LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 571
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 690
Поръчката ми от 28/01 пристигна вчера, с втора покана за митница, първа покана така и не получих!

# 691
  • Варна
Момичета, пак ще ви досаждам. По принцип гледам да се оправям сама и да не питам, но сега съм в голяма чуденка. Имам два ваучера за 8 и 10,50 евро. Искам да пусна две поръчки с кодовете за Дора и Спайдърмен, като ползвам във всяка поръчка отделен ваучер. Знам, че поръчки под 10 евро се отказват, но ако са с ваучер, дали ще ги откажат. А също и както и да си въртя нещата сумата ми излиза малко повече от стойността на ваучера. Мога ли да ползвам картата си за разликата, при условие, че ще бъде по-малко от 10 евро.
Много овъртяно го обясних, надявам се че сте ме разбрали. Embarassed
mama_val, зависи колко ти е високо момченцето. Аз поръчвам блузки 102 и панталончета 94. Панталоните 102, които поръчах последно се оказаха дълги на моят син. Почти на 4 години е.

# 692
Здравейте момичета, обръщам се за помощ към вас. На 25.02.2009г. пуснах поръчка с кода за 10Е от поканите на приятел, поръчката ми беше на стойност 7Е, вече минаха 6 седмици, НЕ са ми я отказали........ смятам да им пусна писмо от шаблоните:
Цитат
   Писмо за неполучена поръчка     
   Cher service clientele,     
Le ......... /дата на поръчката/ j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... /изброявате артикулите в поръчката/ Son numero c'est:................... /номерът на поръчката/ J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le......... /датата, на която изпращате писмото/ je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?     
En vous remerciant davantage de votre collaboration:
Mme/Mlle/Mr ......
Но не ми е ясно, където трябва да се изброят артикулите, какво трябва да пиша - имената ми само или/ и риферентните им номера?
Благодаря ви предварително.

desislava306 аз като им писах преди месец за януарските поръчки - влезнах в суивито(и в мейла става) и изброих имената на артикулите и номерата, в смисъл примерно pull- № 38/40, pantacourt - № 40 .....и т.н. Просто копвах и пействах Laughing
Сабине ми отговори след час че ще се разгледа случая ми - и на другия ден ми върнаха инфо кога ми е тръгнала поръчката и аджаба какво е станало с нея Peace

А аз въобще не попълвам артикулите. Мисля, че е безсмислено. И пак си получавам отговор от французите Simple Smile

# 693
  • Burgas
Някои може ли да ми кайе за какво става въпрос опитах с преводача но нещо не ми стана ясно http://laredoute.1001reves.com/mailing/2009-04-rating/index.php? … l=dkardjev@abv.bg   питат ме за мнение  за тези хавлии ли много странно.

# 694
Деси, имам 86 от панталонките от миналото лято, по спомен са леко уголемени, така че вземи по-малкия номер, пък и ако сте с кльощави крачунки, ще ви стоят смешно балонестите крачоли. Стеф като е кюфтак поне от към крачета ги запълваше. Ако искаш мога да ги изровя да ги измеря нашия номер, ако ще ти помогне да се ориентираш
Сумата за доставка зависи само от поръчаното като сума, и по време на намаления също е по-висока. Ако поръчаш рокля за 100 евро примерно ще дойде под 2 кг, но пък сумата за доставка ще е 6 евро

# 695
Къде бъркам?
На последната стъпка ми излиза само Американ Експрес,не ми дава опции за другите карти newsm78
Сложих кода за черната чантата на Найк и действа.

# 696
  • Бургас
Despina, можеш да поръчаш под 10  Е с ваучер, ще ти приемат поръчката.Но ако ще доплащаш с карта, трябва да са повече от 10 Е за доплащане, заради банките.

# 697
Искам ето това да си поръчам http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5578663& … ue&ksource=-1
И се чуда 38/40 или 42/44, че май трябва да ми е по-свободничко.
По принцип си отговаря  на номера и не седи опнато, ако си вземеш точния, но ако си по- широка в талията и бюста от стандартното, си вземи по- голямото. Имам го  в розе виф 34/36 и ми е точно, 38/40  щеше да ми е доста свободно Wink.

# 698
  • Бургас
Despina, можеш да поръчаш под 10  Е с ваучер, ще ти приемат поръчката.Но ако ще доплащаш с карта, трябва да са повече от 10 Е за доплащане, заради банките.
Или иначе казано-сумата, която остава след ползване на ваучера или трябва да е нула т.е. да няма доплащане, или трябва да е над 10Е заради банките  Peace

# 699
Здравейте момичета, обръщам се за помощ към вас. На 25.02.2009г. пуснах поръчка с кода за 10Е от поканите на приятел, поръчката ми беше на стойност 7Е, вече минаха 6 седмици, НЕ са ми я отказали........ смятам да им пусна писмо от шаблоните:
Цитат
   Писмо за неполучена поръчка     
   Cher service clientele,     
Le ......... /дата на поръчката/ j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... /изброявате артикулите в поръчката/ Son numero c'est:................... /номерът на поръчката/ J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le......... /датата, на която изпращате писмото/ je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?     
En vous remerciant davantage de votre collaboration:
Mme/Mlle/Mr ......
Но не ми е ясно, където трябва да се изброят артикулите, какво трябва да пиша - имената ми само или/ и риферентните им номера?
Благодаря ви предварително.

desislava306 аз като им писах преди месец за януарските поръчки - влезнах в суивито(и в мейла става) и изброих имената на артикулите и номерата, в смисъл примерно pull- № 38/40, pantacourt - № 40 .....и т.н. Просто копвах и пействах Laughing
Сабине ми отговори след час че ще се разгледа случая ми - и на другия ден ми върнаха инфо кога ми е тръгнала поръчката и аджаба какво е станало с нея Peace

А аз въобще не попълвам артикулите. Мисля, че е безсмислено. И пак си получавам отговор от французите Simple Smile

Благодаря ви момичета newsm51

# 700
  • София
mini_79, страхотни са сандалките, аз бях писала, че това ми е май най-големия удар до сега. Изработени са в Испания.

# 701
Момичета, някой получил ли е новия каталог лято 2009. Миналата година по това време със сигурност вече го бях получила.

аз също не съм получила Thinking, но не съм и чела някой да се похвали, че го има Tired

# 702
Може ли помощ за тези неща:
Ако правилно съм се справила с превода пише в коментарите че са умалени? Може ли някой френско говорящ да погледне?

От коментарите става ясно че всички са очаровани,суперудобни, меки и конфортни обувки.Само  последното мнение е че момичето е взело 37,номерът който носи и леко и стискат.  Peace

# 703
  • В La Redoute и по света
Къде бъркам?
На последната стъпка ми излиза само Американ Експрес,не ми дава опции за другите карти newsm78
Сложих кода за черната чантата на Найк и действа.
Трябва да избереш Carte bankaire - виж тук как изглежда, на последната стъпка

Някои може ли да ми кайе за какво става въпрос опитах с преводача но нещо не ми стана ясно http://laredoute.1001reves.com/mailing/2009-04-rating/index.php? … l=dkardjev@abv.bg   питат ме за мнение  за тези хавлии ли много странно.
Молят те, да си дадеш мнението за тези кърпи.

# 704
[http://www.laredoute.fr/vente-baskets-aws.aspx?productid=324131911&documentid=530608&single=false&categoryid=58679244&pos=16_d_n_n&numberpage=1
ТЕЗИ МАРАТОНКИ ИМА ЛИ ГИ НЯКОЙ 34 НОМЕР,ОТГОВАРЯТ ЛИ СЕ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт