Януарските деца сбират пролетни цветя!

• 15 152
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Шметке, к'во се жалиш - я, глей к'ъв дълъг и тревожен пост си сътворила!  Mr. Green

Сериозно: the terrible two - ужасните две (годинки) е може би общата ни драма...  Tired

# 16
# 17
Шметке, к'во се жалиш - я, глей к'ъв дълъг и тревожен пост си сътворила!  Mr. Green

Сериозно: the terrible two - ужасните две (годинки) е може би общата ни драма...  Tired

Joy Joy Joy
Ами нали трябваше да се запиша, някак ...  Laughing Да не ви изпусна от взора си ...

А, към ужасните две - като добавим и характер, драмата става направо трагедия, ама ... важното е да са живи и здрави ... със дзверотията ще се справим някак (надявам се) Rolling Eyes

# 18
Да, надявай се  Whistling  Grinning

# 19
  • София
На болничките желая по-бързо оздравяване  Hug

Сватьоооо, чета те, чета те. Не мисли, че те изпускам от поглед Twisted Evil След малко ще отида да ви разгледам снимките и да видя конкуренцията  Mr. Green

Мен ми е нещо смотано тия дни, но не знам защо. И аз като Шмети, чета, но нищо не ми идва на клавиатурата.

# 20
Блазе ти. Нашия родител от мъжки пол отиде за риба.
Нашия мъжки родител вчера беше за риба(това е за първи път откакто сме заедно),а днес бяхме на детски РД и сегаа отиде да играе мач  JoyКойто го е виждал знае,че може да бъде спокойно вратар,щот покрива цялата врата и нема отде да влезне топката  hahaha Аз щях да мия прозорци днес,но ми се объркаха плановете и дремах с дребния следобеден сън.А той милия беше хипер щастлив ,че на Рд ,на който бяхме го нарисуваха като зайче и костюм на спайдърмен му облякоха,после като ми пратят снимки ще ви покажа моето сладко зайче.

# 21
Пуу, че хубави деца... Simple Smile Ивонска, Just_Vania, много са сладки двамата! Шош трябва да има избор-една руса и една с цвят на капучино  Wink

Ним, Симонка, айде да ви се махат грижите от главата вече!!! Hug

Днес е ден на мъжа ми да излиза и разпуска. Аз водих Ели на кафе, после вилняхме из Борисовата и към 16ч. благополучно я сложих да спи. Взех си и една чанта, да не съм капо и сега пускам епилатора в действие.
 Hug

# 22
Няма риба. Дал я бил на едно момче, дето ловяло край него  Joy

Шмети и Лила, на вас нищо не ви идва на клавиатурата, а на мен само глупости. Добре, че се възпирам да не ги пиша всичките Wink

# 23
  • София
...Шош трябва да има избор-една руса и една с цвят на капучино  Wink
...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Разсъжденията ти са като на бъдеща свекърва! Да не би нещо?...  newsm53

# 24
Здравейте и отмен в новата тема,дано тук вече да не пишем за болнички дечица Praynig
Ивонска и Ваня искам да ви кажа,че снимките ви са страхотни Hug

# 25
Няма риба. Дал я бил на едно момче, дето ловяло край него  Joy

Шмети и Лила, на вас нищо не ви идва на клавиатурата, а на мен само глупости. Добре, че се възпирам да не ги пиша всичките Wink
АмЧи, пиши ги деееееее  ... и ние ще се включим хахахха току виж клавиатурата почнала сама да пише  ...  Joy

# 26
...

Пепел ти на устата...Не искам и да чуя за второ!  Wink

# 27
  • София
...