пазарувате ли от Prodavalnik.com

• 82 429
  • 472
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ами или до офис на куриер или до поща или някъде да се видите лично... няма как да го телепортираш това, а от врата до врата ще му излезе по-скъпо и никой няма да иска(преди поне с пощата беше най-евтино, отдавна не съм  ги ползвала обаче).
И да  ако си купувач, така излиза, освен ако не си делите разходите, има и такива продавачи, които се съгласяват и на такива неща.

С повече късмет, може да се окаже, че ще пуснеш 10 неща на куп и ще им вземеш на куп парите(т.е. по-малко разкарване, ама пък много дълго писане)

# 466
Много ви благодаря за отговорите  Hug
Разбрах  Mr. Green

# 467
Продавам,но най-вече съм купувала от Продавалник newsm10 Като се почне от бебешки и детски дрешки,аксесоари и играчки.Дрехи и обувки за тинейджърка и възрастни...декорации за дома,техника и дори мека мебел  Wink Аз ли съм късметлийка не знам,но никога не съм попадала на некоректни продавачи-винаги купувам с наложен платеж с опция преглед  Peace
Ето този мечо,на който единствения недостатък му е, че едното сърчице на едната лапичка я няма беше в перфектно състояние ми струваше 13лв. с доставката  Wink 

# 468
Аз и продавам и купувам и досега не съм имала проблеми като купувач, а се намират хубави неща, дори понякога успявам да сваля малко цените.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 15:08 от Орхидея Неземна

# 469
  • София
Не, не е коректно, има си подфорум за обяви, но трябва да имаш поне 50 мнения, за да си ги публикуваш там.

Това пък По договаряне винаги много ме е дразнило, изобщо подминавам такива обяви, толкова ли е трудно да сложиш една цена и евентуално да напишеш, че подлежи на коментар, ако е така...

# 470
Регистрирана съм от 6 години във форума, но не съм си поставяла цел да трупам мнения. Чета каквото ме интересува и пиша само като имам какво да кажа. Въпрос на приоритети, предполагам.

Всичко добро.
Rolling Eyes

# 471
Zdraveyte pisha vi ot germaniya interesuvam se ot kade moga da si kupya malko evtina stoka ksto naprimer canti ocila ibijuteriya

# 472
Когато човек познава пазара и знае какво търси, няма как да бъде излъган, нито подведен. Това първо. И второ, Еконт предлагат опция ''отвори и виж, преди да платиш'', ползвайте я! Разбира се, винаги има риск от измами, но ако сте разумни, той ще е сведен до минимум.
Аз пазарувам много онлайн, това ми спестява време и енергия, които мога да носоча в по-полезна посока. Почти не съм имала покупки, за които да съжалявам. Научих се да купувам, ако имам нужда. Не търся и не ровя в сайта за евтини парцалки, съответно не се сдобивам с такива.

Все едно аз съм го писала  Wink Информацията е най скъпата инвестиция. Увери се, че си струва и тогава действай! А и иначе смятам, че и късметът си играе известна роля при покупките по принцип.
Жените от близкото ми обкръжение и аз сме почти пристрастени към продавалника. То от редовен магазин по-често съм се чувствала прецакана, но като няма голям контрол на стоките и услугите в БГ, какво да очакваме!
Иначе като се огледам в нашата стая (но не само там) освен една секцийка с гардероб, всичко друго ми е от продавалника. То са мебели, килими, нощни лампи, играчки, дрешки, обувки и т.н. До преди двe години ММ беше търговски представител към една фирма и що багаж е пренесъл от продавалника в къщи не е истина просто. И за приятели е куриерствал  Laughing! (Та чак ми липсва тази екстра  travel) Сега ползвам предимно Еконт, че покупките ми са по-скромни и единият им офис е на две крачки от нас.

Дори двa вида детски легла имаме от olx, а количката ми е от подобен сайт. В нея вече 4-то дете се отглежда и то при зверска екслоатация от моя страна. Да не дърпам дявола за опашката, ама дано оцелее и за второто дете на сестра ми.
Хубавото е, че друг е минал тест драйв периода на нещицата и ако при огледа видите, че все още минават за нови, значи би трябвало да служат и на вас.

П.П. Моят съвет (ако на някого е нужен) :
Подбирайте си внимателно обявите, условията за покупка и "бизнес партньорите".
И мен много ме дразнят търгашчетата дето надуват цените и продават болкуци, както и обявите с оскъдна или ненужна информация, с правописни грешки; нереални, нескопосани или липсващи снимки; когато цените са "По договаряне" или има очевидна "дисхармония" в отношението цена/ качество.

П.П. 2 SORRY ЗА "ПЕРСИЙСКИЯ ФЕРМАН", но понабрах инарция и...голям чаршаф стана!!!

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 15:54 от mamelitka

Общи условия

Активация на акаунт