Отново за кристалите за коса

• 9 767
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Някой ползвал ли е серума за сухи краища на АVON? С каква консистенция е? Като на кристалите ли?
Аз! Но няма консистенция на кристали за коса - по - рядко  е , ухае приятно , ползвала съм го но не ми  е помогнал кой знае колко ...Все пак пробвай го!  Peace

# 46
Аз използвам от една година кристалите на Лореал Проф.... лилавите за заглаждане.Много хубаво миришат ;въобще всичките им продукти от Професионалната серия миришат много хубаво.
Много съм доволна ; слагам ги на влажна коса (подсушена с хавлията) и след това суша ; ако приглаждам с пресата слагам пак малко по краищата .

Колко струват и колко мл. са?

Аз си ги поръчвам от тук www.zlatnaribka.com
Има много работи които могат да ти харесат;иначе по фриз.салони ги има и са малко по - скъпи.

# 47
Кажете ми моля ви кристалите за коса същия ефект ли имат като серума за изтощени крайчета Loreal Professional absolut repair serum? Купих си серума, защото краищата на косата ми са изтощени, но смятам да ползвам дифузер при сушенето на косата и се чудя дали този серум предпазва от топлината на сешоара. За кристалите казват, че предпазвали, но се чудя сега при положение, че вече имам серума дали има смисъл да си купувам и кристали? Искам да съм сигурна, че косата ми е предпазена от термичната обработка, в същото време продукта да може да се комбинира с пяната за коса например и да не е изрично описано на опаковката, че е за изправяне с преса, защото аз искам да къдря косата с дифузер, не да изправям.

# 48
Аз използвам кристалите на Сери. На мен ми харесват. Миришат много хубаво и косата ми става много мека от тях. Не съм пробвала други, за това и няма как да ги сравня. Фризьорката ми ги препоръча, след като сама си съсипах косата, а тя я спаси. Ползвам и маската за боядисана коса на Сери и от нея съм много доволна. Кристалите ги нанасям на влажна коса след къпане, но ако започне да се заплита, ги слагам и на суха.

# 49
Аз ползвам Керастаз - миришат прекрасно. Около 40 лв. бяха моите, но нали знаеш, че ги ползваш завидно дълго за цената си.
Може ли снимка ?

# 50
Това Super Skinny Serum  ли е?

Моя приятелка фризьорка ми подари такива преди 1 месец. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт