Пролетта вече е дошла, радост за нашите цветя

• 33 548
  • 460
  •   1
Отговори
# 375
  • На края на света !
Луна пробвайда вкорениш стефанотиса с резник под буркан ,този метод си е най сигурния засега , Peace
а ето и моя първи цвят на петуния Hug
http://charodeikata.multiply.com/photos/album/14#42
това са поотрасналите гладиолчета Simple Smile
http://charodeikata.multiply.com/photos/album/18#16
фрезии от семенца
http://charodeikata.multiply.com/photos/album/18#17
и напъпилите латинки
http://charodeikata.multiply.com/photos/album/18#18
мимозите ще ги снимам тези дни  Simple Smile

# 376
Чара, благодаря. А за личито, аз го чакам повече от месец, накрая реших да го хвърлям - и забелязах, че костилката се е разпукала. Кога и дали нещо ще покълне....не знам....

# 377
  • На края на света !
тити щом се е разпукала значи има огромен шанс нещо да поникне  Simple SmileУспех  Hug

# 378
Чара, за това не съм се сетила. newsm78 Ще опитам. Благодаря! Hug

# 379
Здравейте, момичета!
Честито Възкресение!
Аз от време на време прочитах по нещо, но ми е объркано и ще трябва пак да чета.Понеже Блу Джей ме питаше за ново цвете, да кажа, че имам само градински теменужки, друго ново нямам.Радвам се за гуавата ти, при мен още няма нищо.
Снимала съм да ви покажа покълнали растения и пораснали, но не съм свалила още снимките.
Понеже съм изнесла всички цветя навън и като застудя ги местих на остъкления балкон, доста работа ми отварят само да ги местя.
Фуксиите ми пристигнаха, 2 липсват, 4 дойдоха и 3 са добре, едната ми е зле и не знам ще се оправи ли. Sad

# 380
  • Бургас
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!
Момичета ще се радвам някой ако ми отговори на въпроса:
Бенджамина го изкарах на терасата, обаче се притеснявам да не му изгорят листата от слънцето за първи път е на балкона Thinking
И защо от семената  на калдъръма никога не успявам да го завъдя?
Благодаря предварително

# 381
Здравейте!

Някой да има семенца от Адениум?

# 382
Здравейте и от мен.
К@ми и аз така правя,но се питам Thinkingняма ли да ги разболеем от това непрекъснато местене?
А и плуват във вода от тези дъждове,няма ли да изгният?Какво да правя?

# 383
Здравейте!
Моите нови петунийки се оказаха много красиви!

# 384
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Здравейте момичета   bouquet
Христос Воскресе и от мен

Да сме живи и здрави и да вярваме в себе си  Peace
Хайде на кафенцето
и един козунак да подсладите

Аз малко се позакубих, бях си по празниците по Троян и се върнах с много цветни придобивки  Whistling
Да честитя придобивките на всички   bouquet и почвам да се хваля
От кака ми си изпросих една пиперомия цяла с корен, нейната малко оплешивя нали съм малката и сестричка как да ми откаже  Mr. Green и едно стръкче декоративен пипер и клонче китайска роза, разбира се и аз и занесох цветенца  Peace
От майка си начупих малко мушката, даде ми посаден шибой (на мене тази зима ми измръзна  Mr. Green ) и няколко стръка плектрантус от този
От града си взех Ипомея със шарени листа. И на връщане към Габрово минахме през цветарника в с.Драгановци и от там си взех две мушката с шарени листа за 4,5лв/бр и сакъз с шарени листа за 3,5лв снимки съм направила но не съм ги качила  Peace
Като гледам последните цветя, които съм купила все са със шарени листа, май  Whistling

# 385
  • На края на света !
aitep благодаря за кафенцето  и козуначето Hug
Честити придобивки на всички ,аз само вървя по моите китки и не ги  оставям да растат Mr. Green
Ками съжалявам за фуксиите  Tiredа поне здравичките ще ги покажеш ли   Hug

aitep от тебе ще чакам да завъдиш семенца от шареното грамофонче  Wink
при мен бялото анемоне е опрашено успешно ,първите семенца узряха успешно ,мисля да ги нахвърлям в градината  Simple Smile

poepie  семената на калдъръмчетата по принцип  никнат лесно ,просто ги нахвърляш върху почвата и пръскаш с вода ,при мен всяка година никнат из всички саксий ,явно вятъра ги разнася успешно  Thinking

# 386
Хайде пък от мен яйцата Wink 
 Честити придобивки ,Петя! И аз да се похваля.Една позната ми даде цял букет от мушката.Очупила си нейните и нямала място за всички... Аз само това чакам Mr. GreenВзех ги,натопих ги и ще пълня сандъчетата Grinning
mari45 , много хубави петунии PeaceНе бях виждала като  тия в края на снимката с повечето бяло по листенцето.
poepie , аз си изнасям бенджамина на югоизточна тераса. На слънце е до 13 часа и се чувства  много добре.За калдъръмчето,не знам защо така.Аз веднъж го засях на едно място и сега се самопосява всяка година  Mr. Green

# 387
Добро утро и от мен.
aitep благодаря за кафето и козунака.   bouquet  Hug Честити ти нови придобивки.
mari45  много красиви петунии.
poepie  ако е силно слънцето може да му изгорят листенцата. Знам че не обича да се мести много.
Чародейка  страхотни снимки.
Ето и моите неща:
първото ми … 85;це
току що пок … 86;ла
цвят на япо … 02;ля
нови придо … 74;ки
иглика
от тук ната … 72;та ( има места които не са мои)
И да се оплача. Счупих едно врънче на гладиола заради една роза.  Sad Дали ще поникне пак?

# 388
  • Русе
Привет момичета!Пак сте показали разни красоти!  bouquet
poepie и аз се притеснявам от същото.Досега никога не съм си вадила цветята навън,но мисля да изкарам някои от тях,особено кротоните, защото не бяха много на светло и са си изгубили цветовете.Единият е доста голям,а ето другия : http://media.snimka.bg/2727/011708610-big.jpg  
 Другите ми цветя доста живнаха,корделинетата избиха,също и алоказията,а най-странно ми стана като видях вчера,че и нолината е тръгнала да избива / има си шест разклонения отгоре/ Shocked
Може ли някой да ми каже как да дам линк към албума си ,за да се отворят снимките от определена нататък,а не от началото Praynig
              http://snimka.bg/album.php?album_id=344980
да кажем от 14-тата до края ,защото другите съм ги показвала newsm78

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 12:18 от *sve*

# 389
Здравейте, милички!*sve* просто дай линка на снимката от която искаш да тръгнеш нататък  bouquet

Ох, момичета зелените ми растения вкъши ги е нападнала някаква дребна черна мушица - преди време пресаждах с нова почва и май е от това #2gunfire Идея с какво да напръскам? newsm78 Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт