Иве аз и знам, че ми отива, но за третото, само след като се сдобиеш с второ

Относно гърнето - човекът може да кара дълго време сух, ако се подканя на определен интервал да сяда на гърнето. Определено напишкването или наакването идва в момент, когато никой не го е подсетил, а той се е улисал в игра. Успокоявам се, че има някаква надежда, а и от септември ще е на градина, така че ... имап и много други неща да се учиме, като да се облича или храни сам
За боклучавите храни - ами яде ги вече, даже и аз му ги вземам понякога. До двегоишна възраст го опазих. След това бабите бяха преалено настоятелни да го захранят с неща, които знаят, че не са полезни, но пък са вкусни за всяко дете
Е тогава не ме интересуваш, че сме се събрали на празнк и по-хубав повод.Друго, с оето да се похвалим е, че ВЕско, въодушевен от къпането на ЦЕци в коритото, реши да се изкъпе във фонтанчето на заведението, та празника за него и ба му приключи предсрочно
На всички болнички пожелавам бързо оздравявае. Ваня пробвай с ефералган-свещички да смъкнеш температурата

опасен е Весича.

Чувахме се по 20 пъти по телефона.През почивните дни не е вдигал и сега е на ясла - сега ако се обрине тази седмица, ще се гръмна.