 12 087
  • 259
  •   1
Отговори
# 30
Момичета,страхотни сте Hug
Благодаря ви и за подкрепата Hug,разбира се ако се развият добре дотогава нещата ще дойдем и ние PeaceЗасега обаче такива изгледи няма. Confused
Иначе тениските са супер(Кас-че  bouquet) , и организацията на Чара е на ниво (браво за което  bouquet)
Ще ви следя ...

# 31
Чак днес влязох в темата  Embarassed, а тя каква организация кипи...
Накратко, че давам на заето  ooooh!
За тортата, Чари ти ме изпревари мила, мислех аз да предложа да се заема с това. Мисля , че може да се поръча от София за провинцията, но пак трябва да проверя в сайта на Двете фукли. Аз от там поръчвах на майка ми за рожденния ден. Но ако прецените , че е по-добре може и от Габрово.
Кас, на мен дизайна ми допада на всички фланелки с изключение на последната, на която надписа е твърде голям .
Наистина е хубаво да ограничим екстрите по срещата , смятам че можем да я направим незабравима и само с присъствието ни  Mr. Green.

# 32

Това направих ,за по "детски" вариант.Няма пак да слагам тениската,имате вече идея как горе долу.И без това всичко зависи от ценообразуването.
Роси,дано се оправите мила по-скоро,много се натеглихте тая година с Алекс....а е още в началото.Дано се оправяте по-бързо Praynig

# 33
  • София

Това е сладурско! А ако са им малко по-светли лицата?
Иначе от тениските най ми допада третата, но с друг надпис, може би от на първата.
Кас, браво за идеите!

Относно тортата, и аз смятам, че е по-добре да е от Габрово.
Подаръци няма да има. Така е по-добре.
Самозалепваща хартия (за табелки) някой ще носи ли, или да купя? Да не се окаже накрая, че никой не е взел.
Балони и аз ще нося.
А за сладкишите и ли нещо приготвено у дома, който има възможност, ще направи, не е задължително всички да носим. Аз смятам да направя нещичко, само дано намеря време.

# 34
Катче,цветовете са условни,зависи от това дали ще са щампа или ситопечат.Иначе могат да са по-светли,аз ви ги показвам за да изберем,от там насетне имам още много работа за дообработка.Ама и на мен това най-ми хареса снощи,като го правех.Само не знаех как ще реагирате на черния цвят в надписа?
За самозалепващи листчета за надписи,не взимай-аз ще се погрижа.
За всичко останало съм на твоето мнение.

# 35
Дайте да си изберем щампа за фланелките за да дам на моята приятелка да ми сметне печата, фолиа-та и т.н че както има време, ей сега ще дойде 29.05  Peace
Най ми харесва средния вариант от тези 3-те.
 Абе всичко ми харесва, и онова синичкото с котката, даже то ми е най-закачливо..... пък и мисля по евтино ще излезе, тъй като е едноцветно Peace

# 36
Роси,това дето е в средата не става за щампа така както е,първо трябва да го опростя.А и са много цветовете.
Ако искаш дай да остойности 2 варианта ,синия с котката и цветния с личицата.Синия е 1цвят,другия са 3 цвята.И от там да решим,за размер и място на фланелките?

# 37
Минавам да видя как вървят нещата.
Всичко е на ниво!

# 38
  • София
Катче,цветовете са условни,зависи от това дали ще са щампа или ситопечат.Иначе могат да са по-светли,аз ви ги показвам за да изберем,от там насетне имам още много работа за дообработка.Ама и на мен това най-ми хареса снощи,като го правех.Само не знаех как ще реагирате на черния цвят в надписа?
Мен не ме притеснява черното. Ако някой го притеснява, може например да се вмъкне оранжев цвят в сърцевината на буквите. Нещо такова:
Ако имаш време, можеш ли да направиш същата, но с надпис на български (ФЕВРУАРЧЕТА 2008), да видим как ще се получи.
А мечетата са сладки, но тези коремчета ми приличат на д...та  hahaha

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 09:24 от Cattt

# 39
Мен не ме притеснява черното. Ако някой го притеснява, може например да се вмъкне оранжев цвят в сърцевината на буквите. Нещо такова:
Ако имаш време, можеш ли да направиш същата, но с надпис на български (ФЕВРУАРЧЕТА 2008), да видим как ще се получи.
А мечетата са сладки, но тези коремчета ми приличат на д...та  hahaha

Катче,не е проблем да пробвам са два цвята надписа,притеснявам се дали няма да е твърде трудно за щамповане.Но ще каже дружката на Роси.
Но не мога надписа на БГ,защото на български нямам почти никакви шрифтове.

# 40
Касче метни ми един проект на скайпа, че времето минава и накрая нищо няма да направим Sad Който вариант на теб ти харесва Peace
 Hug Hug Hug

# 41
Касче метни ми един проект на скайпа, че времето минава и накрая нищо няма да направим Sad Който вариант на теб ти харесва Peace
 Hug Hug Hug

Роси,почти свършвам мила,голяма играчка е това с лицата ,ама ми останаха на още 3 да отделя цветовете.По мои сметки,утре ще съм готова и ти мятам и двата.Тоя с лицата и черния надпис,и котката с децата.
Сор,че тука-ама вече сме 3 кукли у дома-и 2/3 и пищят от спалнята  hahaha

# 42
Ох душката ми тя Hug Hug Hug
Когато можеш Peace

# 43
Ох душката ми тя Hug Hug Hug
Когато можеш Peace
Готова съм пиле,утре ти ги пускам по скайпа Grinning ooooh!

# 44

Край това е!Пускам днес и двата и на Роси за цена,и от там ще се избере!
Катче,в твоя чест е надписа,не точно оранж но... Hug

Общи условия

Активация на акаунт