Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 912
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 945
Отговор нямам - защо ли не съм изненадана. От къде на къде ще дават обяснения на една нищо и никаква си гражданка.
Според мен, по-добре би било да ги засипем с писма, отколкото само едно, с много подписи отдолу.
Адресът, на който писах, е: gkirova@mh.government.bg
Пак ще им пиша, този път гневно.

# 946
  • на брега на морето
Тази седмица в "Горещо" ще има интервю
със съпруга на Запряна.

# 947
  • София
Тази седмица в "Горещо" ще има интервю
със съпруга на Запряна.
Уф да.Гледах рекламата на "Горещо" ВИнИЕта пак нещо цивреше.Не даваха трагедията,която е сполетяло семейството,а пак се акцентира върху тази сеирджийка,колко й е мъчно и как плаче ли плаче за хорското нещастие ooooh!

# 948
 Weary   Тази д-р Мазнейкова неси свали усмивката през цялото интервю.как не и трепна за миг сърцето!?!?само за оправдание говори , как не била присъствала на секциото как те неса виновни .... ухапана била .. точно така !!!!!
Че и 4000лв иска ?!?!?  Shocked Twisted Evil

Един свестен доктор нямаме ...

# 949
Олее ужасни неща се случват,заради нашите некадърни "доктори".Вече в тази страна даже и докторите се изрудясаха.Как е възможно.....Гледах предаването без да мръдна,няма да ви обяснявам за настръхването и буците в гърлото.Здравето на хората,вече не е важно за нашите доктори #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire!!!

# 950
Ама на никой не му пука за нашето здраве... тя нали е гушнала парите , и вече случеят е приключил за нея!!Колко е категорична че грешката не е в тях...

# 951
Гледахме предаването....

Чакаме експертизата.

Не сме забравили!!!

# 952
Нямам думи...
Направо съм обезумяла от ужас. Абсолютно неадекватно поведение от страна на Мазнейкова...
Не знам какво да кажа...
Отговор от МЗ няма, няма и да има и тя го знае мноооооого добре. За това се усмихва.

# 953
Как не я е срам ?!? !?! ?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 954
Трябва да бъде закрита нейната клиника след толкова много случай.А Мазнейкова съдена,осъдена и и пожелавам затвор с огромни гаври от съкилиничките й!!!

# 955
Е ама как ... то в нейната клиника никога грешки нестават те са най-добрите .При тях  неможе да стане такова нещо ...  Twisted Evil

И аз и го пожелавам !!!!

# 956
  • София
как не била присъствала на секциото как те неса виновни ....

В един от линковете в тази тема четох, че е казала, че не е правила секциото, но е била в операционната.  Tired
Не гледах предаването, надявам се, че ще го качат някъде.

# 957
Гледах Горещо. Направо се потресох до къде може да стигне наглостта на някои хора. По-добре изобщо да не беше давала интервюта. Дори да предположим, че няма лекарска грешка, поведението й беше извергско.
Ужасна трагедия, ужасна. Досега умишлено избягвах да чета за случая, но сега просто се залепих на екрана.

# 958
  • София
Ужасна трагедия наистина!
За съжаление смятам, че няма да открият вина никъде в дългата верига от грешки...
И още нещо - Мазнейкова каза, че идват при нея 50-60 родилки на месец. Това грубо прави около 1 200 000 до 1 500 000 лв. приходи само от раждане годишно. Отделно имат аборти, платени консултации и прегледи, пари по клинични пътеки ... Дали всичките тези приходи са им на светло?  Thinking

# 959
  Направо съм сразена от държанието на тази жена.Имам чувството,че тази и усмивка е дежурна.Ако ми предстоеше секцио,сигурно щях да се побъркам от притеснение.Дано поне много бременни не са гледали предаването.

Общи условия

Активация на акаунт