LaRedoute.fr - 109 - Всичко за поръчката!

• 75 480
  • 1 248
  •   1
Отговори
# 825
  • Временно
Имам въпросче съм по-вещите в пазаруването:
Артикулите с тези знаци           завинаги ли си остават с тях или след време има шанс знаците да изчезнат и артикулите да бъдат намалени?

# 826
  • Canada
Здравейте ларедутки,
Алекс1 извинявай че се усъмних в оразмеряването ти - предполагам че има голям опит, но наистина ми се видя абсурдно таблицата да показва за мъжа ми 58-и размер, а ти да ми кажеш 48! Предполагам че ще трябвада се пробвам да му поръчам нещо и да видим дали ще му стане.
А момичета, някоя има ли такива сандалки? Отговарят ли си на номерата?http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8213070&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=35&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8162026& … ue&ksource=-1 Също мисля да си поръчам тази рокля, но ми е малко скъпичка и ще ме е яд ако не ми стане. Ако някой има инфо да каже дали е качествена...
И последно:тези обувки отговарят и си на номера. Виждам че някои момичета пишат че някъде под обувките пишело че трябва да поръчаш по-голям номер, но аз никъде не видях нещо подобно?!http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8191646&SizeCode=00043&Quantity=1&PersText=&ItemId=36&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

# 827
  • София
Здравейте,
Най-накрая и аз си взех последната поръчка от зимните намаления - 31.01. Пратена е на 18.02 - къде е лагерувала почти 2 месеца не е ясно. Имам една излишна рокля - кафявата на Laura Clement - 34 размер. Ако някой се интересува да пише на лични.

# 828
оф вместо тук да помоля за превод ,обърках се и пуснах в ибейската тема
защо ми отказват поръчката,като получих потвърдително писмо или фактура ли беше newsm78

Hello,
I am writing further to the order booked under invoice number 026 1110210.
Unfortunately, we couldn't charge your credit card for its amount and it is not possible to send the parcel with payment at the delivery.
So, the order is cancelled

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 22:58 от wiwian

# 829
Мацки първо ще се похваля а после ще се оплача.Първо за похвалата:Днес си взех от
пощатата малко пакетче с тези балеринки и часовника подарък.Балеринките са супер,часовника също,които заминава за Испания
за на братчето ми РД.Доста масивен и е много по готин от часовника за които пращаха подарък за рд-то.
Преди време една мацка от Варна беше споменала за едно много долнопробно магазинче в което продават разни парцалки от Ла Редута и днес минах и набързо се
сдобих с 2 броя потничета за скромната сума от 2,90 лева бройката.Ето и техните снимки от тук до края.
И сега и да се оплача днес за втори път обувам тези балеринки:
и забележете на какво приличат:
.Толкова съм разочарована,имам чанта във същия цвят и накрая кво...
А и другото бяха с бежовия тренч и едното ми копче падна а другите всичките са на път.Развали ми се настроението за целия ден

# 830
ДесиМ,моля те дай ми линк на този сутиен и коментар,моля http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354642&pid=11133336

# 831
здравейте на всички
може ли някой да помогне с размерчета на тези адидаски
че не съм купувала маратонки доста време и крачето ни е пораснало нямам си представа кой номер да порачам
крачето ни е 13 см на 1г3м сме
http://www.laredoute.fr/vente-adiracer-bebe-adidas-originals.asp … &numberpage=7
мисля че 22 номер но честно казано на посоки
благодаря предварително  bouquet  bouquet

# 832
Може ли линк към тази блузка ,че не я намирам нещо ,дано да не е свършила .Благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 22:59 от bisssy

# 833
защо ми отказват поръчката,като получих потвърдително писмо или фактура ли беше newsm78
Hello,
Unfortunately, we couldn't charge your credit card for its amount and it is not possible to send the parcel with payment at the delivery.
Хм, аз получих абсолютно същия мейл  Thinking Интересното в случая е, че номерът, който са посочили не съвпада с номера на единствената поръчка, която очаквам-всички други съм ги получила. Нищо не разбирам, честно  Crossing Arms

# 834
ralitooo_ във Варна ли е това магазинче?

# 835
  • В La Redoute и по света
Hello,
Хм, аз получих абсолютно същия мейл  Thinking Интересното в случая е, че номерът, който са посочили не съвпада с номера на единствената поръчка, която очаквам-всички други съм ги получила. Нищо не разбирам, честно  Crossing Arms
Това значи, че са се опитали да Ви изтеглят парите, но не е имало достатъчна наличност по картата (или кредитния лимит е бил по-малък). Поне така си го превеждам, ако не съм права, компетентните да ме поправят.
invoice number 026 1110210.  = номер на фактура, а не номер на поръчка.  Опитали са да фактурират поръчката, но не са могли да изтеглят парите.
Ако сте сигурни, че по сметката Ви има пари, обадете се в банката.
Процедурата е такава:
- На стъпка 3 въвеждате картата си. Ако е приета и има наличност към момента, преминавате към стъпка 4.
- На стъпка 4 потвърждавате, че искате да пуснете поръчка за тази сума.
- Парите ви остават блокирани за няколко дни. Ако за това време не са изтеглени, когато дойде ред на вашата поръчка и поискат да изтеглят парите, ако няма достатъчна наличност вече, тогава ви отказват поръчката.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 00:34 от Unicorn

# 836
Абе да, и аз това разбрах и утре ще проверя какво става, защото по принцип конкретната карта си е пълна, ама... Thinking Интересното е, че номерът на поръчката не съвпада  Rolling Eyes
wiwian, поръчката ти е под 10 евро май, да не би затова  newsm78 Моята е за 19,87 евро, няма код за БД, имам потвърждение, всичко изглежда ок.И в суивито е ок  Rolling Eyes

# 837
Hello,
Това значи, че са се опитали да Ви изтеглят парите, но не е имало достатъчна наличност по картата (или кредитния лимит е бил по-малък). Поне така си го превеждам, ако не съм права, компетентните да ме поправят.
но при условие че картата ми беше пълна за намаленията и след тази направих още няколко поръчки и всички дойдоха,само тази не,наистина много странно,по горе поставих снимка на фактурата

# 838
Някой купувал ли е тези Адидаски на детенцето си ?
дали отговарят на номера си Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8543976& … ue&ksource=-1
Mary J adidas - има размер на стелката на номер 27, поне горе долу ще се ориентираш малко.

Jadena,имай на предвид че тези дънки са доста уголемени.

Да, де, ама колко?

Освен 34 да поръчам?!?

# 839
моля ако знае някой на спортните стоки размер 112-119 какво ще рече и дали маратонките си отговарят на номерата?

Общи условия

Активация на акаунт