LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 508
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Може ли помощ за тези неща:
 Ако правилно съм се справила с превода пише в коментарите че са умалени? Може ли някой френско говорящ да погледне?
Купувам си 36 от редута, а маратонки 37(Пума), но са ми леко големи. Мисля на 37 да заложа при тези  newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5399572& … ue&ksource=-1

Мнение за тези, една приятелка ги иска

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8176515& … ue&ksource=-1

Тези шорти отговарят ли си? Дъщеря ми е 86 см сега, но е още с бебешката фигурка - има коремче и е пухкава, не е дебела.
Колебая се между 94 и 102

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7098260& … ue&ksource=-1

168 размер нали отговаря на 38 номер
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8161135& … ue&ksource=-1

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 09:26 от Desem

# 676
  • Sofia
И аз ще следя за балеринките фреди, аз съм 35 номер, дали ще ми стане 36?
Ти къде прочете, че се поръчва един номер по-голям?

# 677
melanni пълна ти е кутията - изчисти си я,
относно туничките - памучни са , но не са от тънките като потничетата - не прозират. Моите са 102. Много съм доволна от тях. И моя замисъл е да ги носим като роклички през лятото, защото и не са много късички. Не се притеснявай в това отношение. Ако сте високички вземи по-голямото номерче, но ако сте с нормален ръст - вземи този който ви отговаря. Взимай 81- хубави са много и няма да сгрешиш. Дано с това да съм била от помощ Peace

# 678
Здравейте, от това размер 180 на какъв номер отговаря

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324154642&doc … urecode=001RQ0397
Някой има ли го да даде размери
Благодаря

# 679
  • София
Момичета, сигурно сте обсъждали но съм пропуснала - може ли да се съди за големината на колета по сумата за транспорт? Т.е ако е 5 евро, значи е малък до 2кг, ако е 6 - голям за митница? newsm78
Понеже ми прави впечатление в кошницата докато имам 3-4 артикула е 5 евро, като станат повече стана 6. Т.е при тях се преценява кое е малка пратка (за поща) и кое- колет.

Има ли такова нещо или не?
Няма такава зависимост.
Всъщност може да разбереш единствено като пристигнат нещата

# 680
предварително се извинявам, номоже ли някой да ми кажа отговаряха ли си на номера и колко е стелката на номер 40
предварително благодаря  bouquet

# 681
  • Бургас
за дете момченце на три и половина 96 или 102 поръчвате 102 го дават за четири годишни а 96 за три

# 682
  • София
Може ли помощ за тези неща:
Ако правилно съм се справила с превода пише в коментарите че са умалени? Може ли някой френско говорящ да погледне?
Купувам си 36 от редута, а маратонки 37(Пума), но са ми леко големи. Мисля на 37 да заложа при тези  newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5399572& … ue&ksource=-1
Desem,тук има стелката на 40 номер,едва ли ще ти е от полза.Но има и коментар да се взимат + 1 номер:
Ballerines FREDDY.

# 683
  • Пловдив

Ако някой се интересува продавам тези чехли-50лв, 44 номер в кафяво. Много са хубави и удобни и си отговарят на номера.

за дете момченце на три и половина 96 или 102 поръчвате 102 го дават за четири годишни а 96 за три
102 със сигурност ако не и 108-114/зависи дали детето е високо или по-едричко/ , води се по височината, а не по годините. Аз купувам 102 за дъщеря ми, която още няма 3г, но е 100см висока. Някой неща дори са и малки, ако са леко умалени.

# 684
Здравейте момичета, обръщам се за помощ към вас. На 25.02.2009г. пуснах поръчка с кода за 10Е от поканите на приятел, поръчката ми беше на стойност 7Е, вече минаха 6 седмици, НЕ са ми я отказали........ смятам да им пусна писмо от шаблоните:
Цитат
   Писмо за неполучена поръчка     
   Cher service clientele,     
Le ......... /дата на поръчката/ j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... /изброявате артикулите в поръчката/ Son numero c'est:................... /номерът на поръчката/ J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le......... /датата, на която изпращате писмото/ je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?     
En vous remerciant davantage de votre collaboration:
Mme/Mlle/Mr ......
Но не ми е ясно, където трябва да се изброят артикулите, какво трябва да пиша - имената ми само или/ и риферентните им номера?
Благодаря ви предварително.

# 685
  • В реалността
Iskam Vsicho, благодаря много за снимките и размерите  bouquet

# 686
предварително се извинявам, номоже ли някой да ми кажа отговаряха ли си на номера и колко е стелката на номер 40
предварително благодаря  bouquet

Отговарят си според мен. Взех си 39, кракът ми е доста широк- стават ми и са много меки. Препоръчвам! Мога да измеря стелката довечера, ако искаш. (Все си мисля, че имаше някъде размери.)

# 687
Здравейте момичета, обръщам се за помощ към вас. На 25.02.2009г. пуснах поръчка с кода за 10Е от поканите на приятел, поръчката ми беше на стойност 7Е, вече минаха 6 седмици, НЕ са ми я отказали........ смятам да им пусна писмо от шаблоните:
Цитат
   Писмо за неполучена поръчка     
   Cher service clientele,     
Le ......... /дата на поръчката/ j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... /изброявате артикулите в поръчката/ Son numero c'est:................... /номерът на поръчката/ J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le......... /датата, на която изпращате писмото/ je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?     
En vous remerciant davantage de votre collaboration:
Mme/Mlle/Mr ......
Но не ми е ясно, където трябва да се изброят артикулите, какво трябва да пиша - имената ми само или/ и риферентните им номера?
Благодаря ви предварително.

desislava306 аз като им писах преди месец за януарските поръчки - влезнах в суивито(и в мейла става) и изброих имената на артикулите и номерата, в смисъл примерно pull- № 38/40, pantacourt - № 40 .....и т.н. Просто копвах и пействах Laughing
Сабине ми отговори след час че ще се разгледа случая ми - и на другия ден ми върнаха инфо кога ми е тръгнала поръчката и аджаба какво е станало с нея Peace

# 688
  • Бургас
има ли такива мами

# 689
Момичета, някой получил ли е новия каталог лято 2009. Миналата година по това време със сигурност вече го бях получила.

Общи условия

Активация на акаунт