ПЛЕВЕН - 92

• 20 933
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Мерси, Див, но си имам слингове два броя, по-удобни са. И кенгуро имам, но се изгърбвам с него. То идеята е да сме без Ели.
Излизаме.

# 226
И аз обичам много музея. Там ходих с Митко всеки ден, когато се гледахме.
Не понасям градската, но понякога от мен да мине ходим.

А за това какви му стават обувките и краката отдавна е спряло да ми пука.Не можеш да спираш детето да си се забавлява, само и само да не не си съсипе обувките.

Вчера ходихме в Скобелевия парк. Е, няма по-хубав парк в Плевен според мен. Там е страхотно - спокойно, чисто, миришеше на пролет...Час и половина се моткахме и не ни се тръгваше. Бяхме само двамата с Митко. От сутринта пак ме е заврънкал да ходим в парка с топите ( мн.ч. на топ)  Grinning
Ето малко снимки - http://diksi.multiply.com/photos/album/62/62

# 227
Добро утро и от мен. )))

Сега започват да излизат змии, кърлежи, така че все пак внимавайте с тези пикници и т.н., и то основно за децата. ))

На мнение съм, че кърлежите и змиите са ежедневно между нас  Thinking Понякога излизат, понякога се крият  bowuu
Ще помоля да запазим спокойствие по повода. И един случаен виц, непредизвикан от нищо.

Две блондинки си ходят из гората. Едната казала:
-Мила, виж каква природа само...
Другата отговорила:
-Ма муцка, от тия дървета моеш ли да видиш нещо!!!

Приятен ден на цялото плевенско човечество.

# 228
Здравейте отново. )))

Охх, днес почти нищо не успях да свърша. Бяхме на очен преглед с майка ми, но аз естествено с лещите и не ми мина номера. )) Сега цяла неделя ще трябва да стоя с очила, а си ми силни и ме боли главата от тях. Ще водя и Калина, но когато дойде една доцентка от София, да я види ей така профилактично.

Пешко, от тази гледна точка за кучетата и пясъчниците съм съгласна, но Калина още не проявява интерес да влиза там.

Дикси, не става въпрос за това дали ще си съсипе обувките, или не. Но в крайна сметка при положение, че на това място ходят страшно много хора, могат да се хванат и да го изчистят.
Ако детето ми се забавлява да се зарива в прахта, то на мен не ми е приятно да си пълня краката със същата пепел.

# 229

Ако детето ми се забавлява да се зарива в прахта, то на мен не ми е приятно да си пълня краката със същата пепел.

Би могла да си носиш отнейде друга в екологична торбичка  Wink

# 230
Пламси,дойде ли количката?Забравих да те питам в какви цветове я поръча?Да не я сефтосвате сега из Центъра с Мишата? Laughing
Нали взехме ЛаРедутските колети вчера-е за пореден път се убеждавам,че детското е най-добро.От нашите дрехи не съм толкова доволна,но пък тези на Хриси са страхотни!
Валенце,сложи ли тапетите?

# 231
  • София

Валенце,сложи ли тапетите?
охоо,аз докато дойде време да ги слагам Rolling Eyes.Взехме ги сега,щото бяха на страхотна промоцияу,над 60процента намалени.Ще ги лепим някъде след месец.

# 232
Момичета, я набързо ми кажете с какви машини за хляб сте, че най-сетне се наканих да си купя. )) Сега ще попрочета и готварския, но все пак. ))))

# 233
  • София
Моята е Мулинекс за килограм.Мира,много зависи какви количествма хляб ще правиш.Аз правя само такъв от 750гр ,тоест по голямата машина ми е излишна,а и харчи повече ток.Люси има от големите на Мулинекс и е доволна,имат програма за багети.Аз бих ти препоръчала Мулинекс и заради гаранционния сервиз.В Плевен имат филилал,поръчвала съм си там бъркалка и контейнер,щото моят Ангел ми го счупи от зор да види как точно е уплътнен. ooooh!

# 234
  • Плевен
Момичета, я набързо ми кажете с какви машини за хляб сте, че най-сетне се наканих да си купя. )) Сега ще попрочета и готварския, но все пак. ))))
Мулинекс

# 235
Докато творях в кухнята нещо си.../ако стане ще покажа снимки/ се сетих за един виц:
В селото на смърфовете татко Смърф разбира,че Смърфиета е бременна и събира всички на площада.
"Казвайте бързо кой е таткото,че.....!"
Всички естествено си мълчат,но от тълпата след време се чува глас:
"Мразя презервативи!"-изпуснал се Граучи Joy

# 236
Аз се спрях ето на тази, пак е мулинекс
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024752
но като гледам, разликата и с ето тази май е само в цвета
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025452
а цената на втората е по-ниска. Вие какво ще кажете?

# 237
  • София
Мира,разликата е само в цвета наистина,напълно еднакви функции има.Моята е втората. Peace

# 238
  • Плевен
Мира, първата е за 0.750 и 1кг хляб, а втората 0.500, 0.750 и 1кг. И моята е втората. Peace

# 239
Моята пък е тази
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027639
1,5 кг досега само 2-3 пъти съм пускала, но сега с козунаците ще ми свърши добра работа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт