ПЛЕВЕН - 92

• 20 933
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
nomadka, кога е Лили Иванова?  Grinning Де да знаеш пък на къде ще го избие - или музикална икона да стане, или Дънкан Маклауд   Mr. Green Да огласява разни зали  -Олимпия, България, номер 1 на НДК или просто фитнес зала.
Шегувам се  - аз съм фен на Лилито.

Пешко, това от снимката няма как да стане в мое присъствие. Направо тръпки ме побиха само като ги гледам с Драго.

На Чернелка си има барбекю, каменно. Там колко пържоли сме изпекли... Айде да ходим - ей, го къде е на 7км. хем и на Диляна ще се обадим да се видим.
Ама кога не знам, де, щото тази събота и неделя вече съм ги запланувала развлеченията, а другата седмица е Великден.
Ако през седмицата някой е навит, аз предлагам 3 свободни места в колата.

# 211
Добриютро,девойки и младежо! Hug
Пешко,имам си,благодаря ти!Една най-обикновена платнена,но понякога я забравям или след разходка пазарувам и все има найлонки.Единствения + им са,че в тях слагам употребяваните памперси...

# 212
А, не така, от днес за утре. Имаме планове   Wink   Аз изчезвам утре  
Поради предстоящите празници, мисля че ще е малко трудно. Към 25-26 ми е струва добре. Тъкмо да имаме време да се организираме. Ама май Дикси може да роди до тогава   Stop  И при мен ще има места, ако успея да се класирам  Sad

# 213
добро утро  момичета  food010днес кафето е от мен  аз  съм на крака от 7 часа изкукуригах от тая бременност не мога да спа и даже и с лоши новини посрещам деня бяхме си поръчали легло за нашето бебоче и пак го няма само ни мотаят тия и направо ме хваща яд накрая имаме на тавана едно кошче от мен и ще го извада и хич няма и да купувам легло май хвана ме яд страхотен  Crossing Arms

# 214
хе хе tsurolinka от яд чак обърна словореда   smile3534 smile3533 не се нерви толкоз де ... дай малко позитивизъм - ще стане леглото... недей чак така. 
... Маааааалко позакъснели хорицата ... ми то в тая криза знаеш ли колко работа имат - чак не смогват да си обработват поръчките... помисли малко и за тях сега ..  smile3532
  и аз съм с  кафенце пред компа / само не казвайте но мъжот, че той много мрънка по този повод/... 

# 215
 и аз съм с кафето пред компа, ама съм и в леглото   Laughing
tsurolinka, ти пък за едно легло, я  спокойно, важното е ти и  бебо да сте добре. Все ще намерите къде да сместите едно вързопче    ylinfant
На леля ми близначките спяха в началото на 2 фотьойла, защото и техните легла не бяха готови   Peace

# 216
айде и аз с кафето...но след малко отцепвам на към градската....сутрин е много приятно, за разлика от привечер......
Дикси, барбекюто е отнесено от "вандали" с джипове, разбрах от екопатрул Иванов....ще трябва да си спретнем ние една клада и да изгорим вещиците изпомежду нас....аз съм първа Mr. Green

# 217
http://vbox7.com/play:7d888681     Joy    Joy   Joy  Гледайте до края   Joy

# 218
Добро утро и от мен. )))

Аз след малко изчезвам на работа, след обед сигурно ще сме на вън на разходка. ))))
Ама как го правите този номер с кафетата, не знам. )) Аз в къщи кафе никога не успявам да си направя, или забравям и то вече станало обяд. )) Кафе пия чак като изляза на вън. ))

Сега започват да излизат змии, кърлежи, така че все пак внимавайте с тези пикници и т.н., и то основно за децата. ))

Пешко, то и през деня си е ок в градската, вечер след 17ч хич и не отивам до там, защото е някаква лудница. Събота и неделя е същото положението.
Но пък в музея постоянно е така, страшна навалица, а не мога да разбера какво правят тези майки и деца там. То няма нито люлка, нито пързалка....абе нищо. Само трева, прахоляк и камъни.

# 219
Мира, ние с Пешко и Грета обичаме тревата, прахоляка и камъните  Laughing
Всъщност малкият музей е супер място за малки деца, спокойно, чисто, заградено най-вече - да не ги гониш като луд. И най-вече сенчесто, което за мен е супер важно - през лятото до 13ч си е сянка, а на някои места и през целият ден.
В Градската сутрин трябва да тичаш да си пазиш място на сенчестите пейки  Laughing

Елена пак заспа сучейки и не можах да изляза още преди 9 както си мислех..

Вижте Тина какво ми прати за пластмасите, този ПП го водят по-безопасен уж. http://www.dnevnik.bg/evropa/zelen_fokus/2008/12/17/601585_za_pl … masata_i_hranata/

# 220
# 221
ДеЩо, е точно спокойно и чисто....не бих се съгласила. )) При положение, че постоянно има един куп народ, а прахоляка е просто удивителен.
Харесвам го, но когато съм без Калина. В момента любимата и работа е като види купчинка събрани листа, или някъде да има повече прах...веднага започва да тъпче и рита с крака....съответно обувките и краката и на нищо не приличат.
Аз така или иначе да седна на пейка е абсурд, освен ако не съм с някой...та дали е сянка, или не за мен е без значение. ))

# 222
ДеЩо, е точно спокойно и чисто....не бих се съгласила. )) При положение, че постоянно има един куп народ, а прахоляка е просто удивителен.
Аз така или иначе да седна на пейка е абсурд, освен ако не съм с някой...та дали е сянка, или не за мен е без значение. ))

Мирама, по-чисто е от повечето места в града, особено като се има в предвид, че в музея кучета не влизат....пясъчникът там е най-чист откъм кучешки лайна....... Mr. Green

# 223
Дещо, Стела е много близка приятелка на мои много близки приятели.
Да не са се обебили вече? Grinning
Кенгуру би ли ти свършило работа за Елена? Имах едно за по-голямо бебе на тавана, да се опитам да го намеря, ако искаш?
В малкия музей и ние обичаме да ходим, Велина много хубаво си играе там.
За Чернелка - ходила съм много пъти с татко на риболов там, доста змийки имаше преди години. Ходи ми се много и превоз имам, ама състоянието ми не позволява за съжаление.

# 224
Момичета, някой ще пуска ли скоро Редутска поръчка, че да се прикрепя за едни сандалки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт