Януарските деца сбират пролетни цветя!

• 15 154
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТИНОВЦИТЕ И МАРТИНИТЕ!ДА СА ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!
Честити постижения на всички януарчета! Hug
На всички болни скоростно оздравяване! Hug
Приятен ден!И весел празник на празнуващите!

# 286
  • София
Ним, а как успяваш да я накараш да сяда през час-два? Абсурд е да накарам Ели да седне на гърне ако се е заиграла с нещо. Иначе правим грешката, която ти посочваш, а именно-гледане на телевизия докато е на гърне.   

В началото я карах да МЕ води на гърне - тоест отиваме в тоалетната, сядаме и двете и аз пишкам (няма искам, няма не искам, трябва да се чуе Embarassed ). И между другото сяда и тя, да ми прави компания.  Mr. Green Или пък водим някоя кукла, на която да покажем как Симона сама пишка на гърнето (куклата гледа отстрани). После Симона сама пуска водата на тоалетната, сама си вдига гащите, следват ръкопляскане, хвалби, фукане и подобни.

Но пак ви казвам - това са трикове, помогнали при нас. Не приемайте всичко за 100% вярно, при друго дете може успешният метод да е друг.

Благодаря ви още веднъж за поздравленията! Чак взех да се смущавам вече Blush

Манана, дано бързо да ти минава!  Praynig

# 287
  • София; Дружбето
Стаам безработна офциално след 2 седмици. Та така, ще си почивам и релаксирам. Само дето Миша ми е май с конюктивит та ще се взима пак болничен утре, писна ми. Оплаках се, ся отивам да страдам тихо в ъгъла

# 288
Аз пак изтървах събитията, ама така е като не мога да влезна в ритъм ooooh!
Ман, честито християнче  Hug Hug Hug Смело да върви напред по пътя господен.
Леле аз още не съм започнала опитите с гърнето, ама съм решила да действам от раз през лятната почивка.
Иначе преминахме през поредната Т без гърч Praynig Praynig Praynig, но не можем да се справим с една упорита кашлица вече един месец ooooh! ooooh! ooooh! Дано не е повод за следващо боледуване Tired
Цвето ма, не можаха ли тези гадове да изчакат още малко преди да те освободят:bad-words:
Много здраве ви пожелавам Hug Hug Hug

# 289
Честит имен ден на празнуващите днес! Да сте живи и здрави!

tsveta, дано на Миша и няма нищо. А колко време ти остава до излизането в майчинство, т.е.  кога започват тези 45 дни преди термина.

Стилияна, радвам се, че този път не е имало гърч. А за кашлицата консултирахте ли се с лекар. Ева като беше болна през февруари почти до края на март имаше и кашлица. Водих я на лекар и ме успокои, че нищо й няма.

manana, бързо да ти минава, за да имаш сили да тичаш след децата.

galina_dimova и Мопси, браво на Вики и Софи за карането на колело. При нас на този етап това е мисия невъзможна.

# 290
  • София; Дружбето
Ми 45 дена болничен трябва да изляза на 14 август по мои изчисления, има си бая време. Нищо де, ще ги плюя по форумите за добри и лоши работодатели Mr. Green
Сту, дано не ви повтаря тоя гърч, пък кашлицата, това като че ли вече не ми прави впечатление Rolling Eyes

# 291
Цвет, те нали нямат право да те махат? Каква вратичка са намерили Thinking
Flowerlina, уж кашлицата била остатъчна, дадохме и отхрачващо, ама и то не помага.

# 292
  • София; Дружбето
Цвет, те нали нямат право да те махат? Каква вратичка са намерили Thinking
Flowerlina, уж кашлицата била остатъчна, дадохме и отхрачващо, ама и то не помага.
Изпитателен срок с договор в полза на работодателя. Законът не ме защитава в случая, проучила съм всичко

# 293
Стилияна, дано скоро да мине и кашлицата.

tsveta, много кофти това с работата. Но погледни го от хубавата страна, че ще можеш да си почиваш докато дойде време за бебето.

Като гледам само ние трите сме активни тази вечер и освен да кажа едно наздраве  с бира, заради състоянието на tsveta.

# 294
  • София; Дружбето
Наздраве cheers (с мляко) Mr. Green Все още не ми се пие биричка, но ще наваксам

# 295
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

Скоро не съм се включвала, но нали почнах работа и нямам никакво време за компютъра  Tired
Прибирам се в 5 часа и докато наготвя, ошетам и оправя Емито то става късно и си лягам  Crazy
Даже след малко ще се ориентирвам към леглото  Simple Smile
Ив честит рожден ден на патерици  Hug Всичко най най ти желая   bouquet

Когато имам време ще се включвам  Wink
Лека вечер и ако има болнички, бързо да се оправят  Hug

# 296
Не съм писала последните дни, ама  нещо съм извън строя ...  Crazy

Честит празник на всички който пропуснах!   bouquet  bouquet  bouquet

На болничките бързо оздравяване! Hug

Манана, да ви е живо и здраво християнчето!  Hug

Ним, браво и на теб и на Симонка! Simple Smile Завиждам ти за повечето биричка, сега ...  Mr. Green

п.п. позволих си да пусна нова тема  Embarassed Заповядайте!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт