Януарските деца сбират пролетни цветя!

• 15 155
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Благодаря ви много за поздравленията за Симона и гърнето. Blush Heart Eyes

За боклуците - Симона яде всякакви боклуци. Изпуснах нещата от контрол, когато тръгнах на работа.  Sad Все пак се успокоявам, че у дома храненето е балансирано. Хиляди приказки изприказвах на баба й по темата, но няма особен ефект. И понеже съм зависима от помощта й, трябва да се примиря.  Confused Да не говорим пък за доброжелателите навън , които черпят, без да питат...  Tired

Момичета, бихте ли взели отношение по тази тема, ако можете? Благодаря!

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 15:18 от Ним

# 271
  • София/Варна
Ман, да ти е живо и здраво малкото християнче Simple Smile

# 272

Селма, вирусът на варицелата е херпес - зостер.Взимат ти кръв и изследват дали имаш прекарана инфекция и придобит имунитет и дали имаш прясна инфекция.Всъщност изследват дали имаш антитела.

Благодаря за информацията,Хрисси!Трябва и аз да се изследвам,води се ,че не съм боледувала,и искам да знам.

# 273
  Рении,привет! Grinning Виждам те горе!  Wink
  Пиши малко за вас!Как сте?
  Сподели ни и как успя да отслабнеш толкова! Hug

# 274
Здравейте дами Simple Smile Аз най накрая се прибрах в София......................тая пролетна ваканция много убава бе Simple Smile
Ив, честито ти помъдряване. От здраве и любов да не се отърваваш
Ман, на тебе,честит християнин. И той да е много здрав и послушен.
Честит празник и на всички цветя, храсти и дървя Simple Smile
Аз за "боклучавата" храна пак мога да взема отношение Simple Smile Лично го гоня с шоколад, а той бяга и вика "кал" и не го яде. За сега е изключено непознат да му даде храна и той да я вземе.................пък и да я яде...
Ама от това неядене на мойто дете аз давам дефекти. Мисля си че и другите деца не ядат като него и най-спокойно си ям пред тях. И като видя някой гладен поглед насреща много гузно ми става, че не съм се сетила да дам на детенцето.
Толкоз от нас.....................бъдете всички здрави и кайно време е за бири Simple Smile

# 275
Здрасти на всички!!!

Аз пак да се оплача, ама то бива болести, но това вече е прекалено.
С;ед 3 седмици в къщи, сутринта пуснах 1 нахилен и щастлив Симеон на ясла. И в 16.30 ми звънят че е с 38 темп. да го взимам  Cry

Веднага на лекар - гнойна ангина Sad Sad Sad Последните 2 часа пак е  с около 38.5-39. Толкова ми е криво и притеснено. Беше си съвсем добре сутринта, но според доктора застудяването е успяло да го простуди. Имам изписан АБ, ако високата температура продължи и май утре ще го почна.

А ме боли и зъб, та ми се реве, утре трябваше да съм на зъболекар, имам купища служебна работа, в сряда започваме основен ремонт, а единствения човек, който ми помага в лудницата - мама - заминава за 20 дни. И обещаното и чакано цирково посещение пропада разбира се!

Просто ми е много тъпо момичета, а вие ще ме разберете. Искам си здравото и палаво момченце!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 276
  • София; Дружбето
Уф Весинка Hug Hug Това време е много лошо, болести отвсякъде без да ги очакваш. Дано се оправи бързи малкия калпазанин и като се стопли перманенстно да не ни изненадват повече с такива болести
Вчера казах на Миша, че ако напишк котетата (ново комлектче за спане с котета по него) ще ги съсипе и мама трябва да ги хвърля. Е нема такова нещо. Сто пъти се буди през нощта и ме кара да я слагам на гърне ooooh! Та сега помагайте който иска и може - търся гащички с котета Mr. Green

# 277
  • София
vessinka, хубавото на тази ситуация е, че и тя има край... Но никой не би могъл да те замести докато се види изхода.  Hug Hug Hug

ПП. Много страшно звучи, съгласна съм! Сили ти желая!  Heart Eyes

# 278
  • София
Честит имен ден на всички с името Мартин и Мартина и на техните семейства!  Simple Smile Днес и едната ми сестра празнува bowuu

Весинка,   Confused Дано се свършва вече с тия болести, че ми писна безкрайно много. Успех и на вас! Praynig

Лек и успешен ден на останалите мами!

# 279
Да се похваля - Вики вече кара голямо колело с помощни гуми, много го искаше, купихме го и 1 ден след това се научи да върти педалите. С бебешкото отдавна нямаме проблем, но иска и тя да е като големите каки и батковци.

С гърнето - от 2 седмици вече махнах памперса и навън. Няма проблем, казва си, даже и големите работи вършим, но после трябва и да си ги почистим.
Браво и на Симона! Явно след 2 год. е най-подходящата възраст да осъзнаят какво се случва.

Вики не ходи на ясла, след пневмонията февруари реших да изчакам. Мислех да я пусна другия месец, но се отказвам, в групата има скарлатина. Миналата седмица се е проявила при 1 дете, а тази седмица и при второ. Има някакъв бум из цяла София.

# 280
Браво на Вики, това е постижение за тригодишни  Hug

# 281
Януарчетата са си рекордьори отвсякъде.....карат колела, с памперсите приключват полека-лека, браво!  Hug

Много целувки от нас за болничките, бързо да и минава!

Ним, а как успяваш да я накараш да сяда през час-два? Абсурд е да накарам Ели да седне на гърне ако се е заиграла с нещо. Иначе правим грешката, която ти посочваш, а именно-гледане на телевизия докато е на гърне.   

# 282
Добро утро!
Ним, поздравления. Копирах си поста ти и май месец започвам с опитите, че ако трябва да сменям памперси на 2 деца ще хвана гората.
За храните- на Софи постоянно и дават в магазините желирани бонбини (яденето им в Холандия е като национален спорт). Е, питат дали може,ама все тая. Ако кажа не- оревава магазина.  Да не говорим, че се е научила в магзин първо да преслушва касиерката за ''бони'' и след това мляскайки да се отдава с мама на шопинг. Та не минаваме без тях.  Tired
Софи също кара колело с помощни гуми от близо месец. Аз пък си мислех, че е нормално за възрастта.  Thinking Но и нейното е много ниско.
Ман, честито християнче. Много боен Веско.
Боличките да се оправят.  Hug

# 283
Айде да се изсипя  Tired Болна съм и не усещам едно здраво местенце по мене  ooooh! Разхождам се като извънземно в къщи с маска на устата, която Веско непрекъснато иска да сваля, а пък Цецони ме гледа с ококорени очи и сигурно се чуди коя е тая.
Аз май правя сумати грешки с гърнето при Веско - слагам му играчки оло него, пускам телевизора, четеме книжки. Обаче това са единствените начини да си задържи дупето за 5 минути на едно място. С приказки не става само, трябва и друго ... но не съм открила още какво е това  друго Simple Smile
Мопси смяната на памперси х2 не е влудяващо, а разоряващо  ooooh! поне в Бг  Rolling Eyes
Друго не се сещам, но и главата ми е хем празна, хем тежииии ...

# 284
  • Варна
manana, честото християнче!
Ним, браво за памперса (за свалянето му)!
Ivonska, за събота решили ли сте по кое време ще се събирате и къде?

Всички болнички да оздравяват бързо, че празници се задават!  Hug

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 13:30 от Viki_76

Общи условия

Активация на акаунт