ПЛЕВЕН - 92

• 20 933
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Силви,казаха ми,че може да се зарази детето,само ако е било в контакт с вече шаркаво дете,а Бобо нямаше пъпки тогава.Сега видях снимките,които съм правила на една от разходките-от 30ти март е,но ние и преди това сме се срещали.Хриси няма шарка за сега,ДеЩоВиди и тя не се е "похвалила".Според мен само Бобо ще си ги "ползва" пъпчиците,но ти си решаваш.

# 91
Да се оправяте и двете по-бързо и Хрисито и Константина че болно дете трудно се гледа.Моята преди време имаше отит-възпаление на ухото и голямо пищене и плач беше.Слава богу оправи се детето капах и капки Отипакс и и мина.Но горката измъчи се.Важно е да няма температура почиствай и нослето и идете при педито.

# 92
Нещо нямате желание за срещичка, защо така?   newsm78
1. Аз   
2. ДеЩоВиди
3. Мирама
4. Silvipl
5. Viksun

# 93
Аз имам,Тина,и ако се оправим с Хриси ще дойда.
Някой знае ли къде има клон на УниКредит Булбанк?Много банки станаха и не мога да ги запомня newsm78

# 94
Филиали - УниКредит Булбанк
    *  ул."Цар Симеон" №11, тел: 064/ 890 314, 890 333

Работно време в делнични дни: 8:30 - 17:00

* бул. Данаил Попов №13, бл. Волга, тел: 064/ 892 163, 892 165

Работно време в делнични дни: 8:00 - 19:30

Работно време в събота*: 10:00 - 18:00

* ул. Коста Хаджипакев 1, тел: 064/ 880 226, 880 222, 880 201

Работно време в делнични дни: 8:00 - 19:30

Работно време в събота*: 10:00 - 18:00

* ул. Васил Левски 121, тел: 064/ 840 188, 832 215

Работно време в делнични дни: 8:30 - 17:00

# 95
Добро утро и от мен. )))
Днес почти цял ден ще трябва да вися на работа, ще изтървем хубавото време с Калина (е, тя ще се разхожда с баба си или баща си).

Искам да ви попитам, магазина на К&К, който беше зад полицията и правеха големи намаления все още ли е там?

# 96
Тази срещичка вечерна ли ще е ? Аз май ще отпадна. Повече ми се ходи на детска среща Simple Smile Къде ходите следобед към 5 ч. ?
И да ви питам знаете ли къде и какво трябва да подам ако искам от Общината да ни направят площадка? Деска,ти имаш ли идея? Някой беше питал за детска кухня на Дружба,предполагам че е едно и също. Не е сигурно,че ще стане,но мога да пробвам. Много е гадно около нас - никъде не можеш да изведеш децата,само коли и паркинги. Има едно малко местенце,но се съмнявам да се съгласят.  Абе и това да живееш на центъра си има своите недостатъци  Confused
Мира,няма го вече,собственичката се е отказала. Имаше преди в този на ъгъла,където беше сладкарница Алиса,но не знам за намаления.

# 97
Момичета, кажете за срещата - не съм разбрала нито кога, нито къде е  Embarassed

# 98
Константина, ако можеш си вземи помпата за сополи, която продават в ДаНет, Елена само това я спасява, иначе много кашля като започнат сополите и не може да спи, а с това и с  коларгол се оправя

Обаче като не помня как се казва и нямам линк - може да поровиш - струваше 18 лева, унгарско е и се слага на прахосмукачката - пушка е просто, в отчетната, който си го е взел все го хвали - дърпаш с него сополите, капеш физиологичен разтвор, коралгол по три пъти на ден в рамките на три-четири дни и така

Оправяйте се!

Аз днес съм супер неадекватна, нещо много се изморих и не ми се излиза, да не говорим каква мизерия е вкъщи  ooooh! ooooh!

Тес, в петък вечерта във Ванила - това е в Мола - аз лично предпочитам в 8, а не в 7, за да мога да кърмя възможно най-късно и съответно да се забавя повече

# 99
За съжаление аз не съм 100% сигурна, че ще успея, но се надявам ако дойда, да успея да се сместя някъде  Simple Smile

# 100
Джина, кофти че го няма, но ще пообиколя днес да видя какви обувки предлагат. Аз съм поръчала да ми вземат на Кларкс от Англия, но докато дойдат ще минат 2седмици.

ДеЩо, добре де, на мен това с помпата, която се слага на прахосмукачката е направо безумно. Като знам нашата прахосмукачка колко е мощна и че вдига персийски килим (ама от старите, едно време), не си представям да тръгна да дърпам така сополите на детето. Имам чувството, че чак мозъка му ще изсмуча. А и не се ли плаши от звука?

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 10:50 от Mirama

# 101
И ние имаме тази помпичка, ето линк http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1960. Доволна съм!

Мира, спокойно, и нашата прахосмукачка е мощна, обаче я намалявам до минимум и леко прегъвам маркучето на помпата. Иначе малкият не се плаши от звука.С предната ни помпичка, която беше съвсем обикновена, беше голямо мъчение и за двамата!

# 102
За среща - петък 10.04.2009 - Ванила  ( в Мола) - 19-20 часа
1. Аз   
2. ДеЩоВиди
3. Мирама
4. Silvipl
5. Viksun

Под въпрос -  6. Константина
                       7. Tess

# 103
здравейте бъдещи и настоящи плевенски мами Аз се присъединявам дай боже разбира се към бъдещите термина ми е през май  Grinningи с нетърпение си чакам малкото сладко бебоче Ще се радвам ако ме приемете във вашето форумче   bouquet

# 104
Добре дошла    bouquet
Представи се малко повече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт