Отново за кристалите за коса

• 9 767
  • 50
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета! Знам,че темата за кристалите за коса е обсъждана вече, но ми се ще да споделите, за такива, които миришат хубаво.Скоро си купих за пръв път някакви " V.I.P.", но ми миришат на тежко и като че ли ми спластяват косата, въпреки, че слагам по малко. Косата ми е доста суха, средно дълга и леко чуплива. Досега за намачкване на косата след баня съм използвала различни марки бебешко олио - Нивеа, Евент и др.Ефекта, който постигах беше страхотен - небрежно начупена коса със страхотен блясък.Сега искам да си взема някакви кристали, които освен да имат този ефект,да миришат и хубаво и да не утежняват косата.Очаквам вашите препоръки.  bouquet

# 1
  • Бургас
mimoza@b ,аз използвам кристали на Роланд(италиански)в жълто пластмасово шишенце.Миришат много хубаво и след като се намажеш косата става много гладка и лесно се разресва.А и със страхотен мирис.Използвала съм няколко вида кристали,но от тези съм най-доволна.Не мисля,че кристалите са предназначени за начупване(фиксиране) на косата.Но щом ти се получава-това е супер.

# 2
mimoza@b ,аз използвам кристали на Роланд(италиански)в жълто пластмасово шишенце.Миришат много хубаво и след като се намажеш косата става много гладка и лесно се разресва.А и със страхотен мирис.Използвала съм няколко вида кристали,но от тези съм най-доволна.Не мисля,че кристалите са предназначени за начупване(фиксиране) на косата.Но щом ти се получава-това е супер.

Благодаря за препоръката.А колко струват?

# 3
Аз ползвам Керастаз - миришат прекрасно. Около 40 лв. бяха моите, но нали знаеш, че ги ползваш завидно дълго за цената си.

# 4
Аз използвам на парисини с ленено семе и  съм много доволна!

# 5
В момента ползвам 2 вида кристали за коса,като ги редувам.
Едните са на Farkom,а другите на Linea Bio!
Първите са страшно гъсти и ако прекалиш,косата се омазнява и отежнява,но за сметка на това ухаят невероятно!
Вторите са в пъти по-течни,но от тях слагам около 10 капки-не омазняват и спластяват,блясъка е очеваден!Ухаят готино.  Peace

# 6
  • Бургас

Благодаря за препоръката.А колко струват?

16-17лв - 150мл.

# 7
Аз послеедният път се бях засилила за Алфапарф, но понеже нямах време да ходя да ги търся си взех някви на Сери - хич не съм очарована. На Биофарма ми харесваха. На Роланд също много ги харесвам  Peace

# 8
  • Перник
Роланд  Peace

# 9
# 10
  • София
И аз съм за silker-а на Роланд.

# 11
Много съм доволна от  кристалите на Intercosmo!(италиянски) Преди години ги купих от една аптека в центъра(до славейков) ,но вече никъде не ги намирам,освен тук http://-spam083-/product_info.php?products_id=113  и ухаят страхотно. Преди два дни си взех кристали на Biopoint, които също са страхотни и интересно-ухаят ,като тези на Intercosmo

# 12
  • София, център
Аз съм с Биофарма  Peace

# 13
А за мазен тип коса подходящи ли са кристали?

# 14
Аз съм с  Биофарма  Peace

И аз съм за Биофарма харесаха ми и едни на Linea Bio
http://www.nisea-bg.com/i.php/products/view.html?iid=3326&cid=109

Общи условия

Активация на акаунт