ПЛЕВЕН - 92

• 20 929
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
За лазарица много исках за Калина носия, но толкова малка никъде не открих, а бабите са толкова скарани с плетенето (освен чорапи и някой шал друго не могат да оплетат), че хич и не съм ги молила. )))

Мира ние си купихме от този магазин  на старата главна.Носията е на витрината-има и малки.Струва 70 лв
Опитах се да я снимам подробно за да я видиш

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 22:26 от vesy1

# 31
vesy1, е, чак пък 70лв за носия.....малко са се поувлекли с цената. Честно казано няма да ги дам, да беше 30-40лв ок, но тя ще и става най-много и другата година. ))

# 32
Валенце, ето ти 1 епизод със субтитри
http://www.vbox7.com/play:973aa206 -1 част
Отстрани са и останалите части на 1 епизод.
http://docs.google.com/Doc?id=d3wjr9f_11g3hcvnct&hl=en
Ако имаш въпроси на разположение съм  Wink

# 33
Пуснах снимки да я видиш Peace
Да така е и на мен не ми се даваха.Взех я по голяма за да я носим поне още 1-2 пъти.

# 34
Номадка, мерси! Аз хич не съм в час с тези инсталирвания и деинсталирвания на програми, но ще потърся помощ от някой по-ограмотен.

Константина, аз също мисля че Хриси е малка и на твое място не бих я заразила насила с шарка.

По повод Цветница в Ловеч мога да кажа че наистина е гъчкано от народ и който не е фен на навалицата е по-добре да не ходи. Този панаир се прави за Цветница, а празника на Ловеч е на 11.05. и тогава също е голяма дандания.

На зоопарка в Ловеч ходихме вчера - беше като тук в Кайлъка, т.е. мнооого народ. Иначе мястото продължава да не е добре поддържано според мен.

# 35
vesy1, мерси за снимките, много е хубава, а модела още повече. ))) Вие вече да не сте проходили, че не си се хвалила (освен ако съм изпуснала)?. ))))
Красива е наистина, но не ми се дават толкова пари. )) По-нататък може, а и от сестра ми има носия....като стане на 4-5г може да започне да я носи. )))

# 36
Оф,моля фенките на Онур с дългия шнур да ми помогнат...не за шнура де,за Онур-а иде реч.Не мога да намеря първите епизоди на тоз филм,а искам да ги гледам.
Квой тва оф, сякаш щи копаш, а не да чоплиш семки пред компа. Laughing
На влачи ----> http://vbox7.com/search/?offline=1&vbox_q=BINBIR+GECE

vesy1 голяма сладурка е тая манекенка лазарка. Heart Eyes Наш Кирчо от ся пази място при каките. Да са запишем и при вас. Laughing

vesy1, е, чак пък 70лв за носия.....малко са се поувлекли с цената. Честно казано няма да ги дам, да беше 30-40лв ок, но тя ще и става най-много и другата година. ))
Леле Мира много си оправна. На мен лятос от музея ми дадоха 143лв. плата за дарение народна носия на младо момиче. Ебаси как са се прецакали тия хора. Пък аз алчната мислех, че сантимента цена няма.

За по-любопитните при ценообразуването на етномотиви по дрехите, моля да посетите този сайт - http://www.balkanfolk.com/bg/shop-product-details.php?category_i … id=404&from=0

# 37
Хайде и аз да се запиша в новата тема,от няколко дни изобщо не ми се пише,едно ми е никакво,свекър ми здравословно не е добре днес са го оперирали(във Враца,той там живее) и резултатите хич не са добри,толкова ми е притеснено, и Марио не е виждал ,тъкмо се затопли времето и бяхме се се разбрали да отидем той се обади че е в болницата.  
Иначе ние с Марио сме добре като изключим, че много ревем като излезем на разходка,като му се доспи  се чуди как и се започва един рев........
Черешке честит рожден ден мила,желая ти много здраве,щастие и любов Hug

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 00:07 от desisladka

# 38
Добро утро от нас.Ние се събудихме в 8 .Снощи заспа в 9.И  по 3 пъти нощем яде.Голяма лакомница и мен ще ме изяде Laughing.Много е свикнала с мен и плаче от баба си от баща си ако я оставя за 20-30 мин и аз изляза и се започва рев до небесата и няма успокояване.Само от мен се успокоява.

# 39
Ей, полудЕхте по този Бинбир, не знам какво му е дългото  Mr. Green

Десисладка, бързо да се възстанови свекър ти и да се радва на Марио дълги години  Hug

Първата нощ в новото жилище беше малко странна. Не съм свикнала с нищо, не мога да се организирам кое къде, защо е там като може да е на друго място. В 7.30 размествах едни неща от гардеробите......ще ми трябва поне месец да свикна  Tired Нищо не ми е подръка. И само се питаме взаимно това къде, онова къде да го сложа  Crazy

Константина, не си вкарвай таралеж в гащите с тази идея. Малка е Христина за това изпитание, според мен. Виж аз да отида на гости на Бобо, че Митко още не я е карал, а ми се искаше да не я лепне когато има вече бебе, ама ей, на и сега не ми стиска още.

И аз мисля да отидем в неделя до Ловеч. Хем празник имам, да пообиколя сергиите, може червилце да намажа нещо, хем Митко да заведем до зоопарка.

# 40
Ей, Дикси, голяма мисъл ми беше как ще ви е първата нощ в новата къща  Grinning Ми Митака адаптира ли се?
И аз мисля,че Христина е още малка за шарка.

Ми как забравих - честит професионален празник на Маргаритка, Диляна и който още празнува.    bouquet И на мен по диплома  Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 08:54 от Atrakcia

# 41
  • Плевен
Дикси, така ще бъде в началото. Голямата къща не е като малката. Всичко ти е под ръка в една-две стаи. Но ще свикнеш с времето. Важното е леглата да са удобни. Peace
Честит професионален празник на всички работещи в сферата на медицината.  bouquet

# 42
О, забравих да кажа, че Митко снощи спа при свекърва ми, защото до късно чистихме и изхвърляхме боклуци. Днес ще бъде неговото бойно кръщене сам в негова стая.
Притеснено ми е дали няма да има проблеми, макар, че ще държим вратите между двете стаи отворени (те са една срещу друга), и ще чувам всичко, но дали той няма да иска при нас? В краен случай някой от нас ще отиде да спи в детската временно при него. Но пък това временно да не стане постоянно ми се иска. Той както си е свикнал досега 3-та да сме в една стая...не знам. Даже малко ми е мъчно, че така ще е като изолиран. Надявам се да вземе пък да се въодушеви от идеята и да му хареса, но знам ли...Уж отдавна му говоря за негова стая, негово голямо легло, като натъртвам на "негово" и "голямо"...
Ще видим.

# 43
  • Плевен
Дикси,ние около половин година дремахме при Люси като го отделихме в отделна стая. И като се будеше през нощта пак единия лежеше до него. После обаче му казах,че вече и голям и трябва да заспива сам. Мрънка,мрънка,ама това е положението.Сега никакви проблеми.Една приказа и е готов. Ако не реве Михаела де. Защото иначе само крещи,че му пречи да спи. Simple Smile

# 44
Aйде добър ден и от нас.
Дикси,честито ти най-официално.Само хубави неща да се случват в новата къща.Ти избра ли си дата?
Честит празник на всички медици и от мен.  bouquet
О.К.-Няма да ходим на гости на Стелчето!Благодаря ви момичета.Вчера си говорихме с Христо за шарката и се чудехме дали да я водим,и от него дойде мъдрата мисъл да питам "майките,с които все си пишеш"... Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт