ПЛЕВЕН - 92

• 20 933
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Дикси,как спа Митко в новата къща?
Валенце, аз не смея да се похваля да не се обърнат нещата, но две вечери вече станаха как той спи сам в стаята. Без никакви проблеми. Заспива с малко гушкане от моя страна и се събужда чак към 7.30 сутринта и почва да вика "Мамоооооо искам деЦко".
Пу-пу, да не ми мине котка път и да е така и занапред.

Все забравям да кажа, че ходих в сладкарницата в Макси центъра. Нямах време за сядане, но взех по едно парче за вкъщи от две произволно избрани торти. Ами много ми харесаха. Точно си торта, а не два блата по средата с "крем". Сега съм твърдо решена да опитам всичките  Laughing А сладките колко са примамливи и интересни.........
С две думи - най-накрая свястна сладкарница в Плевен.

# 151
  • София
Дикси,браво,много се радвам! HugЕх,какви сме ние майките,премисляме нещата по сто пъти,задълбаваме,а ето че децата леко понасят всичко ,само дето си остават нашите притеснения.Аз като знам какви мисли бяха като тръгнахме към Сф,как ще приемат децата промяната,какво ще стане.А те от първия ден все едно нищо не е било. Grinning
Дикси,сега важното е да не се поддаваш на провокации Laughing.ако някой път иска да е при вас,по-добре му предложи ти да постоиш при него,защото научи ли се пак наново ще почне всичко.
Вчера да се похваля си купих тапети за всички стаи.Мнооого съм доволна.Има големи намаления,заради криза ли,заради що ли.Хубавите тапети/пвц,винилови май се водят/,са намалени от 30 на 10лв. CrazyА детската стая ще е на много нежни тапетки -бели на леки цветленца,с фриз.Ауу,даже си го представям.
Изфуках се. Sunglasses

# 152
[
Бъркоча няма шанс. ftall го е подхванал сериозно. С хляб.
Сигур и спагети ядеш с хляб  Laughing

# 153

Все забравям да кажа, че ходих в сладкарницата в Макси центъра. Нямах време за сядане, но взех по едно парче за вкъщи от две произволно избрани торти. Ами много ми харесаха. Точно си торта, а не два блата по средата с "крем". Сега съм твърдо решена да опитам всичките  Laughing А сладките колко са примамливи и интересни.........
С две думи - най-накрая свястна сладкарница в Плевен.

Аз като не обичам МОЛОВЕ, Дикси на кой етаж е тази сладкарница, направо там да се запътя на оглед за торти

# 154
Добро утро и от мен. )))

Охх, днес пак на работа, че и изпит ще провеждам. Дано моите хора не се изложат, че ги чакат още 2изпита. ))

Дикси, тъкмо снощи си мисля, че ми се е дояла торта....ама точно хубава торта, а не както ти казваш 2блата и крем. )) И съвсем бях забравила за тази сладкарница. ) Днес, или утре като нищо ще се затътря до там да взема нещо. )))

# 155
ей добро утро и от мен и много слунчев и усмихнат ден Като говорите за сладкарници видях че откриват нова малко под пожарната Лучано А за мен най хубави са тортите на Романтика винаги пресни и не са много сладки  Peace

# 156
Добър ден и от мен   Hug
няма нещо наплив за Ванилата, ама на мен ми се ходи. Сега ще звънна да видя дали мога да запазя маса по телефона. Послаед за колко човека - 5 ли + 2 резервни   newsm78

# 157
Пешко, сладкарницата е в търговския комплекс до пазара на Манеца. На последния етаж.

Валенце, честити ти тапети. Да пуснеш снимки като ги налепите.
А за връщането на Митко в семейните покои съм на същото мнение. Никакво връщане, че ще станем четирима, а спалнята е най-малката стая в жилището  Laughing

На мен разбира се ми се ходи във Ванилата, ама не ми се иска да оставям още Димитърко. Той си се адаптира детето, ама аз не та не...трябва да съм до г--а.  Crazy

# 158
Аз не съм я виждала още тази сладкарница, но Марто нали работи в Макси център и беше ходил, та каза, че е излишно скъпо. От "100 грама сладки" са сладките май.
Пешко, то не е Мол това, а някаква смешна постройка търговски център с гадни магазини и офиси на последният етаж. Винаги като влизам и имам чувството, че ще се задуша от жега, особено горе, където са офисите.
Има як китайски ресторант, веднъж ядохме - вкусно е, има и супер тераса.

Хайде идвайте в петък де, аз мога и без вас да пия, но все пак! Люсил къде е?

# 159
Направих резервация - за утре петък 10.04 - 19.30 часа за 7 човека на мое име    Peace
Дикси, хайде ела де, че после пък съвсем няма да можеш   baby

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 11:18 от TINA

# 160
ДеЩо, китайския е номер 2 на този, който е на бул. Русе.
И да, тортите не са евтини - към 3 лева парчето, ама си заслужава от време на време да хапнеш хубава торта.
Абе, аз по отношение на тортите не съм склонна да правя компромиси. Не понасям купешки такива, а тези са почти като домашно направени.  Grinning

Тина, ако трябва да съм честна вечерно време напоследък съм като пребита. Едва се движа. Ама то е защото през деня все още нещо се прави. Ето днес пак чакам майстори, те работят до късно, после след тях се чисти. Ще водя Митко в Скобелевия да се покатери по оръдията. И към 22ч. вече не ми се помръдва.
Тази бременност съм качила по-малко килограми от предния път, а се изморявам двойно повече.
Старост, кво да праЙш...

# 161
Ок, простено ти е. Ама и ти не се спря с този ремонт. Новини от Атракция   Rolling Eyes

Ако желаете, гласувайте за една българка  http://missuniverse.com/missusa/members/profile/5ee687013b4aab54f167a75ed964bbb9
Необходима е регистрация - 1. Правите си регистрация- Горе в дясно със ситни букви пише "login". Цъкнете. Естествено няма как да се логнете щото нямате акаунт. Затова над полето където се пише акаунта цъкнете на "don't have account. create one". В полетата си пишете прякора(screen name) парола(password) email - confirm означава потвърдете, т.е. трябва да повторите написаното. И накрая избирате рождената си дата. За hometown(роден град) може да не пишете нищо. Слягате отметка на трите кутийки най-долу. Накрая цъкате на submit и готово.
2. След като вече имате акаунт, потърсете пак нашето момиче и над нейната снимка има надпис "rate this member" и едни звездички. Цъкате на петата звездичка от ляво надясно за да я оцените с 5 звезди.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 12:05 от TINA

# 162
Дикси и аз бях така, мн изморителна втора бременност.
Във Ванила също са супер тортите, а Тирамису-то във Верея е класика.
За торти да, но 5-6лв за 100 грама сладки не давам.
Как ще ходя да ям сега...вие сте виновни  ooooh!

# 163
Атракция е добре. Няма системи да има повече. Утре може и да я изпишат.

# 164
Има и една друга сладкарница, похвалиха ми я, но не съм ходила - в някакъв блок зад Кооператор, някъде срещу голямата сграда на Бокородо. Там е повече да си поръчваш, но имало и масички

Някой има ли представа как мога да разбера от какъв вид пластмаса са кутийките, в които слагат храната от Млечна кухня? важно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт