Режимите на Ипократис 12

• 38 391
  • 364
  •   1
Отговори
# 135
Ей момичета за неделята разбирам...  Naughty но и днес ли сте не режимни?? Днес ми е 2 ден и единствената издънка бяха няколко солетки  Mr. Green и това понеже бях на вън а беше време за обяд... И така менюто : зак. 2 ябълки; обяд таратор ( 1/2 кисело мляко , 1/2 краставица; малко олио и сол) след обедна зак. ябълка ; вечеря 2 варени яйца и 1 домат  Whistling и по късно 1 банан ... няма да казвам , че съм още гладна  Tired

много ви прегръщам... и хайде всички на режимите... не бъдете като мен да ви станат тесни панталоните и тогава да се сетите за диетата  Rolling Eyes

# 136
Добро утро! Hug
Аз от днес се включвам отново в отбора. Grinning
Дано този път имам повече хъс и воля  Praynig

# 137
Здравейте и от мен!  Hug

mama_V, радвам се да те видя отново в нашите редици!   bouquet
И аз от днес ще се помъча да съм режимна, де да видим кви ще ги свърша...с колегите на обяд ще ходим на пицария, па те само мъже и как ядат...  ooooh! тежко ще бъде...
Прокли, Шарена сол, Дес, липсвате ми бе, я драснете някой и друг ред Simple Smile
Айчо, мило, ти поне си на линия, нали?   bouquet

# 138
Здравейте милички,

Вчера малко празнувах и диетата отиде на кино... е простено ми е че имах повод ама  Wink Днес започнах с 1ви ден : за сега 1/2 активия; 1 ябълка

хайде мама_в заедно от днес режимни

гиги  бях на линия.... но вчера вечерта докато празнувах прекалих с чесновото хлебче.... ужасно вкусно беше... топличко , мекичко ... с масълце   Whistling спирам. После поръчах десерта, който хвалеха супер много  Party добре , че беше синът ми да се напика  hahaha и си тръгнахме  Whistling

# 139
ам Гиги, аз, мило, заебах всички режими по случай празниците и нервите, които потроших
но все тая - от днес и аз съм режимна, щото пак върнах дори и мизерните две свалени килца ......

лек ден на всички   bouquet

# 140
Днес денят мина диетичен, въпреки , че много ми се хапваше

менюто : зак. активия; 1 ябълка; обяд 1 домат със сирене; следобедна зак. 1 ябълка ; вечеря 2 варени картофа със зелена салата  Grinning

надявам се и вие да сте стриктни  Peace

# 141
exooo
какво става тук?   bouquet слънчеви поздрави от Испания от която се върнах преди цяла седмица  Embarassed ама все нещо ме спира да режимствам. Като че ли много ме измори 11 дни да бия крак по улици, музеи и забележителности и все още се възстановявам (психически). Килограмово... ух. Иска ми се вече да публикувах резултатите си тук колко много съм свалила и т.н., но де факто дотук так аи не намерих мотивация да продължа наистина напред, без прегрешения. Къде ми отиде меракът и аз не знам. Една позната ми подбутна книгата на Дюкан. Изчетох я и отчасти разбирам защо е толкова моден неговия режим - той предлага цялостно решение , 'завинаги' с етапи и фази.

и затова ще питам Aia, която май единствена от нас е сваляла всичките кила. Какъв режим ти препоръча да следваш през целия си живот Ипократис? Би ли споделила как когато свалим килата се очаква да ги задържим по неговите разбирания?   Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

тъжно ми е, защото вече цяла година пиша тук пък нищо не правя, къде е проблема - в режима ли, в мене ли. Пресметнах и за този период съм била близо 3 месеца на режим общо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (а между режима- дълги нерегламентирани периоди на яко манджене и угояване)

# 142
Giggerotta, как си правиш кефира? И аз много обичам, но не знам как се прави. С нискомаслени млека става ли?

# 143
Giggerotta, как си правиш кефира? И аз много обичам, но не знам как се прави. С нискомаслени млека става ли?
Солчо, радвам се да те видя отново!  Hug

