Пролетта вече е дошла, радост за нашите цветя

• 34 150
  • 460
  •   1
Отговори
# 255
aitep  признавам си без бой. Не знам. Grinning Мирише на здравец и е влачещо като бръшлян. Цяло лято му се любувам по мостовете наравно с обички, дъвки и мушки. Миналата година есента преди да оставят всичко да измръзне от общината минах и си откраднах То взема че се хвана. Цяла зима му треперих да не изсъхне. Сега навън направо е полудяло.  Simple Smile
Аз също настъпах моя мъж на сватбата. Но той не знаеше обичаите.  Grinning

# 256
  • На края на света !
Я такова шаренко имам и аз в градината ,много е ефектно и не измръзва зимата  Peace

# 257
Страхотна тема Hug
Засега садя и пресаждам , като цъфнат ще снимам Laughing

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 15:42 от dessi71

# 258
Viki_hriska,градинката ти ще стане много хубава през лятото. Личи си,че я подреждаш с много любов. Особено ми харесаха камъните,сега съм на такава вълна. А сега се сетих,че оранжевото цвете и аз го знам като булка. Ама май цял ден за булки и сватби пишем. Grinning  Virginiti,много хубава булка си и много бременна! PeaceМиленка,и у нас само анализатори,ама имат алергия към мотиката. Mr. Green Писнало ми е от потупване по рамото и пак продължавам да редя и сея сама градинката и двора. Иначе за бране на букети кандидати много,но не искам да задълбавам и да се оплаквам. Преди две години бях в болница с малката и докато отсъствах ми извадили циганетата направо с корените,много ми стана мъчно тогава. #2gunfire Албена,и ти едни красоти си показала! Heart EyesНаправо се замислям дали да не си взема 1-2 луковици от ММ трайдинг,понеже цветето е много лесно за гледане. Сега да ви покажа следващата партида снимки,малко са,но утре ще направя повече. От тук нататък  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359508&pid=11595726

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 15:42 от katka72

# 259
  • Бургас
разкошни цветя,и саксийките им-също.Видях нещо,което май е лобелията,дето я чакам да се хване.Лилаво-синьото поленце.Познах ли?

# 260
Честит имен ден, К@ми! Желая ти здраве, усмивки, безброй незабравими мигове и много цветно настроение!

Благодаря ти много, Ваня! Hug
И на всички останали благодаря! Hug
И моите поздрави приемете към всички именници, всички празнували и всички, обичащи цветята!
Честити ви нови цветенца!

Имам резници от камелия ,ще ми дадете ли съветкак да ги вкореня.Ако някоя от вас има опит и го сподели с мен ще съм ви много благодарна и признателна!

Ето и моята градинка от тази пролет
http://picasaweb.google.bg/st.dobrinca/2009#

Не съм запозната добре, но мисля, че ако насадиш резниците и ги покриеш с буркан или пластмасова бутилка, ще се вкоренят.
Градинката ти е чудна, мнооого ми хареса.  bouquet

Катка, същото се отнася и за теб, много хубави цветя и разсади.  bouquet

Фритиларията, за която споделяте, при нас й казват невестица /което пак си е булка/.
Аз бях изнесла почти всички цветя навън, но вчера драстично застудя и ги прибрах на остъкления балкон.
Много сте писали и може нещо да съм пропуснала да прочета добре и да видя.Пак ще се връщам назад.
А, да не пропусна да похвала двете сладки булки, много сте хубави!  bouquet

# 261
Записвам се,че да не Ви изгубя.Аууууу,градска,много си хубава булка,че и лееееко бременееща.   Hug  Чудни цветя пак видях,Катка очите ми останаха на твоите-завиждам ти благородно.Пусто в апартамента като нямам много място,иначе охоооооо колко още щях да ги увелича и моите.Хайде лек Ви ден на всички!

# 262
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Направо се замислям дали да не си взема 1-2 луковици от ММ трайдинг,понеже цветето е много лесно за гледане. Сега да ви покажа следващата партида снимки,малко са,но утре ще направя повече. От тук нататък  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359508&pid=11595726
Катя мисля, че е луковица за есенно засаждане  newsm78  и имаш още красоти да показваш  Mr. Green
Направо Катя нямам думи невероярни са ти цветенцата   bouquet  bouquet  bouquet и разбира се разсадите ти  Peace Горда съм, че си пия кафето с теб и те познавам  Whistling
Нещо измежду снимките открих и моята хамедорея  Mr. Green дано се хване  Hug
И сега се загледах в шафлерите ти много са големи и кичести и аз имам една (изпросено-подарена,нали съм си циганче  Mr. Green ), но не е толкова кичеста и май ще играе ножа  Whistling  Ето я току що пристигнала у нас http://media.snimka.bg/1209/008672548-big.jpg

# 263
Видях нещо,което май е лобелията,дето я чакам да се хване.Лилаво-синьото поленце.Познах ли?
Да,това е лобелията! Heart Eyes

Катя мисля, че е луковица за есенно засаждане  newsm78  и имаш още красоти да показваш  Mr. Green

Есента може да си купя ако има друг цвят !А хамедореята наистина е твоя,толкова и се радвам! GrinningЩе се хване,няма начин!Благодаря ти за хубавите думи!Всички габровки от форума ,които познавам са много приятни и отлична компания за кафенце и сладки приказки! PeaceGrinning
Пусто в апартамента като нямам много място,иначе охоооооо колко още щях да ги увелича и моите.
Моето жилище също е малко,но толкова ги обичам,така се разтоварвам в грижите за тях,че дори теснотията не ми е проблем!А и в най-скоро време ще зацветявам двора!Там място има многооооооооооооо Peace

# 264
К@ми
много ти благодаря, и аз така си мислех, но реших да попитам и при вас.Ще опитам и ще видим резултата!

# 265
Еееее Катка,ще зацветяваш двор.Аз освен да изсипя един камион пръст на терасата и там да си направя двор.На моичкият съм му казала-давам апартамента за къща с двор,засега не ме огрява де.Иначе съм маниачка на тема цветя,къде ли не съм ги покекнала горките,че имам една щуретина/да ми е жива и здрава/ дето ми рови в саксиите.Така е с малки дечковци.

# 266
  • София
Привет, момичета, моля ви за помощ! Подариха ми сега по Цветница мини розичка в саксия, прекрасна, тъмночервена, отрупана с полуотворени цветове, но...! Постепенно започнаха да опадват зелените листа, първо най-долните и вече все по-нагоре, също така пожълтяха зелените мустачки около самия цвят, цветовете също не изглеждат много свежи и нямат признаци да се доотварят. Сложила съм я на прозореца, не я грее директно слънце, то и няма такова в последните дни, почвата е влажна, не съм я пресаждала, имам я от 4-5 дни. Моля ви, кажете какво да направя, искам да й се радвам по-дълго време!   bouquet

# 267
Здравейте !!!
Като начинаеща цветарка и градинарка ще ви помоля за помощ Blush
Току що се връщам от Бриколаж с една чанта цветя-Гладиоли,Фрезия,Бегония и Далия  Crazy
До тук добре,НО..не ми са готови алеити в градината,та питането ми е:мога ли да ги засадя в саксии? И как? Embarassed Embarassed
Приемам съвети всякакви Hug

uspe,твоята градинка участва ли в конкурса на Бриколаж,мисля че  съм я виждала   Peace       

# 268
Да meca градинката ми участва в конкурса и не спечелих за мое съжеление, тази година съм замислила още много нови неща и ще опитам пак ако има конкурс Grinning

# 269
Здравейте, момичета  Hug! Ей, много пишете, не мога да ви догоня!

На габровки   bouquet Hug! Да са ви честити новите придобивки и всички да ви се хванат!

Петя, Виржинити   bouquet, ех, че красиви булки  Hug!

Катка, много са ти хубави и подредени разсадите   bouquet. Представям си колко красива ще е градинката ти, като
цъфнат. А и цветята са ти страхотни, браво!

Лени, много здраве, любов и щастие на новото семейство   bouquet!

На Незито честити придобивки!

Uspe, градината ти е невероятна   bouquet! Разбрах, че сама си направила чешмата, направо ти се възхищавам, голяма си майсторка   bouquet! Много ми хареса и идеята с кошниците  Heart Eyes.

Атти, доста сме дискутирали за розичките. И моята си замина много бързо, без да усетя. Не обичат топлината и най - добре да я засадиш навън, ако имаш двор.

К@ми,  а нови цветенца няма ли  Wink?

Viki Hrisa, как хубаво са ти поникнали цветенцата, теменужките са много нежни   bouquet.

Джиджи биджи, стискам палци да оцелее градинката ви пред блока, дано нищо не откраднат, всичко да поникне и много да ви радва!

Някой питаше за босилек. Ето го моя как изглежда - в ляво. Другото е мащерка, ама нещо не върви. Пак ще сея.
Авокадото взе, че поникна  Grinning. Още е много малко, ще покажа след няколко дни. А събудилият се каладиум набира пълна скорост - цели 6 стъбълца.
Екзотичните никакви ги няма още, направо се отчаях. Някой да се похвали? Бонбоненото дърво не съм посяла, в него ми е надеждата.

Общи условия

Активация на акаунт