Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 968
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 870
Ми в крайна сметка всеки има право да мисли както си пожелае, всеки "вижда", това което иска да"види". Никога съм нямала допирни точки с Мазнейкова, никога не искам и да имам, това не ми пречи да не я харесвам. Dandelion, имала си просто късмет, това е. Никой не може да ме убеди, че Мазнейкова е добър лекар. Това не значи че всички други са страхотни професионалисти, обаче.

# 871
  • София
А тук разбирам, че интереса ни към развитието на случая е воден основно от омраза.
Това ни е голямата трагедия като народ, потърсиш ли справедливост, значи искаш да правиш мръсно, а това не е хубаво, и обикновено се наказва.  ooooh!

202uu

# 872
    Дренка, ако не се лъжа, ти си лекар. Ясно ми е защо реагираш така. Peace А толкова те харесвах...  Confused

# 873
МАзнейкова съм я виждала само на снимки и по ТВ. "РЕагирам" на жалките опити  да се анализира ситуация, без необходимите познания, най- малкото.
нана, имах предвид раздухването на клюки по неин адрес, и то от колеги.
Нелина, запозната съм с твоя случай и теб специално те разбирам Hug

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 19:58 от Дренка

# 874
  • София
МАзнейкова съм я виждала само на снимки и по ТВ. "РЕагирам" на жалките опити  да се анализира ситуация, без необходимите познания, най- малкото.

А ти откъде си сигурна кой какви познания има?

# 875
Предавам се! Simple Smile

# 876
  • в страната на чудесата
ми ако със всеки пациент плачеш или скачаш от щастие значи си ненормален и не трябва да допускат да носиш отговорност за живот, еле пък за два. какви неща очаквате? и това, че мазнейкова е хладнокръвани или не-емоционална ли е свидетелството за нейната некомпетентност.
в крайна сметка ясно ли е запраяна от какво умря? и да не забравяме, че след мазнейкова и преди мазнейкова е имало още поредица доктори! нека бъдем обективни.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 23:04 от mishka_moja

# 877
  • София
...
Мазнейкова не е добър лекар. Мазнейкова е един що годе приличен лекар с много добра реклама. И това ще ти го каже всеки един друг лекар, който се осмели да говори. Казвали са ми го в Майчин дом - където е работела тя, в Пирогов, където са поемали нейни пациенти  в крайно тежко състояние, в Окръжна болница и т.н Но са го казвали неофициално. А защо - ами защото в болниците е пълно с посредствени лекари, а гарван гарвану око не вади.

Казъл-рекъл, бла-бла. Кои са ти го казали и защо да ви приемем за последна инстанция????

Dandelion, респект!   bouquet

# 878
  • Манчестър
...
Мазнейкова не е добър лекар. Мазнейкова е един що годе приличен лекар с много добра реклама. И това ще ти го каже всеки един друг лекар, който се осмели да говори. Казвали са ми го в Майчин дом - където е работела тя, в Пирогов, където са поемали нейни пациенти  в крайно тежко състояние, в Окръжна болница и т.н Но са го казвали неофициално. А защо - ами защото в болниците е пълно с посредствени лекари, а гарван гарвану око не вади.

Казъл-рекъл, бла-бла. Кои са ти го казали и защо да ви приемем за последна инстанция????

Dandelion, респект!   bouquet

казъл рекъл , бла , бла..тая кобра има късмета,че е в БГ...в белите държави досега щеше да е отстранена от работа , щеше да има разследване без значение кои какво и за какво на кои е човек и понеже е очевидно,че има поне 50% вина за смъртта на момичето  досега вече щеше да е на топличко и затворническа храна....Господ си знае работата, ще си намери и тя маистора някои ден.....бива, бива наглост...ама чак пъл толкова..и да , мазнеикова е некадърница...даже  и за ветеринар не става..

# 879
  • София
Темата е тъжна, но повечето крайни изяви са смешни... да не кажа друго.  Wink

# 880
Смешно е при вида на умираща родилка да демонстрираш чувствителност на калкулатор и да изскваш от близките и по 100 лв. за всяко странично мнение. Ако беше проявила такава прецизност и към състоянието на майката, може би щеше да бъде по-полезна.

# 881

На мен ми стана най-болно, когато Мазнейкова два пъти повтори, че подобни случаи са банални.  Confused

Банално и несериозно,част от статистиката-това сме за тях.
Защо ли не мислят по този начин и когато същото се случи и с техен близък,защото и те не са застраховани.
Мда,грешки се случват,но за всяка грешка трябва да имаш и достойнство и да си понесеш последствията без да си изсмукваш оправдания изпод ноктите.
Не ме интересува колко е професионалист лекар и колко човека е спасил,ако поради немарливост или недоглеждане е причинил смърт или трайно увреждане някому,защото всеки"частен и банален случай" от статистиката е човешки живот,който е ценен,ако не за друг то за близките си.
И докато свестните лекари прикриват от криворазбрана колегиалност сгафилите си колеги аз лично всички ще продължавам да ги слагам  в общия кюп на некадърните.
Вижте сина ми и си направете изводите-и той е това,което е благодарение на такива "лекари".

# 882
  • София
Смешно е при вида на умираща родилка да демонстрираш чувствителност на калкулатор и да изскваш от близките и по 100 лв. за всяко странично мнение. Ако беше проявила такава прецизност и към състоянието на майката, може би щеше да бъде по-полезна.

Ти, ако можеше да демонстрираш базова интелигентност, щеше да допуснеш, че всичко на този свят струва нещо, а когато човек губи близък, най-вероятно целия свят придобива болезнени измерения!

Стига вече с този истеричен драматизъм към възможния носител на вината, като никакви факти не са ви известни от безпристрастен източник!

Очевадно е вече, че си потенцирате озлоблението, което няма нищо общо с трагедията на семейството! Престанете да се криете зад това и да задоволявате низките си чувства!

# 883
здравейте на всички,потресена съм от лекарското безчуствие. Някой може ли да ми каже от къде мога да гледам на кафе когато е бил гост съпругът на пари?

# 884

Ти, ако можеше да демонстрираш базова интелигентност, щеше да допуснеш, че всичко на този свят струва нещо, а когато човек губи близък, най-вероятно целия свят придобива болезнени измерения!

Стига вече с този истеричен драматизъм към възможния носител на вината, като никакви факти не са ви известни от безпристрастен източник!

Очевадно е вече, че си потенцирате озлоблението, което няма нищо общо с трагедията на семейството! Престанете да се криете зад това и да задоволявате низките си чувства!
Струва, да ! На теб 4500 малко пари ли ти се виждат ? Допълнителното искане на пари ми звучи малко като : " 100лв. за покупките и 20ст. за пликчето " Незнам какво мога да демонстрирам, но със сигурност не залагам на обидите при общуване, те са ти най-силната страна Grinning Очевидно е, че не можеш да знаеш кой с какви факти разполага без да го познаваш лично. Всички низши и злобни само ти-възвИшена и прочувствена ! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт