LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 467
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 870
в албума за подаръци има снимки на раницата!ето ги и двете:

Супер си,много благодаря

# 871

искам и аз тази преса, ще ми пратиш ли кода за намаление Blush
намалих я с кода за тренча, за съжаление вече не е активен, пробвай с нещо от първа страница от темата с  кодовете

misheto17, пресата с какво покритие е??? Whistling
керамично, пише и нещо за нанотехнология , но не съм чела още упътването, загрява по бързо, от другата ми керамична може би разлика от 5 сек.
misheto17 За изправянето ясно , а навиването как става . Аз имам керамична (към 150лв.) около Коледа я рекламираха и неуспявам да се навия
JaMbaLaQ ти е пуснала страхотно линкче, това е начина, остава само да свикнеш, намали пресата на 150 градуса за това навиване,и трябва да е добре сресана косата защото ако запънеш някъде оставя черта. А тази от лареут се нагрява и отгоре тъй че е малко по лесно.
Духи честит празник  bouquet  bouquet  bouquet

# 872
И аз да се отчета
http://media.laredoute.fr/product/picture/324094754_0002_PG_1.jpg-разочарована съм с дълъг ръкав са.
форумските потничета са супер имам в зелено и жълто
белия панталон http://media.laredoute.fr/product/picture/324094747_0001_PG_1.jpg става за работа,
белите хавлии за кода и термо чантата
Харесала съм си термочантата, но не знам как мога да я получа като подарък? Моля те обясни ми и дай твоето мнение за термочантата.

прочети темата     LaRedoute - кодове - 26  , там можеш да задаваш въпроси относно кодовете Peace
духи  честит рожден ден bdbaloni

Въпросът ми беше зададен към Notre Damme, т.к. исках и нейното мнение за чантата.

# 873
Kpuccu, това гащеризонче го имам от миналата година, само че в оранжево и бежово, отговаря си на номера. )) Хубаво е, материята е много стегната и плътна.

# 874
  • Burgas
ееееееее нищо ще махнем пресата тогава Peace

# 875
  Мерси момичета за отговорите за гащеризона.Пуснах му в два цвята дори.Много удобно ми се вижда.Няма да мисля блуза и панталон в жегите Laughing Пуснах и мъжките блузи, знам че от миналогодишнте бяхте доволни.

Сега да ви питам за олекотените завивки.Понеже си поръчах бельо с плик 200х200 и тук в БГ никъде не намерих такива олекотени.Трябва ми и лятна и зимна.Препоръчайте някоя от която сте доволни.Имам спомени че някой момичета пазаруваха олекотени преди време, но не помня кои да им пиша на лични.Ще се радвам да споделите от кои сте доволни.

# 876
Такаа... аз съм абсолютния начинаещ в ЛаРЕдут. т.е.  днес за първи път им отварям сайта. Гледам, че май е голяма мания. НО да ви кажа като започнах да чета за разни кодове, отстъпки и съвсем се обърках. Дойде ми в повечко информацията, бабарар с френския от който и понятие си нямам. Моля някой запознат да ми помогне и да сподели тази триколка колко би ми излязла най-ефтинджос. Има ли някакви отстъпки за нея? Изобщо струва ли си да се поръчва нещо подобно от там?
http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=32 … page=3#DescDetail
HELP Please !!  Praynig  Praynig
Започни от стр.1, пост 1 и препратките.
Ще ти се изяснят много неща без да знаеш френски

Аз четох там, не съм се пльоснала направо тук. Но да ти кажа този ЛАРедут с всичките му кодове ми се струва цяла философия. За новак информацията си е в повече от където и да го погледнеш. Макар че когато вече си минал по този път нещата сигурно изглеждат безкрайно елементарни. Зарежи го френския- това е най малкия проблем. Струва ми се, че отнема дни да навлезеш в нещата. Искаше ми се някой ако си е купувал триколка или някой  от вас, за които това си е начин на живот  Grinning да удари едно рамо просто защото триколката зверски ми хареса. Не ми се ще да изчета всичко в детайли, за да разбера,  че не ми върши работа да си купя триколка оттам. Ако на никой не му се занимава, карай!

# 877
  • близо до морето
Цитат
Одговарят ли си тези балеринки на номера и като качество как са?  Благодаря!

аз и в предния пост бях написала,че в българия нося 38 номер,а от тези взех 39 и са ми добре,значи +1.качеството ще го разбера като започна да ги нося.произведени в братски китай.

духи  честит рожден ден!да си жива и здрава!

nelly6900  Благодаря!

# 878
  • гр.Бургас
На талия 77 и ханш 94 на какъв мъжки номер отговаря?

# 879
  • Burgas
fish_creek aко вече си се регистрирала слагаш триколката в кошницата и започваш да пробваш кодовете за намаление http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=385438.0   ето от тук като ти се намали цената значи кода ти се е хванал и ако те устроива купуваш няма кои знае каква философя.

# 880

искам да те попитам ти кой номер получи и размери ако може?

И още нещо да споделя-получих тези дънки

които се оказаха от страхотен летен дънков плат леко еластичен просто прекрасен за лятото но и той е поредния ми неуспех относно номела.Взех 36 и в талията ми е добре но в ханша ми е широк и го продадох на моя колежка сега просто некмея да поръчам 34 заради талията ако някой има моля да ми измери талията.

# 881
Момичета здравейте,искам да попитам ако някой има тениски на Адидас от юношеската серия,дали си отговарят или идват по-големи като комплектите и анцузите?Нося 156р от детското и 34/36 от дамското според вас кой номер да взема Rolling EyesБлагодаря предварително на всички включили се Hug
Духи честит Рожден ден!Жива и здрава  bouquet

# 882
термочантата на мен ми хареса.Мъжът ми дори каза:''ми то чантата струва повече от покупките ти"За БД сложих белите хавлии.
размери на беля панталон мога да дам довечера размер 162.Аз съм с талия 70 и ханш 91, бедро 51,панталона стои добре с висока талия е,висока съм158 и ми е точно до земята,еластична материя

# 883
Момичета, има ли някой получил този панталон.
много го харесвам, но се притеснявам да не би да изглежда като пижама на живо.
Моля помогнете ми със всякаква информация за него. Умален, уголемен, дълбочина.
  Благодаря ви!
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-raye.aspx?productid=32411 … &numberpage=3

# 884
Такаа... аз съм абсолютния начинаещ в ЛаРЕдут. т.е.  днес за първи път им отварям сайта. Гледам, че май е голяма мания. НО да ви кажа като започнах да чета за разни кодове, отстъпки и съвсем се обърках. Дойде ми в повечко информацията, бабарар с френския от който и понятие си нямам. Моля някой запознат да ми помогне и да сподели тази триколка колко би ми излязла най-ефтинджос. Има ли някакви отстъпки за нея? Изобщо струва ли си да се поръчва нещо подобно от там?
http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=32 … page=3#DescDetail
HELP Please !!  Praynig  Praynig
Започни от стр.1, пост 1 и препратките.
Ще ти се изяснят много неща без да знаеш френски

Аз четох там, не съм се пльоснала направо тук. Но да ти кажа този ЛАРедут с всичките му кодове ми се струва цяла философия. За новак информацията си е в повече от където и да го погледнеш. Макар че когато вече си минал по този път нещата сигурно изглеждат безкрайно елементарни. Зарежи го френския- това е най малкия проблем. Струва ми се, че отнема дни да навлезеш в нещата. Искаше ми се някой ако си е купувал триколка или някой  от вас, за които това си е начин на живот  Grinning да удари едно рамо просто защото триколката зверски ми хареса. Не ми се ще да изчета всичко в детайли, за да разбера,  че не ми върши работа да си купя триколка оттам. Ако на никой не му се занимава, карай!

fish_creek в момента не е налично - чак след 3 седмици, пък и като го сложип в кошницата излиза, че не може да се достави до БГ newsm78 Може да е от това, че в момнта го няма. Беше обсъждано, ако не се лъжа в началото на предната тема и в край май на по-предната - ако има някакво инфо  там - потърси
Иначе ако толкова си го харесала - проверявай периодично - и преди да изтекат 3те седмици може да се появи като налично - и пак да пробваш дали ще ти даде доставка до БГ. А относно кодовете дали ще го намалиш - божа работа. Не всички кодове се хващат и не на всеки. Както вече ти обяснено ако имаш успешна регистрация, просто добавяш в кошницата, след което влизаш в нея, отваряш темата с кодовете и почваш да пробваш всички от 1стр. все някой ще се хване - я с безплатна БД, я с подарък пък дай боже в твоя случай и с намаление Peace

Общи условия

Активация на акаунт