Режимите на Ипократис 12

• 38 394
  • 364
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,

Кантара беше безпощаден към мен... след тези козунаци (с шоколад ...)  Rolling Eyes  започнах пак от 55 кг... иначе беше ужасно вкусен , но днес не мисля дори да го померисвам... сега излизам на разходка , за да не мисля за ядене..по - късно пак ще пиша

Слънчев ден

# 106
Айчо, да те поздравя за смелостта мило!   bouquet 55 не е много особено за твоя ръст, колко беше ти, към 170? Аз и не смея да припаря до кантара...
2 дена преяждам, мноооооого тъпо  Confused Ама с тия гостита...само ядеш и спиш, ега си... Днес ще се опитам вече да се върна в режима...аз по принцип имам някакъв много страннен храносмилателен проблем, като преям с нещо от бяло брашно и получавам киселини  newsm78 Което е супер странно, щото нали уж бялото брашно е по-лесносмилаемо...от пълнозърнесто, ръжено и т.н. нямам такива оплаквания...та тая нощ познайте, от толко козунак  Sad Както и да е, днес сме на салатки!
А вие момичета как изкарахте?  Hug

# 107
и моя кантар е безпощаден към мен, ама и аз не му простих де - скочих два пъти на него, дано са счупи и млъкне, ама тц ....  Mr. Green Mr. Green
от днес гладна и режимна, отиде всичко на кино отпреди празниците
не само са върнах на изходно положение, ами и съм с 1 кило отгоре .....

майната му, от днес - стриктна

лек ден на всички   bouquet

# 108
майната му, от днес - стриктна
А така!  Heart Eyes
И аз съм много зле, вчера се издъних много, за 3-ти пореден ден...  Cry

# 109
вчера, Гиги, направих поизсъхналите козунаци на импровизирана торта - сиропирах ги с компот и ги залях с яйчен крем .......оттам нататък да не говоря предлагам  Mr. Green

и днес са издъних, ама поне е простимо - вместо активия за оБяд, изядох една шопска, за сметка на това пък двете закуски изобщо ги пропуснах .......абе и така не е добре, ама поне се търпи  Mr. Green

# 110
Гиги хич не е добре 55 кг за моите 164 см... трябват ми 49 поне... аз вече 2 ден съм режимна  newsm44  и си мечтая да издържа до края на седмицата без издънки .... и поне 1 кг да е надолу  Flutter

много прегръдки.... че е лудница при мен

# 111
Добро утро
браво бря, никой не ще да пише
то че сме издънки, си знаем, ама айде сега, нема нужда от толкоз срам  Mr. Green
като изключим тебе, Айчо, щом си изкарала два дни режимна ....   bouquet

аз си смъкнах едното кило горница и съм пак на изходно положение
мамка му, за кой ли път  Sick

Гиги, коя таз мацка на аватара ти?

# 112
Добро утро
браво бря, никой не ще да пише
то че сме издънки, си знаем, ама айде сега, нема нужда от толкоз срам  Mr. Green
като изключим тебе, Айчо, щом си изкарала два дни режимна ....   bouquet

аз си смъкнах едното кило горница и съм пак на изходно положение
мамка му, за кой ли път  Sick

Гиги, коя таз мацка на аватара ти?
Прокли, май май е точно така, всички сме се изпокрили от срам в миши дупки  Embarassed  Joy
Браво на тебе, то бързо качените килца бързо се свалят...бързо бързо, ама се иска усилия, не става от само себе си...  Hug Супер си, пиле!
А мацката на аватара не я ли позна бря, това е същата оназ от другата снимка, натруфената  Joy Аз съм си, смуча сламка на морето и се мръщя, ама вече не помня за кво...ама бех сърдита, това си спомням!  Whistling
Отивам на обяд, стискайте палци!  Mr. Green

# 113
и къде я скри, твойта сметка????
аз са влюбих бря  Mr. Green

и ти ша отслабваш?????
ох, божке, луда жена ...........

# 114
Аз чета чета... но не разбрах вие режимни ли сте???? Аз хапвам някаква си трева (демек зелена салата ) и гледам на синът ми рафаелото ....  Naughty но не си и помислям да ги опитам  Party Човека от 2 дни само ми носи и ми казва : мамо замерисва на лято и почва да хапва  Whistling а аз само преглъщам ли преглъщам  ooooh!

