пазарувате ли от Prodavalnik.com

• 82 430
  • 472
  •   1
Отговори
# 450
  • Canada
Аз продавам и купувам в продавалник. Случвало ми се е да ме прецакат с размер, което много ме учуди. Все съм очаквала да състояние, но за размер не очаквах наистина... Но тъй като бяха детски обувки, ги подарих на приятелка и не оставих коментар.
Наистина са се навъдили доста измамници.
По отношение на цените - има и високи, и ниски. Просто човек трябва да избира по-внимателно отсрещната страна. Прави ми впечатление ,че много често като некоректни са посочени потребители, които са продавали нещо наистина евтино - примерно зимни ботуши в отлично състояние за 10 лева?!? Ами на мен лично би ми светнала лампичката!

# 451
  • Пловдив
А мен ме изненадват хора, които искат нереално висока цена за нещата си...
Може тия ботуши да са в отлично състояние, но са реално втора ръка т.е.  носени...И за 200лв да ги е купил някой, няма как да ги продаде за толкова.

Идеята е, за мен, да се дава втори живот на неща. които могат да се използват още, не ти трябват, но са нужни на някой друг.
И да се намерят на достъпна цена неща, които са ти необходими и в които има още "живот".

# 452
И аз като Бенджи понякога се изненадвам от цената:))
Продадох ботушите на детето от миналата зима купувани за 70 Евро сега за 10 Евро. Не искам да складирам дрехи и обувки нито да ги пазя за идните дни:))) Но страното е че по сто пъти ме питат дали има някакъв проблем:)))
Иначе и мен ме метнаха с номер на детски обувки което адски ме учуди. Понеже сина ми имаше гуменки на H&M и му станаха малки търсех същите за спорта в градината. Просто следващият номер..е пратиха ни същият който имахме. Подарих ги.

# 453
А мен ме изненадват хора, които искат нереално висока цена за нещата си...
Може тия ботуши да са в отлично състояние, но са реално втора ръка т.е.  носени...И за 200лв да ги е купил някой, няма как да ги продаде за толкова.

Идеята е, за мен, да се дава втори живот на неща. които могат да се използват още, не ти трябват, но са нужни на някой друг.
И да се намерят на достъпна цена неща, които са ти необходими и в които има още "живот".
Това е супер идея,но познавам хора издържащи се от сайта.Продават,купуват,препродават....

# 454
Хм... сега срещам темата.
Купувала съм от продавалник 2 пъти мисля - парфюми на Ейвън и Орифлейм.
Днес се зачудих, имам някои неща, те не са малко, но да кажем, че искам да пусна част от тях за продажба. Дрехи - не ги нося и искам да ги продам.
Може да пробвам за начало с едно, две неща. Малко ми е неудобно, не знам и как се процедира с тези наложени платежи и дали има други опции, но ще се пробвам.
Ако ставаше и тук във форума да се публикуват и продават! Laughing

# 455
  • Mediterraneo
Тези дни останах с пръст в уста след като купих неработещ детски часовник от Продавалника! Да видим каква ще е реакцията на продавача, вярвам, че ще е нулева...

# 456
Купувала съм доста неща от Продавалника, дрешки, обувки, детска количка, дори 2 чифта ски. Обаче напоследък съм много изненадана от нереално високите цени на детските дрешки.

# 457
  • велико търново
Аз лично смятам ,че Продавалник е за продажба на омалелите и неизносени дрехи ,обувки,играчки и др. от децата.Купувам и продавам ,но това с продавачките от магазините с завишените цени ме отблъсква .Смятам ,че втора ръка стока трябва да е на 1/2 от цената си .И ,че всеки трябва сам да си поеме за доставката на закупената стока.Един потребител на скоро ме пита за бебешка блузка дали ще му стане бил висок .... и тежал...... ?В раздел детски дрехи гледа за мъжко облекло?

# 458
Не пазарувам от там, веднъж опитах, но си скъсах нервите и се отказах. Предпочитам от момичета от форума /във фейсбук има група "Нашата сергийка" мисля се казваше, или следя темите за размяна на несполучливи покупки от чужди сайтове  и купувам от там. На съфорумките имам доверие  Laughing

# 459
 То наистина има един изнервящ момент- ако продаваш. "Дай размери, снимай се облечена, ама това ли му е реалния цвят.." Tired  Аз по тази причина избягвам да продавам, най много ако не съм уцелила номер на обувки при пазаруване в нета.

# 460
Хм... сега срещам темата.
Купувала съм от продавалник 2 пъти мисля - парфюми на Ейвън и Орифлейм.
Днес се зачудих, имам някои неща, те не са малко, но да кажем, че искам да пусна част от тях за продажба. Дрехи - не ги нося и искам да ги продам.
Може да пробвам за начало с едно, две неща. Малко ми е неудобно, не знам и как се процедира с тези наложени платежи и дали има други опции, но ще се пробвам.
Ако ставаше и тук във форума да се публикуват и продават! Laughing
аз също бих искала да продам някои неща, но и на мен ми е тъмна индия как се процедира с продажбите и ще съм много благодарна, ако някой с опит обясни какво и как   bouquet
Благодаря предварително  Hug

# 461
  • София
Пускаш обявата - снимки, точни размери и т.н.
Като някой иска да купи се разбирате, както  ви е най-удобно.
Вариант 1 - искате първо парите, пращате после нещото(по поща - запис и малък пакет, препоръчан, без наложени платежи и т.н., може и такива да искате, но се оскъпява)
Вариант 2 - пращате първо нещото, после си чакате парите.
Вариант 3 - разбирате се да се пуснат заедно.
Вариант 4 - ползвате  куриер, разбирате се за кой ще са разходите, ще ги делите ли какво ли, дали от офис, от врата, до офис, до врата,  парите са си наложен платеж, взимате си ги после от куриера.(Което за по-скъпи неща е ок, но за парцалче от 5 лв, никак).
Вариант 5 - правите си лична среща  иси ги разменяте лично.

# 462
Няма нищо сложно в покупко-продажбата. Стига хората да са точни и коректни обаче.
И купувам и продавам в Продавалник.
Друг е въпроса, че може да ти скъсат нервите когато си продавач, но това е отделно.
Напоследък хората очакват без пари да си купят нещо ново, качествено, че и да имат претенции.

# 463
Т.е. за парцалче от 5 лв. трябва да ходя до офис да го пращам, и след 2 дена например, да отида да си взема 5-те лв. от офиса  newsm78 Е, това си е егати разкатавката за 5 лв. не , че ме мързи де, ама....
И ако си купувач едно нещо от 5 лв. не ти ли излиза около 7-8 лв.

# 464
bani4arkata, ами това е положението. Ако си от София имаш по-голяма вероятност и купувача да е от София и направите лична размяна...но ако е в другия край на града, все същата.
Ако продаваш неща за по 5лв., няма смисъл, да.

Общи условия

Активация на акаунт