Пролетта вече е дошла, радост за нашите цветя

• 34 081
  • 460
  •   1
Отговори
# 90
  • На края на света !
Goody не се притеснявай , Hugа и аз все още не съм отписала семенцата ,ще чакам до последно,щом тунбергиято и латинките ,се появих след 2 месеца и тези ще се появят  Praynig
а твоя абутилон поникна ли  newsm78
а за кливията ,според мен не бързай  Peace

pazzza абе чупни едно здраво клонче и си го посади отделно  Peace

aitep мисля ,че и тук ако заредят ще е на някаква ненормална цена  Close

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пазза Heart Eyes каланхоето се развива добре (даже прекрасно) в еко почва  Peace тези желатиновите истории,  Mr. Green проверено е, само гледай да ти е цветна вазата Mr. Green

ooooh! икзтървах половината  Blush

няма ги и моите абутилони, но то тази година от семе май нищо още не ми е никнало, та си  Whistling
 Naughty 15 лъва за кливия не давам  Crossing Arms и 3 за калибрахое, като е тръгнала реч  Mr. Green не съм габровка, ама ми се струва прекалено  Hug

набрала съм една бабка, та ще си менкаме с нея, аз амарилис, тя кливия  Crazy ще бъде танто за кукуриго  Mr. Green

# 92
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
aitep мисля ,че и тук ако заредят ще е на някаква ненормална цена  Close

Аз мисля доста да изчакам, че сега много са надули цените. Гледам една бакопа, много миниатюрна два лева  Shocked и затова ще чакам  Crossing Arms

Като цяло ми се вижда много и 3.50 за сакъзче  Whistling но оня ден дадох 4 за шареното ама луд на шарено се радва  Joy

# 93
Имаме нова тема.
Чак сега забелязах, че ме има включена в началото с моите цветя, но аз нямам публикуван албум. Станала  е някаква грешка. Все се каня да снимам всички цветя на куп, но все нямам време. За другата тема трябва да го направя. Днес и вчера разсашдах цветя, даже ги и изкъпах, много добре им се отрази.
Отново сте показали страхотни неща, аз тази събота ще помагам в градината на мама, купих и много и различни семена.

# 94
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
ani_4ka стана объркване още предната тема и сега като я пусках размених само имената  Peace

# 95
Goody не се притеснявай , Hugа и аз все още не съм отписала семенцата ,ще чакам до

pazzza абе чупни едно здраво клонче и си го посади отделно  Peace

................................
ОК,  ще бучна едно клонче , направо в пръст или първо във вода да си пусне корените?

# 96
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Thinking аз винаги слагам във вода  Blush да виждам какво става  Blush

насеях си и фрезии  Party и пак съм на далаверка  Mr. Green тая фирма ще ме спИчели фур евър Flutter - пишеше 5 бр. семена, а бяха 7 в едното и 6 в другото пликче   Crazy
прегледах надлежно всички саксии, никой няма  Confused но няма да ги ровя, само ще ги поливам и наглеждам  Hug

# 97
  • На края на света !
аз всичко бода в земята направо  Mr. Greenно както ти решиш Peace
Goody ти наистина си на далавера  Laughingпри мен си бяха 5 семенца ,но пък са поникнали всички  Party hahaha а моите саксиики все са под микроскоп  Joy

# 98
Аничка,
ето от този пост съм решила, че първото пак е от твоето албумче и.....
Записвам се втора и със същото мнение от миналата тема.  Party
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354575&pid=11131580 хваща ли се от ческа, или нещо такова? Или трябва да си купя от магазина, защото една позната има, ако не да си поискам от нея.
Лилиум аз лично съм гледала в сандъчета, сега ли трябва да се купуват грудките? http://www.makbreeding.nl/uploads/media/midwinterflora3.jpg
viki_hrisa, имаш много хубави цветя. И аз имам като твоята гъсеничка 
Ето цвета на орхидеята вече се отвори максимално http://www.foto.bg/data/500/medium/DSCN4723.JPG. Броях цветовете повече от 40 са 
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSCN4724.JPG
И една много скромна придобивка http://www.foto.bg/data/500/medium/DSCN4715.JPG, помислих си че е драцена някакъв вид, но не е. Нищо имам такова, но ми харесва
Извинявай! Ти сега снимай китките, на следващата тема ще ти оправим линк-а! Wink

# 99
  • На края на света !
Лени ти намери ли си аптения  newsm78
изпратих ти вчера едно писъмце ,3 миниатюрни клончета вътре ,според мен са издръжливи  и се хващат веднага ,затова рискувах, чакай поща  Hug

# 100
Лени ти намери ли си аптения  newsm78
изпратих ти вчера едно писъмце ,3 миниатюрни клончета вътре ,според мен са издръжливи  и се хващат веднага ,затова рискувах, чакай поща  Hug
Hug Hug Hug Heart Eyes
Много ти благодаря, не съм си намерила още! Много, много благодаря!

# 101
Писали сте за амарилиса.Аз имам два,октомври месец отчупвам листата им и ги прибирам на тъмно без поливане цяла зима да почиват.Вадя ги февруари месец на топло в апартамента и започвам да ги поливам.Вече ги изнесох навън,имат по 2малки листенца и пъпки цвят растат.Единият е бял с червено,ще видим какъв ще е другият.Карамфилчетата излизат,а петуниите никакви ги няма.

# 102
# 103
Писали сте, писали, а аз цял ден нямах ток. Но поне си пресадих и останалите дъвки. Бяха станали доста дълги и с големи корени. Начупила съм ги всичките, останаха и за в градината, че ми се досвидя да ги хвърлям.  Grinning
Не мога сега да гледам снимки. После обаче ще си доставя това удоволствие.  bouquet

# 104
момичета ,мен ако питате ,не ровичкайте в саксийките ,аз такива все ги върших ,миналата пролет ,така от бегониите нищо не остана  ooooh!
Ками и моя не цъфти ,ама то аз незнам даже дали наистина е амарилис или нещо подобно ,така се надявах да цъфне ,ама няма нищо освен две бебечета ,а съм го засушила още от октомври  Rolling Eyes

Аз имах предвид не да разравя, а лекичко да открие почвата отгоре, но ако може да нарани някое покарало листенце, тогава не.Аз с глоксиниите не съм много наясно, нали ми е за първи път, но да ви кажа какво ми е чудно - като после заровя грудките и след като заспят и след това се събудят и целите са заровени, няма ли при поливане да изгният листата?Сега ги гледам как избиват върху грудката, а после това като бъде покрито с почва и листата ще почнат да избиват под нея, това ме учудва.

За безумните цени съм съгласна, за някои растения направо се оливат.Днес намерих така желаната от мен лилава азалия, но е в най-скъпият магазин, не е голяма, а е 16 лв., в другите магазини с този размер са по 8 лв. азалиите, но няма лилава.Но аз ще чакам.

Общи условия

Активация на акаунт