Режимите на Ипократис 12

• 38 387
  • 364
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Здравейте мами!Надявам се да ме приемете във вашата група на борещи се с килцата Heart EyesМоите са много (около 17-18),но съм много амбицирана.Всичките са ми от бременността и преди 3 дни бях при Ипо, а от два дни съм стриктна и мога да кажа,че се чувствам много добре и определено не съм гладна...засега ThinkingЩе се радвам да ви споделям постиженията си Praynig

# 151
 janin4eto_87 , добре дошла и ще се радвам да споделяш успехите си с нас!

# 152
 Здравейте момичета,

Днес продължавам с режима... поставила съм си цел до 10 юни да съм 52 кг (демек -3 кг.) и се надявам да успея. Наливам се по цял ден с вода ... малко ми е трудно докато пак свикна да я пия... но това е начина , за да съм режимна... Вчера си купих един екип за спорт и явно ще започна пак да ходя на аеробика

janin4eto_87  добре дошла  welcome успех с режима

# 153
Айче, браво мило!  Hug Ти си мойта гордост нали знаеш!  Heart Eyes
Стискам палци да продължава все така успешно режима!

# 154
  • Sofia
На мен ми се струва,че може още малко да ми редуцира калориите,защото честно казано се насилвам да ям.. Confused

# 155
А кафето, сутрин горчиво разрешено ли е, или без него  Peace

# 156
  • Sofia
В моя режим кафето е позволено по всяко време.Аз му казах ,че го пия с подсладител и мляко,а той прецени,че това не пречи на диетата Simple Smile

# 157
janin4eto_87 благодаря ти много за отговора  Simple Smile

# 158
Айче, браво мило!  Hug Ти си мойта гордост нали знаеш!  Heart Eyes
Стискам палци да продължава все така успешно режима!

уфф от кога се опитвам да влезна в режим.... ехеее но вече мисля , че успях и няма да се подам на изкушението  Wink Хайде милата и ти стриктна.

janin4eto_87  можеш да си намалиш малко количеството на храна, но ще дойде момента в който няма и да ти стига...просто си в период, в който нямаш апетит  Peace

elinor80  и аз пия кафето със сметана или мляко и го пия нон стоп  Peace

Днес си направих голяма разходка днес . Времето е страхотно и е време всичките да сме стриктни , че скоро ще се налага да се разсъблечем!

# 159
  • Sofia
При мен днес е критичния ден от седмицата.Всеки друг имам я пържолка,я ориз...днес плодове,салати и единственото малко по-смислено са две яйца и то за вечеря SadНо пък цял ден съм вкъщи и не съм изразходвала почти никаква енергия... Crazy

# 160
 а на мен днес ми е леко казано гладен ден... аз нали съм на режима на Гиги за раздвижване... и менюто днес е оскъдно...

ето го и него : зак. 1/2 активия; 1 ябълка ; обяд 2 яйца и 1 домат; след обедна зак. 1 ябълка ; вечеря 2 чаши таратор  Rolling Eyes но за щастие не съм прекалено гладна и ще издържа  Hug

janin4eto_87  днес свободният ти ден ли  е?

# 161
Момичета, аз днеска много спортувам и много ям!  Joy Да се надяваме, че поне сме на 0-та...

# 162
  • Sofia
не,не ми е свободния ден,но мисля,че е деня с най малко калории..ето какво съдържа (това е ден 3):
закуска-1 активия и плод
втора закуска-1 плод
обяд-салата и парче сирене
следобедна закуска-2 плода
вечеря-2 яйца,зеленчук и парче сирене Confused
Аз плодовите активии не ги обичам много и затова ям само натурална...а от толкова много глад,на вечеря не ми се ядеше и даже пропуснах сиренето hahaha

# 163
Момичета, имам проблем със старите теми и моля някой да ми разясни за този доктор- цени на прегледи, как протича, как съставя диетата и тн?

# 164
   Добро утро момичета ,

Хайде от днес диетични... на мен ми е 5 - ти ден... и в сряда ми е свободен  Mr. Green

Giggerotta  скъпа хайде милата спорт и вода без много храна  Hug ти какво спортува?? на танци ли беше??

janin4eto_87  охо на теб по 2 плода ли дава?? а и активия и плод Shocked май те е харесал Ипо... на мен винаги по 1 дава  Sunglasses

The same myself  до колкото съм запозната с актуалните цени  първоначалният преглед е 50-60 лв. , който включва преглед и диета + 3 контролни прегледа и после всеки 3 контролни прегледа са 15 лв. На първият преглед те разпитва за начина ти на живот как се храниш , какво харесваш и какво не да ядеш... и малко обяснения... после до 1 седмица ти праща на мейла диетата..... след 2- 3 седмици отиваш на контролен преглед и така...
а иначе те мери на кг и обиколките

Hug

Общи условия

Активация на акаунт