пазарувате ли от Prodavalnik.com

• 82 579
  • 472
  •   1
Отговори
# 405
аз пазарувам,но съм предпазлива.Купувам само определени неща.Продавам главно неща на съпругът ми.

# 406
  • Бургас
Не.

# 407
Пазарувам интензивно и досега нямам лоша покупка.

# 408
На мен ми се е случвало на няколко пъти и мисля повече да не го правя.

# 409
Не мога да се примиря,че там някои неща се продават по-скъпо,отколкото в магазина,където са нови и можеш да си потърсиш правата в сучай на дефект.

# 410
 Пазарувам и съм доволна.

# 411
  • Стара Загора
Доволна съм от нещата, които съм си купувала от Продавалник. Не съм попадала до сега на некоректни потребители.

# 412
  • Пловдив
Пазарувам и имам доста добри покупки оттам, НО...тия дни /всъщност за втори път ми се случва, но миналия беше преди доста време/ получих дрехи, неотговарящи на описанието, остави състоянието им, но и размерът не беше същият  #Crazy..при положение, че изрично я попитах кой номер са по етикет, защото имаме дрехи на тази марка и знам кой номер ми трябва...не ги върнах, но може би трябваше... Thinking

Та след този случай реших да гледам обявите само за Пловдив, за да мога да видя на място стоката преди да я взема...
Харесах дреха, продавачката от Пловдив..всичко Ок. Поисках лично да се видим, за да си взема нещата, но какво беше учудването ми, когато ми отказаха лична среща /при положение, че аз мога да отида където й е удобно/ Пращала само с Еконт?!? В един и същ град и то не огромен, да ми пращат нещата с Еконт... newsm78

Не знам вече...

# 413
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
аз затова гледам да купувам само неща,които мога да видя.

# 414
Пазарувам и продавам.
Всички детски дрехи и обувки от отминалите сезони съм продала. Все неща обличани по 2-3 пъти и обувани по толкова.
Пазарувам обикновено нови неща. Един път съм попаднала на неотговарящи на описанието обувки. Номера не беше този за който питах. Върнах ги.

# 415
Прекалено високи цени за неща втора употреба.Специално за детските неща.Обличано 1-2 пъти,но все пак втора ръка,а цената с доставката ,колкото от магазина да си ги купя,да не кажа ,че и повече. Confused

# 416
Пазарувам и продавам,досега съм купила на малкия две комплект-чета и съм доволна Simple Smile

# 417
Голям хаос и супер неорганизирана търсачка!

# 418
От там бих си купила само нещо ново с етикет.И аз съм на същото мнение, че за втора ръка стоки, особено детските такива, цените са високи.Аз лично, ако искам втора ръка, ще отида до такъв магазин и ще меря там, също мога и да го огледам, а от Продалник не се знае какво ще ти пратят.
От такъв магазин мога да си го взема за 1-2 лева/говоря за блузки, долнища/, а там го продават същите по 5-10 лева.

# 419
Аз и купувам и продавам чрез този сайт.
Първо трябваше да си продам холната маса, която беше нова, още с етикетите, залепени на стъкления плот. Снимах си я и и качих снимките ... След около 2 седмици, без да правя нищо друго ми се обадиха, дойдоха и ми взеха масата. Останах много доволна.

След това купих бюро, по същия начин без никакви проблеми.

НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ Сверявайте цените, четете коментари за продавача ... и тогава пристъпвайте към следваща крачка ....

Аз Ви съветвам да почнете с нещо малко и евтино, за което няма да Ви е яд и ще видите, че ще му хванете цаката Wink

А и в момента продавам разни неща там.

Общи условия

Активация на акаунт