пазарувате ли от Prodavalnik.com

• 82 432
  • 472
  •   1
Отговори
# 420
appeiron Такива нещо може и да излизат на сметка.Мъжа ми си купува разни неща.НО специално за детските неща... ooooh!

# 421
Аз също си купувам и продавам в Продавалника и съм много доволна от всичките си покупки!!
Имах магазин за детски дрешки,но го затворих и сега в Продавалник съм си ги пуснала на разпродажба,защото ми заемат много място вкъщи!!!

newsm03 newsm03

# 422
От там бих си купила само нещо ново с етикет.И аз съм на същото мнение, че за втора ръка стоки, особено детските такива, цените са високи.
даа, обаче проблема обаче е че хората лъжат(аз вече се опарих )- казват, че е ново, ама се оказва че май е малко носено, че и почиствано.... даже беше снимано с етикет Twisted Evil не вярвайте на всичко, което пише там!!!

# 423
Ох, момичета.
Вчера за първи път се опрарих от продавалника.
Купих 1 мн сладко чувалче за количка, с описание "отлично", обаче има 3 петна, неописани в обявата, 2 от които умишлено не са снимани (3-тата си личи, защото аз знам, че е там).
Писах на жената, отговори ми, че няма проблем да ѝ върна чувалчето. Аз да пиша ли отрицателна оценка в този сличай?

# 424
  • София
както го чувстваш, да кажем и тя може да не ги е била видияла, кой знае...
а плати ли й? ако да, изчакай да видиш ще ти върне ли парите...Simple Smile

# 425
В ЛС-то нищо не спомена за връщане на пари.
Силно се съмнявам да не е видяла петната. Чувалчето се сгъва на едно място и точно под сгънатото са те, т. е. при ползване няма да се виждат, обаче ме ядоса спестената информация. Иначе, в продавалника имаше и др чувалчета като това, снимани и сгънати, и несгънати, което ме навежда на мисълта, че щом не е снимано разгънато, значи е знаела за тях.
За пръв път ми се случва да ме прецакат и ми е 1 такова криво.

# 426
аз бих писала отрицателна оценка, след като си взема парите, чак пък 3 петна да не ги е видяла !?!  Peace

# 427
  • София
ами питай я за парите Simple Smile
като си ги вземеш й пиши.... поне неутрална оценка с обяснение защо.... вероятно ще ти върне жеста или дори отрицателна... бих сложила и снимки от обявата и от полученото в оценката.

# 428
Почти нищо не съм купувала от там, само обяви имам за продаване и подаряване.
След прочетените лоши отзиви тук, вече ми е ясно защо почти нищо не мога да продам.
Продавам изключително запазени дрешки на смешни цени, а никакъв интерес Rolling Eyes
Пуснала съм блузки за по 2лв, подарявам здрави дрешки, но с петна-пак няма интерес Rolling Eyes
Направо да се чудиш, гледам други обяви за такива цени, ами те дрехите са сигурно 20-та употреба...
Намерих един сайт-podariavam.com и там си пуснах обяви за дрешки и завивки бебешки, ами ще се избият.
Много ми е странна ситуацията в момента.
Ох, момичета.
Вчера за първи път се опрарих от продавалника.
Купих 1 мн сладко чувалче за количка, с описание "отлично", обаче има 3 петна, неописани в обявата, 2 от които умишлено не са снимани (3-тата си личи, защото аз знам, че е там).
Писах на жената, отговори ми, че няма проблем да ѝ върна чувалчето. Аз да пиша ли отрицателна оценка в този сличай?
Ако ти върне парите не би следвало да пишеш отрицателна, а че сделката е неуспешна.

# 429
Съгласна съм за неорганизираността при търсене и големия хаос. Рекламите по целия сайт - също дразнят ужасно.

# 430
и как да напиша науспешна сделка, при положение, че дефектна стока се предлага с отлично качество /състояние/  newsm78
нека и другите потребители прочетат, аз така мисля  Crossing Arms

аз пък имам продажби от време на време и мн се дразня на хора, които нито пускат оферта, нито оценка, после трия обявата от списъка ми, но оставам и без рейтинг!
на няколко пъти срещам дадена стока със снимка и текст продадена, ми защо седи в обявите и пълни място!?!

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 22:30 от iva2011

# 431
Аз бих писала отрицателна оценка,или там както се води.

# 432
  • France
Тази седмица търсих походно-сгъваемо легло. В Метро струваше 105 лв, но аз намерих разкошно, намалено на 120 лв в друг магазин. Реших да проверя по колко вървят в Продавалника..... и какво се оказа: употребявано се продава за 130  Shocked
От 1 година насам забелязвам, че цените са високи и че се навъдиха много търговци и брокери.

# 433
  • София
това един и същи модел ли? с или без матраци и в трите случая, ако с, с какъв?

# 434
Значи,миналата година много се дразнех,че тези електронни цигари http://magazincheto.info/elektronni-cigari/28--e-health-502c.html  в продавалника бяха по 20 лева,а по някои магазини-по 16 лева.Сега по магазините са поднали до 10 лева,не съм видяла в продавалника колко вървят.

Общи условия

Активация на акаунт