Планува ли някой пролетно-лятно бебе през 2010 година?

• 13 636
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  morning
Честит празник на всички   bouquet
Катинче, сега като едно типично рогато докажи на твоят мъж, че точно козирог ще бъде детето  smile3508, няма да се излагаме я  Laughing
Моят мъж също е риби и понякога ми идва в повече неговата мълчаливост и мога да кажа, че темерутството е типично за тяхната зодия  Mr. Green

# 91
...Като си наумя нещо то трябва да стане сега и веднага. Само за него мисля и само към него се стремя     Banghead
То и аз така исках,ама на...вече ще станат 2 г. и не става! #Cussing out
Когато го не щеш-става,а когато даваш мило и драго-не бива и не може... Cry Cry

И сега да се оплача - моят мъж ми заеви, че не искал детето ни да е моята зодия, т.е. козирог, били антисоциални и темерути  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
и то защо, защото му казах, че ако бебето стане този месец, терминът ми ще съвпадне с моя рожден ден. Незнам дали го прави от ревност  newsm78 въпреки, че аз ще бъда със секцио и така или иначе пак няма да родя на термина си. Първия път забременях веднага и на него затова му е толкова шороко около врата  #Cussing out
То стана бебето, та ние вече се разправяме  ooooh! луда работа. Blush
Естествено и аз му казах, че не искам детето ми да е риби, като него  Mr. Green защото са прекалено чувствителни, разсеяни и витаят в облаците  Laughing казах го за да го издразня, разбира се  Wink
Харесват ми Рибите,точно тази им чувствителност-синчето ми е Риби. Flutter
За Козирога ми стана забавно. Laughing
Бързо оправяне с хремата,и Ви пожелавам да не чакате като нас! Praynig  bouquet
Честит празник и от мен!

# 92
Честит празник!   bouquet

Обожавам Риби

Обожавам  Laughing Колкото мъже приятели Риби имам, толкова и мъже телци (е, първите повече се нуждаят от помощ и подкрепа, но аз като майка-закрилница съм готова да се жертвам  Laughing). Нали асцендентът ми е Козирог, харесвам ги  Peace Харесвам си и козирожкото в себе си  Mr. Green По принцип съм голяма късметлийка, като Близнаците, но е имало и моменти доста напечени, когато каръщината на Козирога ме е спохождала  Twisted Evil и тези крайности доста ме забавляват  Laughing Иначе търпението на Козирога ми помага, питайте мъжа ми  Wink

Баба му още в началото отсече като му заяви, че само мноооого търпелива жена ще го търпи  Grinning Но и той е търпелив спрямо някои мои черти - имам си чертите на жена с луна в Лъв и понеже и той е със същия слънчев знак, си играем на коте и тигър и понякога се получава котешни хор  Joy Винаги съм нащрек за моменти, в които да го предизвикам с нещо или да му тествам самоиронията и той миролюбиво отбелязва: Е, сега ще се състезаваме ли? Аз се усмихвам мило и си мисля "винаги, винаги"  hahaha

Е това е, други спорове особени няма  Crazy

По-късно като приключи работната събота ще ви пиша момичета да дадете мнения по един естетски въпрос   bouquet

# 93
сега като едно типично рогато докажи на твоят мъж, че точно козирог ще бъде детето  smile3508, няма да се излагаме я  Laughing

За това не знам, но като един рогат добитък, естествено, снощния разговор ще му излезе през носа  Mr. Green

Спокйно мога да кажа, че мъжете Риби без силна майка в детството си и силен партньор в живота си са пълна скръб  Whistling
Моят мъж е Риби с асцендент Рак  ooooh! съответно десцендента му е Козирог. Личи си, че има крещяща нужда от един Козирог да го ръчка  Mr. Green

За протокола аз съм с асцендент Телец в последния градус, имам и влиание от Близнетата  Mr. Green

По-късно като приключи работната събота ще ви пиша момичета да дадете мнения по един естетски въпрос   bouquet
Давай го този естетически въпрос, да сменим темата, че на някои мами може да не са им интересни зодии  Confused

# 94
Ами ето я питанката  Grinning

За това ви бях споменавала по-рано тази седмица, че така или иначе ще го комбинираме с приготовленията покрай бебчо един ден скоро  Peace С мъжа ми сме планирали да сключим граждански брак в БГ и догодина църковен и т.н. с празненства на острова, така и така там половината народ са роднини, а и за там съм се засилила да раждам, та с един удар - два заека  Laughing

Тези дни бях в София да се видя с дизайнерката, която след някой и друг месец да ми ушие рокля за сватбата, уверих се за пореден път, че точните хора се разбират от първия момент  Peace   Показах й модела, който ми подсказаха момичета от гръцкия под-форум (дотогава въобще не се бях виждала да облека "бяла" рокля), разгледахме заедно италианските тежки коприни и дантели с декорации за постигане на ефекта на екрюто и падащата неравна кройка  Grinning Разлепихме почти целия албум да наслагваме платовете един върху друг. Запознах се и с другите момичета в студиото, разказах им накратко историята ни с мъжа ми, за да ги запаля за идеята - паснахме си веднага. Измериха ме, дадоха ми ценни идейки за целия тоалет и за нещата, които могат да декорират с дантелата - чантичката, обувките.

На другия ден само ми се обадиха, за да ми кажат, че италианците разполагат с всичко и платовете ще са доставени в Бг след десетина дни, така че не се налага да променяме нищо  bowuu  Добре, че се задействах по-отрано, че дизайнерката тепърва ще пътува, а пък фабриката в Италия не работи през лятото. Като си тръгвах мацките ме похвалиха искрено за вкуса, за това, че съм избрала нещо красиво, което ми отива и отбелязаха с облекчение, че отдавна не са срещали клиент, който да знае толкова добре какво иска и да идва подготвен  Mr. Green

С една дума - ефектът от коприната и дантелата с украсата за бюстието ще бъде екрю или слонова кост, не чисто бяло или дори синкаво. Скоро трябва да си избера обувки, за да ми ги декорират с остатъците от дантелата, но стане ли дума за обувки, съм   nnnuu Ето откъде почерпих идея за модела:

http://www.tobebride.ru/content/catalog/866_0.jpg
http://www.tobebride.ru/content/catalog/866_dop800_1.jpg
http://www.tobebride.ru/content/catalog/866_dop800_2.jpg

Харесва ли ви моделът  Mr. Green Какви обувки смятате, че ще са подходящи (и за апликиране)  newsm78

За протокола: висока съм 1,77 см, 55 кила, и не исках да се "прихлупвам" или издължавам прекалено като избирах  Wink

Мерсииииии за съветите предварително, целувки   bouquet

# 95
 newsm09 Лина роклята е страхотна smile3501.
Според мен обувките трябва да бъдат среден ток, ако е топло - сандалки ще стоят супер, да са максимално изчистени.
Сигурна съм, че ще избереш най -подходящите каквото и да говорим тук  Party

# 96
 Blush Blush Blush Цвети  Hug Много ти благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

И аз мисля, че среден ток ще са ОК, но има "мегдан" и за по-висок, ако решим да шашкаме публиката там  Mr. Green (мъжът ми е 1,89). Но главно се надявам да си намеря елегантни и удобни, да не убиват  Twisted Evil

Много се радвам, че ти харесва решението  Grinning Но роклята ще стане къде-къде по-хубава от тази на картинката, като гледах само мострите на платовете  Party

Hug

# 97
Мда, роклята е много интересна, нестандартно, но стилно решение  newsm74

Според мен най-важното е сандалите да са ти удобни, обаче, понеже роклята визуално скъсява крака (заради дължината), според мен колкото по-високи бъдат сандалите, толкова по-красиво ще стои. Аз лично си ги представям с каишка около глезена, с облечена пета и пръсти, самото ходило да е голо.  newsm78

Разгледай и това
http://fema-bg.com/index.php?m=1811

# 98
Здравейте,мацки !

Включвам се много за бързо.Как сте?Трудите ли се върху бебоците? Wink

Ние сме вече пълна къща.Утре ще празнуваме велик ден по немско му,а другата седмица българсия.Накупила съм за малката шоколадови зайчета,калинки и ще ги крием утре в тревата да си ги търси. Wink

Нека мине и другата седмица и ще се включвам вече редовно към пролетно/лятната компания. Wink

Адашката ще вдига значи сватба.Много да е весела  Веси, обградена с весела компания и много любов .  Flutter

До скоро.  Hug

# 99
Здравей, адашке!   bouquet Трудим се, трудим се... да имат добре изглеждаща майка на снимките  Wink  Joy

Много весели и топли празници на цялата къща  Hug

Катинче, много ти благодаря   bouquet Дааа, идеята за облечени пета и пръсти и каишка около глезена и на мен ми се въртеше в главата, но аз много харесвам такива по принцип и не знаех дали не съм пристрастна и дали ще отиват на роклята  Peace Линкът е супер  bowuu Ще го разгледам внимателно и ще потърся и други, за да ги погледнете и да си кажете мнението   bouquet

Ще мисля  newsm78

А да се похваля, че на висок ток тичам по-бързо, отколкото боса (ама няма да бягам от църквата)  Mr. Green И като говорим за нестандартни решения, ето тази църквичка си бяхме харесали преди 3 години за церемонии (на полянката пред нея мъжът ми е карал колело като хлапе):

Всички на поляната, никакви ресторанти  Mr. Green

# 100
Момичета, сега се разрових... Катинче, какво ще кажеш - нещо подобно, ако може дюс, за да изглежда по начина от картинката с апликациите, които са за роклята:

http://media.snimka.bg/0516/007287728.jpg

Този вид ток изглежда много удобен, а може и 1-2 сантиметра отгоре дължина, ако се намерят такива  Peace
Или

http://images13.snimka.bg/002235841.jpg

С апликириане около деколтето на обувката  Simple Smile

Хубава вечер  Hug

# 101
Веси,  Hug

Мале, това местенце е страхотна идилия  Heart Eyes

Лина, първите определено ми харесаха, смятам че са много подходящи за тази рокля. Различни варианти на тези обувки може да търсиш с по-изрязано деколте или с още една каишка, която да се спуска от тази на глезена до деколтето. Дано ме разбра  Laughing

# 102
И аз планувам второто си дете за 2010.

# 103
Добро утро
Минавам набързо да почерпя  newsm38 newsm38 newsm38
По-късно ще пиша повече

# 104
  • Бургас
Честит иман ден,Цвети!Да си жива и здрава и скоро да ни зарадваш сдве чертички!

Лина,роклята е чудесна!

Общи условия

Активация на акаунт