Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 910
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 960
Мъчно ми е, тъжно ми е...
Тази "докторка"... как не я е срам с наглата си, подходяща за името физиономия?!? Как очаква хората да и повярват, като се защитава толкова неадекватно и просташки.
Дано най-накрая след публичността, която получи този случай (пък макар в "сериозното" предаване на Венета, с набръчканото челце и опулена физиономия Tired) тази лекарка, екипа и клиниката бъдат подведени под отговорност. Не може вечно да се измъкват... не може!
Само да добавя, че според мен и моите преживявания не всички лекари са некадърници, както спомена някой по-горе. Напротив, аз заради свестни лекари, които не стига, че не са забравили Хипократовата си клетва, ами и не искат пари за това, съм жива и здрава сега. Не бива да ги поставяме под един знаменател.
Поклон пред паметта на Запряна!
Много кураж и сила на семейството и.

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 23:29 от Dendri

# 961
  • София
Гледайки мазната усмивка на Мазнейкова,
в съзнанието ми изплува също толкова
мазната усмивка на алерголожката от
Детско здраве, заради която детето ми
отдавна нямаше да е на този свят.
Точно така усмихвайки се и онази пача,
ме попита как е той, а той в този момент
се бореше за живота си  #Cussing out #2gunfire

# 962
  • София
Като автор на темата-искам да знам какво можем да направим,ние,които пишем тук от месеци и споделяме болката на семейството,за да не се потули И този случай...как може да ни замазват очите,че становище и решение няма да се предоставят официално-защо?Случая набра доста популярност и всеки един от нас,а най-вече семейството има право да знае истината...Докога ще мълчим?

# 963
И аз това питам - докога???
Хора, нека направим този път нещо!!!

# 964
       Подкрепям мнението,че нещо трябва да се направи. Какво може да се направи за отнемането на лекарските и права?

# 965
  • Варна
Ако се призоват хората да не ходят в тази клиника? Ако се разпространи подобна тема във всички женски форуми?  newsm78
поне да им поспаднат приходите  Rolling Eyes

# 966
Отговор нямам - защо ли не съм изненадана. От къде на къде ще дават обяснения на една нищо и никаква си гражданка.
Според мен, по-добре би било да ги засипем с писма, отколкото само едно, с много подписи отдолу.
Адресът, на който писах, е: gkirova@mh.government.bg
Пак ще им пиша, този път гневно.
Позволявам си да копирам постинга на Шери. Може би повече от нас трябва да пишат... 

# 967
  • София
Цитат
Ако се призоват хората да не ходят в тази клиника?

това няма как да стане, защото хората сме различни. В друга подтема за Мазнейкови четох много положителни мнения, явно си има хора и хора.

Мен лично ме подразни поведението й и не бих отишла при нея  Sad

# 968
Ако се призоват хората да не ходят в тази клиника? Ако се разпространи подобна тема във всички женски форуми?  newsm78
поне да им поспаднат приходите  Rolling Eyes

Най-много да осъдят някой за клевета.

# 969
  • София
Но това ще е за хората,които имат комп,а останалите?И не забравяйте,че в провинцията и населените места,където няма такъв отзвук,или поне не е достигнал,тя се ползва с името господ в областта си...

# 970
  • София
Лошото е,че съвпада със смяната на правителствата и пак всичко отново ще се потули...А не бива по никакъв начин да допускаме това да се случи...

# 971
  • София
Цитат
Но това ще е за хората,които имат комп,а останалите?И не забравяйте,че в провинцията и населените места,където няма такъв отзвук,или поне не е достигнал,тя се ползва с името господ в областта си...

затова са се полъгали и тези хорица.

То в Петрич сигурно щяха по-добре да я изродят, отколкото "голямите светила Мазнейкови".

# 972
  • Видин
Искам да се направи нещо.Записвам се да следя.Петиция ли, писмо до някого ли, не знзам какво, но това не трябва да се оставя така.Толкова е нагла тая Мазнейкова Sick

# 973

За съжаление си права.  Confused
Да не говорим колко доволни ще се намерят, за да я възхваляват.

# 974
Чудя се как може категорично да каже, че няма лекарска грешка, като самата тя не е присъствала на операцията.
Да не говорим пък как се изписва жена с 40 градуса температура. И после, не били виновни, били израждали по 50 на месец и са доволни. Ми то когато всичко си е ок, няма как да не са доволни хората. Само се чудя за какво се дават всички тия пари, уж за по-добро лечение, за по-добри условия, и накрая ви крещат на среща, супер неадекватни, че дори не ти и казват какво и що, щото видиш ли не си медик.
Предишното предаване с певицата нещо не ме трогна, щото тя самата си противоречеше, ама сега просто си личи колко са виновни. И защо по случая нищо не излезе, пак ще се потулят нещата, а едно дете остана без майка...

Общи условия

Активация на акаунт