Режимите на Ипократис 12

• 38 380
  • 364
  •   1
Отговори
# 165
Хайде от днес диетични... на мен ми е 5 - ти ден... и в сряда ми е свободен  Mr. Green
Giggerotta  скъпа хайде милата спорт и вода без много храна  Hug ти какво спортува?? на танци ли беше??
5-ти ден! Ти сериозно си решила да ставаш манекенка ей  Hug
Айчо, а при Злати ходи ли тия дни? Абе не ти ли е удобно по  обяд, аз мисля да се пробвам?
А аз вчера - карах колело в парка 1 час и нещо, после от Люлин до стадион Васил Левски - това е около 30 мин, после танци час и половина и после обратно към Люлин...и днеска имам мускулна треска на корема щото явно ми е била много тежка раницата...и като се напрягаш на колелото напред коремните мускули постоянно в напрежение...ама аз така се бях съсредоточила по тия улици да се оглеждам за коли, че нищо не съм усетила...обаче днеска...ужас...и врата ме боли и изобщо съм като разглобена...
Права си, по-малко ядене трябва, ама пусто от тоя спорт много огладнявам  Joy

Момичета, днеска голяма жега, айде сериозни, че да сме готини мацки с къси поли скоро  Joy

# 166
  • Sofia
аз в четвъртък  бях при него и струваше 60 лв.Дава ти една карта с полета за следващи прегледи и към тези 60 лв влизат следващите 3 прегледа.Аз съм на първи контролен преглед на 21 май Grinning

Ами той каза,че защото гледам бебе и ходя на лекции...ми се отпускат повече калории,но аз ям по 1 плод,че не мога повече Flutter

# 167
   Giggerotta  не съм ходила при Злати понеже бях много не режимна... но мисля да започна. На обяд не ми е удобно понеже работя в другият край на София и ходя вечерно време  Heart Eyes

janin4eto_87  направо ти завиждам за липсата на апетит  Hug Разкажи малко за себе колко си висока ... кг и тн

# 168
  • Sofia
Ами висока съм 177см,преди да забременея бях 57 кг,а в момента съм 79...много е страшно положението-направо съм друг човек EmbarassedИначе съм на 21,а бебока на  7 месеца Wink

# 169
Здравейте, момичета!
Аз сутринта писах, оплаквах се, уж публикувах, а сега какво да видя - няма го моето съобщение  Thinking
Та сега да се оплача - първите 2 дни - супер режимна  Party, в събота водихме малкия на цирк и не устоях на пуканките и кремчетата. А вчера с готина компания бяхме на един язовир. Да не ви обяснявам какво ядене падна.
Тази сутрин бях с твърдото намерение да съм много стриктна  Naughty - само докато ми напомниха, че имаме именник в офиса, че кумата ми има годишнина от сватбата и едните ни кумци - също. За капак двама колеги снощи се върнали от Истанбул и донесли промишлени количества локум и халва. Е, кажете ми как да устоя Cry. От сутринта карам само на това... ooooh!

# 170
За капак двама колеги снощи се върнали от Истанбул и донесли промишлени количества локум и халва. Е, кажете ми как да устоя Cry. От сутринта карам само на това... ooooh!
хихихих, ама ме кефиш!  Joy и аз искам да карам само на локум и халва, ма ме болАт зъбИте  Wink
айде не се ядосвай, брой го за свободен ден и от утре сериозно, и аз ще се опитам, че днеска оплесках работата, хем айчо уж ме стегна сутринта...ама вечерта се олях...  Hug

и добре дошли на новите момичета, много минусчета ви пожелавам!  Peace

# 171
Добро утро!
Чета, чета, всички една болест ни тресе  hahaha hahaha hahaha
бой ни трябва на нас, мацки, не диета  Joy Joy

# 172
  • Sofia
Да се похваля,че от 5 дни съм на режима,а съм -2кг!  bouquet

# 173
Добро утро и от мен!

janin4eto_87, добре дошла и успех!
Гиги, да не би да живееш в Люлин?

# 174
mama_V, дааа в Люлин 10 Simple Smile До парка горе-долу, да не сме комшийки?  Shocked

# 175
Здравейте момичета,

Днес ми е 6-ти ден и утре ми е свободният ден  Crazy но мисля да не прекалявам и без това ми изчезна апетита ... и не съм толкова гладна.

janin4eto_87  ехе доста си висока!! Еми успех с диетата и дано скоро да видиш 57 на кантара  Hug браво за минуса  само така

mama_V направо ти съчувствам... вчера и в нашият офис черпиха за рожден ден... аз само излизах и не поглеждах към масата ... по едно време опитах малко соленки и веднага се отрази на кантара (знам , че не трябва да се меря всеки ден , но любопитството е по - силно) . Днес масата също е пълна ,но не мисля нищо да опитвам... цял ден да съм режимна и заради някакви си соленки да няма минус  Crossing Arms

Гиги ти не си ли оправи зъбките? На мен ми остана само да избеля две зъбчета и съм готова Peace

Проклетница  ааа бързо на режима да не взимам бухалката ей  Flutter

# 176
mama_V, дааа в Люлин 10 Simple Smile До парка горе-долу, да не сме комшийки?  Shocked
Почти -  аз съм в 6-ти - срещу Силвър център

# 177
Почти -  аз съм в 6-ти - срещу Силвър център
Брех, колко е малък света Grinning Верно сме почти комшийки, на няколко спирки разстояние Simple Smile
Момичетааа, как е режима днес?
Аз - режимна закуска и обяд, ама най-трудната част от деня предстои...

# 178
 Giggerotta Момичетааа, как е режима днес?

Днес съм си направо на гладният ден... нали се сещаш режима ти за раздвижване... та менюто е : 1/2 активия; 1 ябълка ; обяд 2 чаши таратор ... по късно 1 ябълка и за вечеря трябва да ям 2 варени яйца с доматче  Mr. Green

РЕЖИМНА СЪММММММММММ а вие?????

# 179
  • Sofia
Момичета,вие какво разбирате под "режимна"-да си ял цял ден само и единствено това ,което има в диетата или това,което е в диетата плюс един шоколад newsm78 LaughingАз ям само това,което пише на листчето и нито троха повече..поне засега... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт