Национална среща на ФЕВРУАРЧЕТА 2008

• 12 087
  • 259
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
И тук да кажа ,че въпреки че няма да може да дойдем на срещата и аз искам такава тениска. Peace
Предполагам че ще е №30.

# 61
  • Варна
И аз искам тениска,нищо,че няма да дойдем на срещата. Peace

# 62
  • София
За нас 1бр тениска 30 размер и 1бр тениска 34размер (ако може да се вземе и в случай, че не се затруднява организацията). Страхотна е картинката Grinning Кас   Hug

Като имам време- повече, сега- мисия не възможна!

# 63
Роси Hug Hug Hug Моля, и за нас една тениска № 30.

# 64
И аз искам една тениска,въпреки че сигурно няма да дойдем на срещата.Предполагам че ще е №30,но ще кажа със сигурност като Роси,каже мерки.
Роси,само кажи кога и по коя сметка да ти преведем парички,тези които няма да идваме на срещата.

# 65
Чаре,сега открих на Карина един потник 34 номер и е големичък.Не много но очевидно.Те с Гого не а ли един калибър.Ние сме към 102-105см newsm78 Макар че,разликата в дрехите им с Ани е един подгъв на ръкавите Joy,нищо ние май ще си останем на 32.

# 66
И за мен една тениска 30 размер. Въпреки че както се очертава и ние няма да можем да дойдем Sad

# 67
 Мила Роси пиши ни и нас за една тениска 30 № и една №34

# 68
  • София
Чаре,сега открих на Карина един потник 34 номер и е големичък.Не много но очевидно.Те с Гого не а ли един калибър.Ние сме към 102-105см

Kaс, Георги е към 106см, но носи 116 или 34, по-малките са му малки, сигурно е заради шкембето  Grinning Само че се притеснявам, че Роси не е предложила 34 номер, аз писах, че искам 34 само ако има и е възможно и не затруднява покупката или печата. Виждам и други поръчват, не искам да останат подведени, че има, че е сигурно или пък да затрудняваме Роси. Само уточнявам  Grinning

# 69
Аз също бих желала да поръчам тениска с размер 30, въпреки че няма да присъстваме на срещата SadЗа паричките съм съгласна както и е удобно и предожиРоси

# 70
  • Козлодуй
Аз също бих желала да поръчам тениска с размер 30, въпреки че няма да присъстваме на срещата SadЗа паричките съм съгласна както и е удобно и предожиРоси
И ние така. Една фланелка - 30 размер. Няма да сме на срещата. Кажете как да изпратим паричките.

# 71
Eдна фанелка №32 за нас.

Извинявайте но не съм влизала от много време нито тук, нито в другата тема, (не мога да наваксам с четеното, а и нещо не ми се пише) и не съм в час с организацията. Страхотни сте!!!  Hug

# 72
Сладурки, нямам време за това набързо...
Днес видях фланелките, и естествено си забравих шивашкия метър, но...30 номер са перфектни за нашите дечица. 32 идват мнооооооого големички! Така че на нашите дечица ще са 30 номер! За останалите батковци и какички всеки сам да прецени!

Ето го и Списъкът Simple Smile
Моля ви проверете се дали фигурирате, че съм адски отвеяна в последно време Rolling Eyes

1. alina_si -1 брой
2. ephrossina -1 брой
3. anita7 -1 брой
4. Кас -2 броя (30+34)
5. Cattt -1 брой
6. toni5z -1 брой
7. zlatomira -1 брой
8. Жаси-1 брой
9. Tchara - 2 броя (30+34)
10. Denil -1 брой
11. Adi_v4 -1 брой
12. kokomania -1 брой
13. KikaM - 2 броя (30+34)
14. Тrrinity -1 брой
15. pqzenga -1 брой
16. Asol -1 брой (32)

Краен срок за заявяване на фланелка: 8 май!

p.s Asol-че, този 32 номер ако е за Лори, ще и е голяма на 100% Sad Освен ако не я "зип"-неш в сушилнята hahaha

И още нещо - миналата година като правих фланелките на шахматния клуб в Бургас, моя син носи 36 номер, а беше на 8 години, средно сложено дете Simple Smile

p.s1 Плащането: ще стане след окончателното обявяване на ТОЧНАТА цена. Защото сега не се знае дали ще струват 4.50 оло 5.00 лева. И разбира се уточняването на цената за по-големите ни дечица!
Тези, с които ще се видим на нац.среща - там ще ми платят!
Тези, които няма да идват - ще ми пуснат паричките по сметката.

Хайде успешен ден на всички! Така както ми е тръгнала на мен седмицата днес, така да ви върви и на вас  Praynig Praynig Praynig

# 73
Роси,сори пиле ,че досаждам.Ама на мен 2бр (30+32)

# 74
  • София
Значи и за мен 30 размер.

Общи условия

Активация на акаунт