Поредната лекарска грешка,отнела живот!

• 63 786
  • 1 280
  •   1
Отговори
# 1 020
И ние снощи с мъжа ми гледахме предаването.Излишно е да споменавам с какви чувствата останахме след предаването CryОстанах с впечетлението че Мазнейкова /и нейния екип /не са единствените виновни.Не я защитавам  в никакъв случай.От разказа на съпруга и разбрах че изкуствено са и предизвикали кома след "операцията" Close
Дано има наказани PraynigСъпруга и се държа много мъжки.
Запряна почивай в мир!

# 1 021
  • София
... Не познавам лекар, който да уважава Мазнейкова, представа си нямате какви неща говорят за професионализма и елитната и клиника. ...

Е, все пак не познаваш ВСИЧКИ лекари в София! Малко смело ми се стори това обобщение...

# 1 022
... Не познавам лекар, който да уважава Мазнейкова, представа си нямате какви неща говорят за професионализма и елитната и клиника. ...

Е, все пак не познаваш ВСИЧКИ лекари в София! Малко смело ми се стори това обобщение...

важното е че тези който познава нямат добро мнение за нея....  Naughty

# 1 023
  • София

важното е че тези който познава нямат добро мнение за нея....  Naughty

Разбира се, че за нея е важно. Но само толкова - не е гаранция, че нещата са точно такива. Това казвам.

# 1 024
Това, че е имала плацента, неизчистена след раждането, го пише не само в епикризата от Майчин дом. До колкото разбрах от предаването, пише го и на епикризата от Онкохематологията, като мнение на доцент Дянкова, която първа казва, че Запряна не е била изчистена добре. Значи този факт го има черно на бяло на цели два документа. От къде има наглостта тази жена да продължава да твърди, че истината била на нейна страна!?

# 1 025
Болшинството й бивши колеги от МД нямат добро мнение за нея като професионалист. Твърдят, че е посредствен лекар и си зарязва по-тежките случаи. Сигурно голяма част от тях просто й завиждат и затова дораздухват омразата към нея. Няма как да знаем какво се е случило в действителност, но факт е, че в интервюто тя повтаряше непрекъснато, че са си свършили работата отлично, без да каже нищо конкретно. Защо не коментира експертизите от другите болници? Защо не каза директно, че не са оставили матката непочистена? Бе защо не изнесе своите факти?

# 1 026
   Добре де, как може да се прикрие това, че е имала "задържани плацентарни части с инфилтрати",като го има черно на бяло и го видяхме в епикризата от Майчин дом???

Не може да се прикрие. Но експертизата може да каже, че това всъщност не са били плацентарни части, а не знам какво си вследствие на хеморагична треска примерно.

Според мен не е точно така.
За да се определи какво е това всъщност, дето е в матката, се прави хистологичен анализ. Не се определя на око. Т.е., след като в епикризата пише, че това СА задържани плацетарни части, значи наистина е така. Peace

# 1 027
Потърсете сметка от изготвящите окончателната експертиза и становище. Не знам какво очаквате от Мазнейкова.

# 1 028
   Добре де, как може да се прикрие това, че е имала "задържани плацентарни части с инфилтрати",като го има черно на бяло и го видяхме в епикризата от Майчин дом???

Не може да се прикрие. Но експертизата може да каже, че това всъщност не са били плацентарни части, а не знам какво си вследствие на хеморагична треска примерно.

Според мен не е точно така.
За да се определи какво е това всъщност, дето е в матката, се прави хистологичен анализ. Не се определя на око. Т.е., след като в епикризата пише, че това СА задържани плацетарн части, значи наистина е така. Peace

Искрено се надявам да е така наистина. И да няма никакъв шанс нещата да се интерпретират по изгоден някому начин.

# 1 029
  Нали това се чака още,окончателната епикриза и становище,което доста се забави между впрочем.Да видим тогава госпожата какво ще каже.

# 1 030
  • София
Нали това се чака още,окончателната епикриза и становище,което доста се забави между впрочем.Да видим тогава госпожата какво ще каже.

По-интересно ще е какво пише там... Какво би казала Мазнейкова не е важно.

ПП. Има ли го това предаване с Венета някъде в нета?

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 15:34 от ivonska

# 1 031
И мен не ме интересува какво ще каже или би казала Мазнейкова.
Интересува ме обаче истината - НЕПОДПРАВЕНАТА!!!, да излезе наяве. Peace

# 1 032
  • София

ПП. Има ли го това предаване с Венета някъде в нета?

Аз го гледах тук: http://vbox7.com/search/?vbox_q=goreshto&ord=date

# 1 033
  • София
...
Интересува ме обаче истината - НЕПОДПРАВЕНАТА!!!, да излезе наяве. Peace

Дано, наистина.

Виви, мерси.

# 1 034
Фактът, че това окончателно становище трябваше да бъде готово на 8-ми май, а днес, 12 юли, то все още не е - навява на мисли за усилени опити за прикриване на истината.

Общи условия

Активация на акаунт