Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 895
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 975
Да, това е може би единственото ,което може да се направи срещу такива "лекари"!!! Колкото повече хора знаят и колкото повече пациенти не отидат, толкова по-добре! Трябва да им  се удари по джоба!

А тази ...... нямам думи да я опиша! Невероятно нагло и арогантно същество! И това е лекар,който е подписал Хипократовата клетва...Няма да ми стигнат емотиконите за да я застрелям

# 976
Чудя се как може категорично да каже, че няма лекарска грешка......

Аз също много се чудя, при положение, че човекът показа написано черно на бяло, че е имало плацентарни части в матката, имало е сепсис и т.н.
Тази на кьорави ли ни прави, м***ата й?
  #2gunfire

# 977
  • София
И защо,по дяволите нито едно по-сериозно предаване от сорта на НА 4 очи,или дори новините на нито една медия не отразиха случая както трябва и да се включи разследваща журналистика,а го правят развлекателни предавания като Горещо и На кафе-дали това не попречи да се погледне по-сериозно на случая,или дори новините в държавата ни са поръчкови и корумпирани?

# 978
Ооооо, новините със сигурност са, винаги едно и също, на всички новини. И да има нещо по-сериозно, то пак остава в полза на управляващите или по-висшите, всичко са едни манипулации. И правосъдието го няма - нищо. Дали някога ще се промени това в БГ?

# 979
Цитат
Българският лекарски съюз няма правово основание да лишава провинен свой член да практикува професията си, тъй като Законът за съсловните организации и този за лечебните заведения и аптеките в хуманната медицина не му дават такива правомощия.
Цитатът е изваден от тази статия. http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=271&aid=6559
         Докато закона позволява прикриването в самата гилдия, некомпетентните и бездушните лекари,отдали се на печалбарство, ще продължават да печелят от нечия смърт.

# 980
Защо госпожата е толкова твърдо убедена, че  резултатите от разследването ще бъдат в нейна полза?  newsm78
И защо се бавят толкова по дяволите? Вероятно проблеми с напасването на информацията и събитията, намесени са няколко болници и доста имена..

# 981
И защо,по дяволите нито едно по-сериозно предаване от сорта на НА 4 очи,или дори новините на нито една медия не отразиха случая както трябва и да се включи разследваща журналистика,а го правят развлекателни предавания като Горещо и На кафе-дали това не попречи да се погледне по-сериозно на случая,или дори новините в държавата ни са поръчкови и корумпирани?

Това и мен ме озадачава. И въобще някоя медия дали изобщо се интересува от развоя?
Разбрах, че Венета ще го следи.

# 982
  • Пловдив
Цитат
Българският лекарски съюз няма правово основание да лишава провинен свой член да практикува професията си, тъй като Законът за съсловните организации и този за лечебните заведения и аптеките в хуманната медицина не му дават такива правомощия.
Цитатът е изваден от тази статия. http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=271&aid=6559
         Докато закона позволява прикриването в самата гилдия, некомпетентните и бездушните лекари,отдали се на печалбарство, ще продължават да печелят от нечия смърт.

Ами тук е разковничето. Печелят време, за да си напаснат експертизите от всяка една манипулация, защото гарван гарвано око не вади. Жалко за детенцето и останалите близки на нелепо погубената. И като ги мъчи толкова някаква рядка и непроучена болест, при все че има вече 2 починали бременни, ми да се вземат в ръце и да я установят, защо се осланят на догадки?  Тези титли не им се дават за преписани и редактирани в свой стил трудове (всъщност е така).
 Много емоционално подхождам, но ...да ме извинят качествените в професията си. Това не се отнася за тях.

# 983
Тази вечер даваха за този случай в горещо  Cry разтреперих се а сълзите не спираха да капят .
Дано се накажат виновните ,според мен експертизата вече е готова и се знае кои е виновен ,но може да има наддаване на рушвети  #2gunfire #Cussing out за да се покрие истината . Как може да премине през толкова много болници и лекари и да се стигне до тук , нямам думи. Съжалявам много за тази трагедия която сполетя семейството на младото момиче което не успя да гушне рожбата си

# 984
Но това ще е за хората,които имат комп,а останалите?И не забравяйте,че в провинцията и населените места,където няма такъв отзвук,или поне не е достигнал,тя се ползва с името господ в областта си...
Глупости!То в 4ужбина знаем този слу4ай,какво остава за провинцията.Там не живеят в палатки и имат ток и нет,ако не знаеш.Добри специалисти също.

Слу4аят е ужасен.Нелепа и мъ4ителна смърт заради лекарски грешки.Да по4ива в мир Запряна!

Не разбрах,болницата 4астна ли е била?
Отношението на Мазнейкова към слу4аят е под всякаква критика.След като няма професионализъм,етика и морал в тая ку4ка,поне интервю да не дава.В желанието си да блесне като капацитет се изложи тотално.Но предполагам ще продължат да ходят жени при нея,тъй като в България е модерно да се робува на общественото мнение.Тази клиника е най_добра,скъпа и т.н.и народа се блъска натам.

На мом4ето желая да срещне подкрепа и да успее да осъди виновниците за касапницата,отнела живота на една млада жена!Много сила и кураж!!!
Той показа документи и то доста подробни,да търси правата и да не оставя така тези нищожества да се измъкнат.

Нека да стопи усмивката на Мазнейкова в съда,а ако тя си плати за да не стане това и продължи да осакатява жените,със сигурност ако се съберат вси4ки потърпевши може да поръ4ат на някого да й натроши кокалите,та да не вреди ве4е.От години 4ета за тази подобни неща,време е  да си го полу4и.

# 985
  • Пловдив
Но това ще е за хората,които имат комп,а останалите?И не забравяйте,че в провинцията и населените места,където няма такъв отзвук,или поне не е достигнал,тя се ползва с името господ в областта си...

Не вярвам, че хора, които си позволяват да платят 3000 лв. за раждане нямат интернет и само от хорска клюка и визитки са се насочили към въпросната клиника.
Щях да напиша, че "в днешно време само баба ми няма компютър", но се сетих, че племенниците и при нея оставиха един, но тя не е случай за Мазнейкова. (освен ако снаха и не и желае друго)

според мен експертизата вече е готова и се знае кои е виновен ,но може да има наддаване на рушвети 

Да експертизи има, но се опасявам, че биха могли да изфабрикуват крайния резултат като нов вид синдром, за който спомена Мазнейкова и да си измият ръцете.

# 986
Мдам, сигурно комар я е ухапал и затова така се е получило с матката й. Може ли такива нелепи глупости да твърди? Но дори и така да е било, защо я изписва с температура?
Кой знае колко рушвети ще бутне, само за да се "докаже", че не е виновна. Ами така де, нали само от тях е взела 4200лв, това не са си малко пари.

# 987
Може ли да се види предаването някъде сега?

... биха могли да изфабрикуват крайния резултат като нов вид синдром, за който спомена Мазнейкова...
Синдром на Мазнейкова?

# 988
  • При семейството си
Да, във vbox- а вече има нещо качено, но в момента не мога да копирам линка. Не съм го гледала все още, но мисля, че е въпросното предаване.

# 989

Общи условия

Активация на акаунт