Планува ли някой пролетно-лятно бебе през 2010 година?

• 13 635
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Катинче и двете ми бременности са след стимулация - липсва овулация ooooh!
Сега се връщам от прегледа - ами първо трябва да си пусна изследване за антитела / тъй като съм отрицат. резус фактор/, и ако има наличие се налага да се сбогувам с идеята за бебче - така че момичета ще имам нужда от стиснати палци  Confused, та сега вече се моля да ми позакъснее още, че ако всичко е наред да не опускаме момента.
Изписа ми и клостилбегит за стимулация и това е общо взето.

# 76
Здравейте момичета Simple Smile
Ще приемете ли още една кандидат мама за пролетно-лятно бебе?,пък защо не и зимно(декември2009,януари,февруари2010)за това се моля аз.А иначе с приятеля ми сме от 6години заедно. Миналата година стана бебчето,но за съжаление се случи най-лошото-загубих го-missed Cry.От 2 месеца възобновихме опитите и се надявам да се получи бързо и този път всичко да е наред.
Успех от мен на всички

# 77
Добре дошла Мими, ще стискаме палци, то и аз ще се радвам да стане преди пролетта, но каквото е рекъл Господ  Praynig

# 78
Цвети  Hug Ще стискаме палци във всеки един случай, независимо от трудностите, а пък ти желая да са възможно най-малко  Peace

mimisl, добре дошла! още една кандидат-мама като мен  Hug Сигурна съм, че този път всичко ще е наред! Вярвам   bouquet

# 79
Цоп и аз тук.

# 80
Цвети,късмет! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
mimisl,Аурора-добре дошли в отбора! Hug Hug Дано не се задържаме тъй дълго,както в ИБ... Confused Praynig

# 81
mimisl,Аурора-добре дошли в отбора! Hug Hug Дано не се задържаме тъй дълго,както в ИБ... Confused Praynig

Praynig

# 82
Аурора, добре дошла   bouquet

# 83
Благодаря ви милички
Дай боже да не се задържаме дълго Praynig
Вчера ми казаха че колкото повече и все за бебе мисля-пречело,да се успокоя и щяло да стане.Мислите ли че "манията" за бебе пречи?

# 84
Вече си мисля,че пречи...
При всички изследвания нормални,и да "няма органична причина да не стане" ,май пренавиването ми идва в повече.
Психиката е нещо много важно,при всичко останало наред,нз какво да мисля.А как да не го мисля?!Съвети? Rolling Eyes

# 85

Praynig

Благодаря ви момичета, за всички ни стиснати палци и сбъдване на мечти  Praynig

Мими това е така, наистина пречи, но как да не мислим  newsm78, аз това немога да си обясня, защото колкото и да съм заета и да не ми остава свободно време пак в главата ми е  smile3504
На всички Ви една голяма  Hug

# 86
Мамче писали сме по едно и също време едно и също нещо  Peace

# 87
Аз определено смятам, че психическата (положителна) нагласа е много важна  Peace Преди да стана член на този форум не бях чувала за половината от нещата, които евентуално могат да ми се случат. Да си призная, в началото някои споделени разкази освен че ме разтърсиха, и ме обезпокоиха. Но всеки преценява реално според личното си здраве и опит по отношение на тези въпроси и реших, че не бива да се "шашкам" предварително, а най-вече да се информирам.

Не съм имала гинекологични здравословни проблеми досега, нито пък съм губила бебе. Не мога да ви посъветвам. Но да, и аз много желая да стана майка и понякога независещите от мен външни обстоятелства, които са ме карали да отлагам това, също са ме дразнили.

Мисля, че се разбираме една друга независимо, че при всеки е различно, защото сме жени и е по-силно от всякакви разумни доводи и пожелания "успокой се" и т.н, те дори и мъжете го преживяват (като съдя по моя)  Wink.

Така че ви прегръщам силно и кураж  Hug

# 88
Добре дошли на новите мами   bouquet

Цвети,  Hug ще стискаме палци!

mimisl,  Hug

И сега да се оплача - моят мъж ми заеви, че не искал детето ни да е моята зодия, т.е. козирог, били антисоциални и темерути  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
и то защо, защото му казах, че ако бебето стане този месец, терминът ми ще съвпадне с моя рожден ден. Незнам дали го прави от ревност  newsm78 въпреки, че аз ще бъда със секцио и така или иначе пак няма да родя на термина си. Първия път забременях веднага и на него затова му е толкова шороко около врата  #Cussing out
То стана бебето, та ние вече се разправяме  ooooh! луда работа. Blush
Естествено и аз му казах, че не искам детето ми да е риби, като него  Mr. Green защото са прекалено чувствителни, разсеяни и витаят в облаците  Laughing казах го за да го издразня, разбира се  Wink
С този темп и претенции ще бебеправим няколко години  hahaha

newsm50

Какво му стана на този човек - нещо се чална, а беше добър и любящ съпруг  Thinking

Имам ужасна хрема  Tired

Оплаках се  Crazy

Лек ден на всички   bouquet

# 89
Забравих да кажа, че вманиачаването наистина вреди. Но лично аз във всичко съм така. Като си наумя нещо то трябва да стане сега и веднага. Само за него мисля и само към него се стремя     Banghead

Общи условия

Активация на акаунт