Режимите на Ипократис 12

• 38 392
  • 364
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Giggerotta, много добре се чувставам , но само докато съм с по новите си дрехи( дрехите за дебели) като се мушна в някои стари дънки и пак ми се доревава... smile3518
Интересно ми е всички ли имате активия в режимите си? Аз лично казах на Ипо,че имам наблюдения,че пълнея от нея и не ми я е включил в режима.Вместо нея ям кисело мляко с мюсли или с плод.
И да ви попитам при контролното измерване Ипо променя ли диетата по някакъв начин или заменя само едно две неща?
Нямам търпение вече да дойде първия ми седми свободен ден
Ами това е за сега. 
Много усмивки на всички и още повече свалени килограми Simple Smile

# 121
Koralche, аз нямам активия, защото му казах, че не я обичам, и съответно ми даде само кисело мляко, без плод или мюсли, а чисто...което мен ме устройва, аз обичам само кисело мляко...пък и напоследък не го ям, ами си правя кефир, пия по 1 чаша, то е нещо средно между кисело и прясно мляко, мноооооого вкусно  Wink
За смяната на режимите - при мен не го промени много, просто като задържах, щото не спазвах разбира се! - ми направи режим, в който имаше по-голяма разлика калориите между двата дни...
Прокли, мерси за труда, мило, да питаш за процента мазнини!  Hug

# 122
Питах, Гиги, такава била нормата
да видим какво ще направя сега - то почти същия режим, с мааалки изменения

# 123
Добро утро, момичета!
как сте?
аз не съм режимна,но не се и мъча, гледам да се храня здравословно
засега поне спортувам по малко
лек ден! Hug

# 124
Здрасти, ДескаHug

Добре правиш, че се храниш здравословно и спортуваш, браво! Че повечето от нас кат не сме на режим и се...оливаме Simple Smile Усещаш ли да отслабваш или по-скоро задържаш?

Аз също не бях режимна, отмених си часа при Ипо и сега съм чааааааак на 13-ти май...стягайте ме да не се изложа, че аз кат нямам скорошен преглед и се отпускам съвсем...
Отчет за днес:
закуска - чаша кисело мляко, към 50 гр. бадеми (не са ми в диетата ама  Confused ), 2 бонбона...
обяд - пилешко шишче, салата, задушени зеленчуци, мъъъничко кекс Simple Smile само го пробвах  Embarassed
2 кафета...

оф, кат го написах сега бая ми се вижда...а га ядох - не беше  Joy

довечера съм на рд, незнам кво ще става...ще кажа после...

иначе аз събота и неделя доста поспортувах, днес даже имам лека мускулна, така че не ме е толко яд, че бях нережимна...  Grinning

Айчо, ко прайш ти?  Heart Eyes

# 125
как сте, момичета?
Гиги, не съм забелязала да отслабвам(а и вече не се мъча), засега целта е да задържа килограмите.хайде да се похвалиш скоро с минусче. Peace
Прокли,как е при теб с новия режим?
Айче, как си?
 Hug

# 126
Бивам, Деско
аз са бях отказала вече да пиша тука, народа се изпокри, само една-две фльорци дращим тука от дъжд на вятър
с новия режим съм добре, засега несъм забелязала да съм се фталила, ама то няма и начин - то няма и десет дни, обаче се чувствам страхотно, корема ми не се подува, бе въобще ....добре е
те така си и казват - повече се слабее на обиколки, отколкото на кила, защото се топели само мазнини, а не мускулната маса
аз станах живо рекламно каре тука  Joy Joy

Гиги, стига гриза шоколад, ам кажи как си
Айчо се изгуби съвсем нанякъде ...

лек и успешен ден на всички   bouquet

п.п. Деско, за задържане на килограми Зоната е идеална просто!

# 127
А бе да, що така ни умря темата  Sad

Ама нищо, ще пишем чат-пат, аз не се отказвам съвсем, надявам се и вие да не го направите - Прокли, това твойто си го пускам покрай ушите ша знайш! Не те пускам!  Heart Eyes

Аз кво да ви кажа, 2 дена съм много несериозна, та и затва не пиша...а и нещо не съм в настроение, тъжно ми е едно...ама ще ми мине, къде ще ходи... Tired
Прокли, браво, радвам се, че новия режим върви и се чувстваш добре! А спортуваш ли пиле?
Дес, Прокли, Айчо, почивните дни какво ще правите? Аз май нищо...

bouquet

# 128
Спортувам, дръжки
малкия е болен, с отвратителна кашлица и вече втори антибиотик, и утре ми почват очните ....
не спортувам, ама и не съм си седнала на задника

ти що си тъжна, мило???
не бива така ......

# 129
Прокли, ще по прочета  за зоната да видя как е,че хич не съм запозната с този режим.Бързо оздравяване на малкия Hug
Гиги, и на мен нещо ми е скапано,но си мисля че е заради времето,вместо да пече и да е топличко,то при нас облачно и студено,пък и от време на време подухва,искам вече да се стопля писна ми от студ.

# 130
Деско, имало издадени книги на български, три или четири
и тук има една-две теми, погледни в закованата тема - Наръчник за красиво тяло, има там, в списъка с диетите
обаче аз останах с впечатлението, че сам е зор да си изчислиш хранителния прием на ден
ако решиш, ще ти дам скайпа им, ще ти направят индивидуална програма
аз лично ще мога да дам някаква оценка от опит след около месец, засега още не знам какво ще е

# 131
Днеска пекна слънчице, добре ли сте?  Аз малко по-добре Simple Smile
Да се отчета:
Закуска - чаша кисело мляко
Обяд - панирана риба Sad и салата...
Сега мисля да жулна едно кафенце...

bouquet

Айчооооооооооооо къде си бе?

# 132
Гиги, определено съм добре,особено като напече и се стопли, 3 часа навън бяхме с малката.
и аз тъкмо си пия кафето Hug
Прокли, благодаря ще ги погледна.
 Hug

# 133
Здравейте момичета,

Както се сещате хич не бях режимна и само ви чета... от днес се пробвам за 1ви ден дано да успея... а иначе започнах режима на Гиги за раздвижване

много  Hug и се  Praynig да успея най накрая

# 134
 Здравейте милички,

Явно на всички днес ви е почивен ден  Rolling Eyes а аз както винаги почвам в неделя... Днес издържах успешно , надявам се и да продължа така.... въпреки , че направо се отчайвам от себе си... никаква воля  Hug

приятна вечер

Общи условия

Активация на акаунт