За кефира Simple Smile
Правя го от това прясното  мляко в кутиите, 2 % или 3 %, обикновено от 3 % да ти кажа, че става по-вкусно.
Кефирените гъбки на размер са знам ли и аз, колкото 20-50 ст. горе-долу, като карфиолчета изглеждат. Сутрин сипвам в един буркан студено или хладко, но не топло прясно мляко, слагам гъбките, доливам с мляко до 2/3 от буркана и слагам капачката, ама я открехвам леко, уж да дишат, незнам дали е правилно, ама аз така правя...
Стоят в буркана едно денонощие, на следващата сутрин ги прецеждам през пластмасова цедка (нищо метално не трябва да се допира до гъбките) в една голяма халба и слагам прецеденото в хладилника и пак стои едно денонощие. На следващата сутрин вече може да се пие това от хладилника, казва се, че е кефир на 1 ден, леко ферментирал. От това, което чета в нета - на 1 ден кефира е със слабо алкохолно съдържание и действа разхлабващо, на 2 и 3 дни е с повече алкохол, по-газиран и кисел, и действа затягащо, ама аз не съм го чакала толкова де  Grinning
Самите гъбки след като ги прецедя или ги изплаквам със студена вода и пак в млякото и буркана, или направо ги слагам в млякото и буркана без да ги плакна, май не е много хубаво всеки ден да се мият...но аз ги мия през ден горе-долу...
Гъбките постепенно нарастват, така че сам човек трябва да си определи дозата, на колко мляко колко гъбки да слага...На мен първоначално сестра ми ми даде много и аз като незнаех - слагам гъбки, мляко и за един ден така са го подквасили, че е станало като извара с цвик, сещаш ли се  Joy И аз прецеждам и само прозрачното минава през цедката и аз като индианец викам - абе тва ли е кефир, то много гадно бе?!  newsm78 Ама като почнах да слагам по-малко гъбки и повече мляко, да видиш как почна да става едно вкусно, между прясно и кисело такова, гъстичко, ама не съвсем...ама ти знаеш де, щом си пила  Hug

# 144
http://1001taini.com/29/32/39.html ето само тук намерих такава гъба
знаеш ли откъде другаде мога да си я взема?

направих нещо което абсолютно не бих повярвала иначе че ще направя. Едно че днес, по средата на седмицата реших да съм на режим и друго че се обадих за контролен при Ипо. Звъня аз, те ми казват че или след месец или ДНЕС. И аз викам, ами сега, да хванем бика за рогата един вид. Та днес ще ходя... ще ме  е мноооого срам, но знам че поне после ще имам повече псих. сили и мотив. Ще го питам и за режима веднъж след като свалиш. Стис. ми палци  Heart Eyes

# 145
 Ето ме и мен ,

2ри ден режимен след издънката от Гергьовден  Flutter ! Днес съм на 1/2 активия ; 1 ябълка ; обяд таратор  Hug

SharenaSol  добре дошла от Испания. Целта на режимите му са да се научите как да се храните и как сами да усетите колко трябва да ядете, за да не пълнеете; как да подбирате храната и да избирате менюто. След като свалите кг се минава на свободно хранене това означава вие да изберете какво да ядете на обяд и на вечера... като остава задължително 5-6 пъти на ден да ядете. А иначе успех при Ипо... мен също ще ме е срам да отида пак при него.... но сега съм решила да се стегна и да успея  Hug

# 146
Май май всички ни е срам   Embarassed Joy
Солчо, успех и от мен мило, стискам ти палци, много добре си направила, Ипо ще те мотивира страшно и ще видиш как ще станеш за пример!  Wink
Благодаря за статията, аз не бях попадала на нея, като чета - че аз баш по правилата правя всичко, ама съм умница беее  Grinning
А за гъбката - 10 лв. не е много, ма ако искаш - може да се видим и да ти дам няколко гъбета, за кво да даваш 10 лв.... то аз пораздадох половината, щото нали ти казах, сестра ми толко много ми беше дала, че трябваше всеки ден да им слагам по 1 литър мляко, па то не са малко пари това, а и кой ще ти изпива толко кефир всеки ден?!  Crazy Та ги дадох на една колежка на майка ми, но мойте са попораснали, мога да ти дам и на тебе, няма да са много ма ще си ги отгледаш лека-полека Simple Smile

# 147
здравейте,момичета!
чета ви редовно,но няма и какво да пиша,защото само ще разваля дисциплината
Солчо, стискам палци.
Аиче, поздравления за режимността.
Гиги, Мама В, режимни ли сте?
Прокли, как си?
 Hug

# 148
ох  Tired  направо умирам от глад  baby_neutral но за сега хапнах 1 ябълка ужас... днес имам само една издънка със солети , но просто този таратор за обяд ми изтърга коремчето.... лягам да спя , за да не нападна хладилника  Crossing Arms

лека нощ  Hug

# 149
  Здравейте момичета,

Надявам се че това , че не пишете  не значи, че не сте режимни. Аз да се похваля , вчера си легнах и издържах а днес продължавам с режима. Времето е супер за разходки и с малкия направихме  дълга разходка. Явно най накрая съм се амбицирала и мисля , че ще издържа с диетата

много прегръдки   Hug

Общи условия

Активация на акаунт