пазарувате ли от Prodavalnik.com

• 82 430
  • 472
  •   1
Отговори
# 435
  • France
това един и същи модел ли? с или без матраци и в трите случая, ако с, с какъв?
Да. Същият модел, с матрак, в Продавалника е с 25лв по-скъп, употребяван при това. А леглото, което купих, е луксозно, от 240 намалено на 120, алуминиево, с твърд матрак, плюшени калъвки на цип, турско от магазин "Ралица".

# 436
  • София
ако са на една фирма, един модел, с еднакви матраци... еми който се мине-мине, явно...
неприятно , но има и такива тарикати там...а и навсякъде ест... друг е въпроса, че хората може да не са си го купили навремето на намаление, да не знаят , че сега има и да си мислят, че го продават на далавера Wink

# 437
От години пазарувам и продавам в продавалника. Само дето преди години си купувах страхотни неща за никакви пари, а сега давам егати парите и получавам страхотни боклуци.Последното ми "попадение" е носено яке, окачествено като отлично, което получих в състояние почти негодно за носене. Написах подобаваща оценка на продавачката, а тя ми го върна все едно аз съм виновна. И все се заричам,че ще спра да купувам от там,но като ме мързи да обикалям по магазини какво да правя?

# 438
До сега да чукам на дърво съм нямала проблеми, нито с пазаруване, нито с купуване. Но се навъдиха много измамници и още повече схеми

# 439
До сега да чукам на дърво съм нямала проблеми, нито с пазаруване, нито с купуване. Но се навъдиха много измамници и още повече схеми
Пиши какви схеми знаеш, че да сме предпазливи. Аз досега съм вземала с наложен платеж, но ми е ясно, че не е застраховка.
Последната ми покупка беше много успешна. Преди време обаче взех една детска триколка, която хем не беше евтина, хем се разпадна на първото каране. В обявата беше представена като много запазена.

# 440
Здравейте!
Нямам навик да пазарувам от Продавалник,имам закупени всичко на всичко две неща.Предпочитам да видя и пробвам стоката,която купувам.

# 441
Когато човек познава пазара и знае какво търси, няма как да бъде излъган, нито подведен. Това първо. И второ, Еконт предлагат опция ''отвори и виж, преди да платиш'', ползвайте я! Разбира се, винаги има риск от измами, но ако сте разумни, той ще е сведен до минимум.
Аз пазарувам много онлайн, това ми спестява време и енергия, които мога да носоча в по-полезна посока. Почти не съм имала покупки, за които да съжалявам. Научих се да купувам, ако имам нужда. Не търся и не ровя в сайта за евтини парцалки, съответно не се сдобивам с такива.
От продавалника имам книги, които няма къде да открия, както и такива, на 2-3-4 пъти по-ниска цена от коричната им. Изключително доволна съм.

# 442
e,да де, ама тая опция да видиш първо не ти я дава Еконт, а продавача и ако той не иска- ти нищо не можеш да видиш; нека не подвеждаме хората Peace пак да спомена болното си място, като купих ботушките, дадени за чисто нови, а не бяха( разказвала съм си историята по-назад), продавачката изрично ми каза, че не мога да ги видя преди това, но" не се притеснявай, ще останеш доволна"така, че застраховка -няма

# 443
Тогава е трябвало веднага да ти светне червана лампа.

# 444
  • София
e,да де, ама тая опция да видиш първо не ти я дава Еконт, а продавача и ако той не иска- ти нищо не можеш да видиш; нека не подвеждаме хората Peace пак да спомена болното си място, като купих ботушките, дадени за чисто нови, а не бяха( разказвала съм си историята по-назад), продавачката изрично ми каза, че не мога да ги видя преди това, но" не се притеснявай, ще останеш доволна"така, че застраховка -няма
Като не иска, не купувам.
По-скъпи дрехи или обувки- само с предварителен преглед. Втора употреба никога, хем съм фен на секънд хенд-а Peace

# 445
Въпрос на договорка, не смятам, че подвеждам някого. Ако продавачът не е съгласен с условието, отказваш покупката, толкова е просто.
Разбира се, неприятно е, когато останеш излъган и очакванията ти не се оправдаят, но това обикновено се случва, когато искаш нещо на всяка цена и си затваряш очите за евентуалните рискове.

# 446
  • Mediterraneo
Доколкото знам, отвори и виж не се предлага при пощенска пратка на Еконт, която масово се ползва, понеже е по- евтина почти наполовина.

# 447
Аз пък имах  следния случай в продавалника.
Обявих едни обувки на детето, изрично писах носени, но в мн.добро състояние.
5 снимки с отлично качество под всякакъв ъгъл.
Нямаха ожулено, не бяха деформирани, подметките без изтрито, изключително чисти отвътре, отвън импрегнирани с нова боя, която приложих заради особения цвят. Купувачката получи и ми писа, че не и харесва състоянието, не можела да го определи като мн.добро. Казах и, че съжелявам за разминаването в оценката, връщам пълната сума, да ги прати обратно. Аааа не, щяла да си ги задържи  Crazy Ха де!

# 448
  • У дома !
Аз пазарувам,но само чисто нови неща......едни от най-сполучливите ми покупки са от там Peace продавала,подарявала също съм някои неща чрез продавалника и всички са били доволни.....

# 449
  • Пловдив
И аз пазарувам от Продавалник и то доста често.Има много хубави нещица. Hug

Общи условия

Активация на акаунт