Режимите на Ипократис 12

• 38 363
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета!
Днес съм на първата си "контрола" - 14 ден съм на този режим Simple Smile
Малко късно ви открих, но ще  следя с интерес темата  Peace
Лек ден на всички  Hug

# 256
  • Sofia
Момичета,имахте ли период,в който да спрете да сваляте...от 2 седмици съм свалила по-малко от килограм,ако изобщо нещо съм свалила Confused

# 257
Аз съм свалила 3 килограма, за първите две седмици.
Дано продължа така  Simple Smile

# 258
Момичета,имахте ли период,в който да спрете да сваляте...от 2 седмици съм свалила по-малко от килограм,ако изобщо нещо съм свалила Confused
Здрасти, да, аз имах такъв период и тогава Ипо ми промени диетата - то нали по принцип между всеки 2 последователни дни имаш разлика в калориите, единия ден повечко храна, другия ден по-малко, та Ипо ми промени диетата така, че разликата да е още по-голяма...и нещата се оправиха Simple Smile

# 259
  • Sofia
Здрасти, да, аз имах такъв период и тогава Ипо ми промени диетата - то нали по принцип между всеки 2 последователни дни имаш разлика в калориите, единия ден повечко храна, другия ден по-малко, та Ипо ми промени диетата така, че разликата да е още по-голяма...и нещата се оправиха Simple Smile
Мерси за отговора и успокоението..след по-малко от седмица съм при него и ще видим какво ще каже Simple Smile

# 260
  • Sofia
Някой може ли да ми предложи хубава рецепта за ястие когато имаме голяма салата и парче сирене..азси сварявам броколи и после настъргвам сирене отгоре,малко запичам и ми е вкусно,ама взе да омръзва..а салати отдавна не ми се ядат Confused

# 261
  • Sofia
Бях при Ипо вчера и съм -2кг Mr. GreenПо едно време бях спряла да смъквам,но си размених дните в режима и всичко си тръгна както трябва Wink

# 262
Някой може ли да ми предложи хубава рецепта за ястие когато имаме голяма салата и парче сирене..азси сварявам броколи и после настъргвам сирене отгоре,малко запичам и ми е вкусно,ама взе да омръзва..а салати отдавна не ми се ядат Confused
поздравления за спазването на режима, искат се решителност и мерак, а явно не ти липсват

ето ти директно идеи от менюто на Ипократис (той ги е измислял):

когато имаш Салата по избор, малко парче сирене (варианти):

1.Градинарска салата
салата, краставици, печ.чушки,домат,лук,сирене,царевица) - 300гр.

2.Пролетен каприз - 250гр.
(марули, пресен лук, чесън, соеви кълнове, мента, каперси, стафиди и сирене)

3.Антипасти на фурна - 400гр.
тиквички, патладжан, домат, сирене и песто

4.Гъби на фурна - 250гр.
гъби, копър, сирене

5.Зеленчуци на фурна - 350гр.
броколи, карфиол, зелен фасул, грах, царевица, сирене

може и супи да си правиш
макар и да пише в режима без никакви мазнини
може и по мъничко зехтин да слагаш - така ми е казвал Ипократис

# 263
Момичета, ето един интересен сайт:

http://www.fitday.com - може да си записваш храната през деня и ти изчислява калории и много други неща....

Hug

яко  Wink Sunglasses

# 264
айде, аз с подвита опашка пак тука
къде сте всички бря  Mr. Green

# 265
Добро утро!

как сте,момичета?
Прокли,отказа ли се от зоната?
аз не спазвам никакъв режим,но все пак не прекалявам с храната и се храня в часовете както преди, спорта го зарязах,което хич не ми харесва
лек ден! Hug Hug Hug

# 266
добрутру
отказах се, Деско, не мога да го спазвам с тез грамажи и с ходенето н аработа
постоянно трябва да поддържаш точен баланс на храните, а аз не винаги успявам
инак файда има, признавам, ама ....... трудно се устисква на такива прецизни грамажи
засега я оставям резервен вариант
имам нужда от по-стриктен режим + свободния ден, манната небесна  Mr. Green

ам то тука никой не останал бря

# 267
защо никой не пише бре  newsm78
седите си и гризете шоколад, аааааааааааааааа

Гиги, либофф моя, ти де си?

аз пък днес съм режимна, на пък!
на една праскова за закуска и шопска салата за обяд .....

ади де, нема сама да си пиша тука сега
аз с такъв кеф са върнах след незадоволителната изневяра, пък то .......

# 268
Хаха, Прокли, и на мен много ми липсваше, мило, ма си знаех, че ще походиш походиш по чуждо па ще се върнеш накрая...  Heart Eyes
Аз не пиша щот всички си траят...ма ако живне малко темата ще съм редовна...което не значи режимна нали се сещаш  Joy
Браво, Прокли , че си режимно! Айде до края на деня да си така!
И аз така бех решила ама от началото на седмицата ме саботират в работата с рождени и имени дни...и днес върха на всичко - хем на пица ходихме с колегите и ядох една малка  #Cussing out хем след един час и с торта черпиха  ooooh! И познайте дали не ядох торта както бях решила...
Иначе спортувам...ма кел файда като преяждам всеки ден...оф след 3 дни съм при Ипо, как ще се червя...  Sad

# 269
Баш така, слънце, походих, походих и са върнах  hahaha hahaha hahaha
и аз съм така - самодисциплината най-куца, ама ще я строяваме
аз пък не спортувам  Sick
ам .....то кога? вярно, търча след дребния по детските площадки, ама то тва не мож ми компенсира часовете на стола в офиса
та не знам, ама бавно и славно ....

ти остави, така са се изпокрили всички, че понякогаш намирам темата на трета страница
аааааааааааа, нема така
трябва да са настройваме колективно и да са фталяваме  Mr. Green

ти като идеш на контролата, ще разправяш после кво е станало - земи питай как са смята процента мазнини
и ша пишеш редовно, чуваш ли  newsm66 newsm66

Общи условия

Активация на акаунт