Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 741
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 1 140
експертизата е готова, но е следствена тайна ...

О,ами как ина4е... Crazy Лица без медицинско образование,като близките на това моми4е,не би трябвало да имат достъп до нея. Close Какво разбират те и какво искат,нали е била обре4ена... Sick

Да и те са "некомпетенти и е смешно и извън достойнството на Мазнейкова да коментира извън медицинксата си среда каквото и да било по случая"  #2gunfire

# 1 141
моля ви някой да напише писмо петиция, който има идея на кой точно да се изпрати... този нещастен съпруг има нужда от помощ иначе ще го правят на луд и на смешен и "объркан" докато не се потули накрая всичко...

# 1 142
Когато Христо разказа как след последната операция тя изпаднала в кома,но той й говорел да не го оставя,плачел край леглото й и питал лекарите дали Запряна го чува,те му казали,че едва ли го чува,защото зениците й били неподвижни.Докато й държал ръката обаче от окото й потекла сълза....Какво е преживяла тази жена и мъжът й просто нямам думи...Повече не е дошла в съзнане и е починала.

# 1 143
моля ви някой да напише писмо петиция, който има идея на кой точно да се изпрати... този нещастен съпруг има нужда от помощ иначе ще го правят на луд и на смешен и "объркан" докато не се потули накрая всичко...

Да, и аз съм ЗА.
  Peace

# 1 144
Първо трябва да си наясно какво искаш с това писмо.

В момента се чака официално становище след предполагаемото разследване на причините за тази трагична смърт.
Значи в този момент писмото може да бъде въпрос - защо се бавят резултатите, искане - на какви въпроси да отговорят длъжностните лица и институциите или други общи питания и изразяване на емоции.

Какви въпроси имаш в момента и към кого?
Писмото е най-лесната работа, но още докато го пишем, вероятно ще излязат резултати, което би предположило съвсем други въпроси.

# 1 145

О,ами как ина4е... Crazy Лица без медицинско образование,като близките на това моми4е,не би трябвало да имат достъп до нея. Close Какво разбират те и какво искат,нали е била обре4ена... Sick

Това законно ли е?  Shocked  Shocked  Shocked
Какво толкова тайно има в причината за една смърт? Да си водят разледването - какво им пречи да съобщят на близките. Какво толкова има да изследват при направена аутопсия не може да не се е видяло къде точно е инфекцията! Как може толкова много време близките да нямат право да узнаят от КАКВА точно ифекция е починала Запряна? Този стрес може да убие още хора!

# 1 146
Ох, опитвам се от няколко часа да спретна някакво писмо, обаче нищо не ми се получава, емоциите надделяват, а те са винаги лош съветник.  Хайде мацки, напънете се и вие, напомням за предложението ми за открито писмо.  Съгласна съм и за "типово писмо" до МЗ, ще приканя всичките си познати да  се включат.

# 1 147

Да, и аз съм ЗА.
  Peace
А аз съм за промени в 4астният сектор.Не може да идеш да родиш някъде,където плащаш и за въздуха,а екипите да не могат да се справят с усложнения и при родилката и при бебето.Най_ве4е да се спрат с тези"извозвания" по другите болници.Да има някакви норми,ако инсталациите и екипа не отговярят на нужните условия за раждане и обгрижване да се ока4ествява само като поликлиника или нещо подобно.
Докато държавата и съда не запо4не да пляска през ръцете този вид търговци,непрекъснато ще нау4аваме за такива траги4ни слу4аи.

# 1 148
Това с извозванията по другите болници ме кара да се замисля сериозно дали раждането в частните клиники е наистина безопасно и защо се дават всъщност всички тези безумни пари!?Мисля също ,че тук има доста хляб за данъчните и аз на тяхно място хич няма да чакам ,а ще си плюя на петите и право в клиника Мазнейкови.Как може раждане да струва 4000 лв,а при усложнение ,детето и родилката да се пращат в други болници.Защо тогава жените не раждат в тези болници ,а дават луди пари за нещо,което може да им струва живота.Значи хем ще ми вземат парите,хем ако тръгна да умирам няма да са виновни.Ама не е луд тоя ,дето яде баницата....

# 1 149
Това с извозванията по другите болници ме кара да се замисля сериозно дали раждането в частните клиники е наистина безопасно и защо се дават всъщност всички тези безумни пари!?
Аз съм се интересувала много от тази тема и съм говорила с доста акушер гинеколози за сигурността в тези клиники.Това което нау4их,не ми хареса въобще.Ако имам втора бременност ще си избера един лекарски екип,ще платя да имам вси4ки удобства,но в държавна болница.Ако се слу4и нещо,да знам 4е няма да бъде губено ценно време в размисли къде могат да ни захвърлят.

# 1 150
  • София

Това законно ли е?  Shocked  Shocked  Shocked
Какво толкова тайно има в причината за една смърт? Да си водят разледването - какво им пречи да съобщят на близките. Какво толкова има да изследват при направена аутопсия не може да не се е видяло къде точно е инфекцията! Как може толкова много време близките да нямат право да узнаят от КАКВА точно ифекция е починала Запряна? Този стрес може да убие още хора!

Да. Незаконно е да се разпространява инфо около експертизата, защото това било класифицирана информация, според една докторка от МЗ, която се включи в предаването на Гала тази сутрин.
Нямам представа дали близките имат право да разберат какво е заключението...

# 1 151
Остава и да нямат право!Ако се окаже така,да им .... на законите значи.

# 1 152
Минзухар, още в този момент мога ти дам пример за структурата на писмо, ако трябваше да го пиша до теб.
За съжаление нямам възможност точно сега да се запозная с цялата информация по случая, нито да формулирам сериозно и прецизно изложение до институции.
Но ако има други желаещи, биха могли да го приведат в нужния вид с редактиране и допълване на оповестените до днес факти и различни гледни точки.

# 1 153
Първо трябва да си наясно какво искаш с това писмо.

В момента се чака официално становище след предполагаемото разследване на причините за тази трагична смърт.
Значи в този момент писмото може да бъде въпрос - защо се бавят резултатите, искане - на какви въпроси да отговорят длъжностните лица и институциите или други общи питания и изразяване на емоции.

Какви въпроси имаш в момента и към кого?
Писмото е най-лесната работа, но още докато го пишем, вероятно ще излязат резултати, което би предположило съвсем други въпроси.

много мисли ми се въртят в главата то е ясно. но като цяло ми се струва удачно едно писмо преди да излезе официално становище, в което да бъдат предупредени че има предостатъчно много хора в тази държава които ги гледат, наблюдават и очакват адекватно изказване, подробно обяснение и които ако заподозрат че отново за пореден път се прикрива лекарска грешка ще продължат да действат както могат! другото което не  е лошо наистина този случай да предизвика вече масова проверка и контрол върху частните болници...

# 1 154
 много мисли ми се въртят в главата то е ясно. но като цяло ми се струва удачно едно писмо преди да излезе официално становище, в което да бъдат предупредени че има предостатъчно много хора в тази държава които ги гледат, наблюдават и очакват адекватно изказване, подробно обяснение и които ако заподозрат че отново за пореден път се прикрива лекарска грешка ще продължат да действат както могат! другото което не  е лошо наистина този случай да предизвика вече масова проверка и контрол върху частните болници...

Точно.

За съжаление нямам възможност точно сега да се запозная с цялата информация по случая, нито да формулирам сериозно и прецизно изложение до институции.

От такова естество са и моите затруднения.  Но в крайна сметка на този етап, когато очакваме становище от отговорните другари, достатъчно би било и  едно напомняне "Big mamma is watching you"

Общи условия

Активация на акаунт