Гиги иначе снимката е супер... и на фейса я видях... страшна е   bouquet

# 115
  • София
Здравейте на всички!
Днес ми е 8 ден от диетата на Ипо и съм минус 4 кг  newsm44
И да ви се похваля не съм прегрешила дори и с едно парченце козунак  Grinning
Чувствам се супер енергична... само се притеснявам да не би да спра да свалям кг изведнъж... че ще ми отмина ентусиама и отново ще се нахвърля на храната...
Това е от мен! Отчетох се!
До контролното измерване имам 6 дена , тогава задължително ще кажа колко кг съм смъкнала за 2 седмици Simple Smile

# 116
Прокли, и аз много та обичам, нал знаш!  Heart Eyes  Grinning Ти как си, режимна вече? Наааалиииии???  newsm66
А иначе мерси за снимката, ма тя много лъже, требе да се отслабва, аз нагоре съм горе-долу добре, ама надолу...едно дупе...не ти е работа...  ooooh!
Та така...Айчо, ти как си?  Hug Ходиш ли при Злати? Нещо почна да се показва слънчице и почвам да се замислям и аз да ходя на аеробика...незнам що, ама я свързвам винаги с лятото  Sunglasses
А иначе аз съм ужасно НЕ режимна...опитвам се, ама немога да вляза в ритъм след празниците...ям режимни неща (горе-долу), но в големи количества...вчера примерно през деня - 3 банана и 2 ябълки - извън другото ядене! За вечеря - 2 салати през 1 час...и така...тъпо...днеска пак почвам с най-добри намерения де да видим докъде ша я докараме...
Koralche, ти си нашата отличничка, браво!   bouquet Добре че има и такива като тебе, сериозни, че иначе Ипо ще се отчае от живота съвсем!  Joy
-4 кг. са адски много, представям си колко добре се чувстваш, продължавай все така!

# 117
Аз, Гиги, вчера хрисимо си платих 30 лева да ми изготвят индивидуален хранителен режим на принципа на зоната
няма да спра да пиша тука, няма да изневеря демек, защото съотношението между мазнини въглехидрати и белтъчини е почти същото, при Ипо са 40/ 40/ 20, тук са 40/ 30/ 30
обаче ми трябваше индивидуален режим, определено - процентът ми мазнини се оказа 45 и кусур при оптимални 22  #Crazy #Crazy
и тъй като не мога скоро да се дотътря до софия да ида на консултация при диетолога, платих на тез добри хорица и засега съм супер доволна, нищо че ми е първи ден - оказа се, че на първо време почти не трябва да ям плодове, освен в комбинация с протеин - аз подозирах нещо такова, защото се усещах, ама като не може тялото да си каже в прав текст ........
всеки месец ще ми изчисляват процента мазнини, ако трябва по нещо ще променят и така ....общо взето съм наистина доволна, както казах
а инак и аз като теби - досега си бях супер нережимна - не е да съм преяждала, ама не се отучих да изяждам кроасаните на малкия де .....  Mr. Green
и в тая зона направо паднах, когато се оказа, че наистина за едно парче торта или каквото и да е там сладко, трябва да изям и около 100-150 гр месо  Joy Joy Joy Joy, демек шунка с тортичка - убийствена комбинация .....
и си спомням, че тук някой беше писал същото, ама не помня точно коя мацка беше .......май Доня Коприва, из старите теми ....

та тъй при мен, лек и успешен ден на всички   bouquet

# 118
Абе меренето на мазнините е много важно и стимулиращо най-вече! Браво, хубаво си направила! И като видиш, че процента се променя (надолу де  Wink ) голям кеф...иначе само се мериш на кантара и се ядосваш...а то може да е вода...ама кат се ядосаш и ти минава мерака...а това с белтъчините не ми е много ясно, как тъй заради едното требе да изядеш другото?  Crazy А тия оптимални 22 % за тебе ли са индивидуално пресметнати или по принцип за жените трябва да са толкова?

# 119
не знам, на мен ми казаха, че за мен толкоз е оптималния процент, не вярвам да е за всички жени, щото структура всякаква
а за сладкото е така - те разделят мазнините, въглехидратите и протеините на блокове, сладкиша е мазнина и въглехидрат в едно, затова взимаш допълнително протеините - да се уравновеси съотношението, да няма излишъци от нито едното и така - баланс да има демек, оптимално тегло, здравословен начин на живот и дъра-бъра
и питам аджаба кво правим, ако приритам за сладко, мацката вика - ми не, ако не си оплескала съотношението в предишното хранене, нито трябва да огладнееш по-рано от 4 часа, нито да мреш за сладко
вика ако толко ти се дояде, значи си поела повече въглехидрати на предишното ядене
а пък аз досега - гриза ябълки, да съм диетична видиш ли, и след половин час умирам за сладко  Joy
и тя ми вика - пробвай сега така, балансирано, пък да видим дали ще умираш
не че пак няма да ти се дояжда, ама вика ще е сигурно един от десет, пък и като хапнеш допълнително протеин някакъв - яйце ли ще е, месо ли - работата била наред - уравновесявали се нещата, но така казват - по принцип не би трябвало така да се дояжда сладко, ако баланса е наред, пък на мен това ми е основния проблем
и казват, че от таз диета се отслабвало много видимо на обиколки, дори и килограмите да позаспят
права е обаче, поне засега, сега си хапнах за обяд, станах леко гладна, обаче след десетина минути нито съм гладна, нито пък съм се заоглеждала за сладко, дори си мислех че няма да изкарам до следобедната закуска, но определено не ми се яде повече засега
и ще пробвам да ти кажа .......

питах за процента - толкова била нормата

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 15:41 от Проклетница

Общи условия

Активация на акаунт