ПЛЕВЕН - 92

• 20 933
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Малеее, много пишете. ДеЩо - трябва да потърся за РР, напомни ми пак, че сега отивам да затвърдя Гигенско влашко   Mr. Green
Да похваля увеличилото се форумско участие на хората   Hug
Хвалите някакви поляни, рекички, нищо не разбирам, казвайте за къде и кога  Laughing    И скара може да си напалим, сещам се мезето от кого ще е  Mr. Green    Wink

# 196
Пешко ти ме умря мъри. #Crazy От де да съм сигура дали няма ти се доще да тропнем орото на ръба на някоя скала по пътя към пикника. Laughing Laughing Laughing То не че у плевенско е силно скалисто, ама аз да си питам. Laughing Laughing Laughing
Мирама късметлийка си неска - принципно вадя думите от контекста и става по-страшно. Laughing Laughing Laughing
TINA аз не се сещам кой ще прави скарата, ама моля ви се ще вземете да купите някоя простотия, дето я продават в найлон увита, и да използвате някое селско барбекю...без мене...
ДеЩо не съм гнуслива уж обаче тая фуния дето да си я завираме уби всичко детско...завинаги...какво ти бях направила аз си събирам буклука разделно... Sick

# 197
Доста сте пописали днес!
Моят син май ще става градинар  hahaha ! Умира си от кеф да седи в градинките и да скубе тревата!!! Ако видите едно дребно сладурче в някоя градинка по центъра да плеви ли плеви, да знаете, че е моето! Що маргаритки оскуба днес!!! Joy Хич не ми се мисли колко мизерии има по тревата, ама важното е, че на дребния му е готино!
Днес беше голяяяма жега! Направо заврях! Май ще излизаме вече само сутрин и късния следобед.

Отивам да чета за захранването, че ми е голяма мъка!

# 198
TINA аз не се сещам кой ще прави скарата, ама моля ви се ще вземете да купите някоя простотия, дето я продават в найлон увита, и да използвате някое селско барбекю...без мене...

newsm78  Мислих, мислих и не се сещам каква е тази простотия в найлон увита, или съм я забравила тази дейност как се извършва, или...... newsm78
А за барбекюто, ако искаш предложи някое градско, защото не знам за такъв вариант. А къде ще пекнем мръвките, ако не е на селското барбекю   Mr. Green
И защо без тебе, ти против кое си?

# 199
Пешко ти ме умря мъри. #Crazy От де да съм сигура дали няма ти се доще да тропнем орото на ръба на някоя скала по пътя към пикника. Laughing Laughing Laughing То не че у плевенско е силно скалисто, ама аз да си питам. Laughing Laughing Laughing
[
ъхъ, приготвила съм ви хорА с препядствия(оф, така ли  newsm78се пише)....за теб, номадке - ловене на риба с газена лампа на лунна светлина (ех, баба ми какви историйки ми е разказвала....как са ловили риба едно време, освен с качамак,де)

# 200
Благодаря за пожеланията по случай рождения ден на моята Велина! Hug

Дещо, снимката на Стела с китките е много весела. Simple Smile
Радвам се, че Атракция е добре.
Пешко, готина снимка, аз на таквиз подвизи не съм способна. Grinning

# 201
Здравейте на всички,нямам време да ви чета ,че са ми отстъпили компа само за пет минути.Ни сме добре,всеки ден съм в градската след 12 часа до вечерта.Днес видях Грета и малкия има страхотни сини очи.Надявам се до 2-3 дена да оправят компа на Вили ,че не мога да седна от него.
Целувки на всички Heart Eyes

# 202
Дес, аз съм ЗА тази люлякова пътечка....аре кога сме там?

# 203
Здравейте и от мен. )))
Ние днес излязохме малко по центъра, но само за час и нещо и никого не видях. А и докато излезем хората вече се прибират обикновено. )))

nomadka, е, и мен днес си ме хванала в настроение, иначе щях да ти отговоря подобаващо. )) Рядко се сдържам. ))

TINA, за утре последно 19.30 в Мола, нали така? )))
Тя програмата тази и другата седмица ми се очертава яко натоварена, но ще гледам да се класирам. ) Малко да си почина и аз за няколко часа. )

# 204
  • Плевен
Деси, покрай твоя албум попаднах на тази снимка на друг потребител. Много яко. Кога ли ще пусна и моето дете да рисува така?
http://munchik.multiply.com/photos/album/4/Exploring_art#9
http://munchik.multiply.com/photos/album/4/Exploring_art#6

# 205
в тази връзка Валя, гледайте това клипче, как родител учи детето си на азбуката....http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=73558619749&h=04mB … =6WYap&ref=nf

# 206
Да, утре в 19.30 в Мола - Ванилията  Peace  Моля, заповядайте   Hug

# 207
Ехееееееее,ама вие не сте скучали хич.
Звездите правилно ми го говориха и днес взех 2 Ларедутски колета,остава да чакам и свекъра с тотото,току виж сме намазали с нещо покрай тая криза.
Сестра ми си дойде за 2-3 седмици и голяма игра с племенницата/с Хриси имат 1,5месеца разлика в полза на Теодора/.Няма толкова различни деца-колкото Хриси е спокойна и бузанка,толкова Теди е нервак и по-слабичка/за съжаление/Но пък са страхотни двечките-как се кокорят една на друга,протягат ръчички.....
Аз съм "за" пикник нейде из тревата,даже имам една идея-да идем с Хриси тази година на пешеходния поход,но нямам раница за нея/да я нося/,видях че над 200лв,а толкова няма от къде да взема-ще бъде като проходи....
Деси,и аз съм против пластмасовите кутийки,и против найлонките,дето все ми слагат покупките в магазина, и после като лунен пейзаж ги гледам как се веят и закачат по дърветата/не моите-аз изхвърлям боклука отделно,поне се старая/...но кой ли ме чува?
Номадка,я виж звездите какво ти говорят-днес щастлив ден ли ми е било?Теб утре радост те очаква,да знайш.

# 208
Дивиана, от къде познаваш Стела?

Валя, какво те притеснява да пуснеш детето да рисува така? Върху една мушама може или някъде в двор
В на Янито градината рисуват така с ръце върху такива големи листове, чак по дрехите си нямат де

Петя, аз предлагам събота сутринта добре закусили, на Моста, всички са поканени, децата наистина много се кефят там
Ако не успеем да пробутаме Елена на баба и вашата раница на разположение ли е за нея и не е ли малка всъщност да седи вътре? Да не се изхлузи от някъде  newsm78 Може и в слинг да я вържем, но на полянката пък ще трябва да я дондуркаме и да си я подхвърляме и то каква почивка ще е  Thinking

# 209
[
Деси,и аз съм против пластмасовите кутийки,и против найлонките,дето все ми слагат покупките в магазина, и после като лунен пейзаж ги гледам как се веят и закачат по дърветата/не моите-аз изхвърлям боклука отделно,поне се старая/...но кой ли ме чува?

да ти подаря една торба за покупки...с Драго от години ходим с такава - ленена - тук в квартала отдавна ни научиха, че не щем найлонки и вече не ни предлагат дори......
а за сметосъбирането да не говоря, от година и кусур терасата ни е заета от няколко чувала, няма място да си простра кат хората прането  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт