Есен Down-Under - Австралия и Нова Зеландия 4

• 20 205
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Какво правите на този клас?

# 211
  • Там някъде......
ЗДравейте мами!Днес имам рожденичка,същеря ми Станимира става на 13 години.Да ви почерпя за нейно здраве   Gift  party023 beer3Поканила си е приятелки и довечера ще празнуваме в един ресторант а  нашата изненада за нея сме я подготвили с баща и един лаптоп.Сега отивам да се подготвям

# 212
Да ти е жива и здрава рожденничката Сладка капка   bouquet Весел празник   bouquet

# 213
Побууууууууууууут
ПО-късно ще ви 4ета, 4е дребния не се трае и иска да гфледа снимки на компа  Flutter

# 214
Здравейте, дружина!  Hug

Много натоварени тези дни. Тази вечер имахме open night на училището на Кейт. Мислех, че ще е нещо скучно, а то се оказа голям купон! Бяха отворили градината на училището (разбирай където децата отглеждат плодове и зеленчуци, цветя, знаимават се с лендскейпинг и т.н.) Бяха наклали огън и пекохме маршмелоуз в кръг като на къмпинг. Бяха запалили много свещи да показват пътеките в градината, разни ароматни пръчици и бяха пуснали страхотна релаксираща музика. Беше просто мечта.  А децата бяха толкови горди да развеждат родителите си и да обясняват къде какво има и какво са направили. Отовриха и кухнята, където имаше различни дипове, сконс, фрут кейт и други приготвени от по-големите деца. Продаваха и букранчета сладка, туршийки и от сорта приготвени от плодове и зеленчуци, отгледани в градината. После отвориха класните стаи и там разглеждахме тетрдаките, рисунките, изобщо работата на децата. После в хола имаше кратък концерт на хора, музикалната и танцовата трупа към училището. Наистина празник за цялата общност! Без речи, хвалебствия и награди! Много ми хареса, а децата бяха повече от щастливи.
Утре сме на open морнинг за подгответата догодина. Ще ги развеждат из класните стаи, библиотеката и т.н. кеф за децата отново:)
Междувременно се опитвам да подготвям и партито в неделя  Crazy

АЛФИ, за бибите си спомням, че за рождения ден на Кейт бяхме поканили фея да забавлява децата и предварително се бяхме уговорили с нея, че Кейт ще и даде бибата и ще получи подарък от феята. За Белинда мисля не изчакахме до рожден ден, а направо я скрихме и казахме, че феята през ноща е идвала и е взела бибата, но и е оставила поадрък. Вече не се сещам какъв, но ще да е било нещо, което е искала  Mr. Green . Питаха после 2-3 пъти, но не сме имали проблеми.

Честит РД на дъщерята на Сладка капка! Да ви е жива и здрава!

ритка, и аз се чудих какво става с вас. Дано скоро се оправят малчовците!

# 215
Хей, мили, това звучи много хубаво! Спомних си и аз за детството, когато и ние си организирахме подобни празненства в училище. Сега ще трябва да почакам Никола да порастне малко  Heart Eyes

Сладка капка, честита ти рожденичка.

Аз пък вчера, като си нямах работа, реших да видя дали ми става сватбената рокля и я облякох Simple Smile Направихме си с бебчо една фотосесийка Simple Smile Беше много забавно. Решили сме с мъжа ми за годишнината (05/07) да отидем някъде и да се снимаме със сватбените дрехи примерно на плажа, или в някоя ферма... И с бебчо Simple Smile  Heart Eyes

# 216
  • Виена
Момичета, привет към вашето така далечно местонахождение! Търся из нета рецепта за готвене на кенгуру-стек... И, естествено, не се справям  Blush Имате ли жокер? Ще съм благодарна на някой и друг линк или направо рецепта, ако знаете и не е трудно да го драснете тук.
Лека нощ или приятен ден! Така и не се сещам колко време ни е часовата разлика  Thinking

# 217
Аз лично готвя кенгуру така - ако ще е на барбекю, се мята на много гореща повърхност и се пече малко от двете страни. Трябва да остане малко сурово в средата, защото кенгуруто е много сухо месо и иначе става като подметка. Друг вариант е да се свари много хубаво и да се сложи в затворен съд във фурната с няколко вида сирена и треви и да се забрави за няколко часа. Да ти е сладко! Аз мого обичам кенгуру  Mr. Green Напоследък са пуснали тука една кенгурска кайма, мога да ям всеки ден  Mr. Green

# 218
# 219
  • Там някъде......
Благодаря ви момичета за поздравите,много сте мили!И аз тука гледам в Метро са пуснали месо от кенгуру ,но се питам дали е вкусно,защото никога не съм опитвала през живота си такова месо?  chef

# 220
  • Виена
rikk, благодаря! Явно няма да е барбекю, но ще пробвам другия вариант с удоволствие! Ще споделя какво се е получило.  Peace

# 221
Кенгуруто има вкус на дивеч (каквото всъщност е Wink) тоест - доста сухо месо, леко киселеещо. На мен лично много ми харесва и ям всяка седмица.

# 222
Ехо банда!
Студ голям.
Как е по вашите земи?
Наш тъати днес е рожденик, но е доста настинал милия. Хапнахме, пийнахме, взе една гореща вана, пи един чай и си легна.
Да кажа за кенгуруто - не съм опитвала.

Честито на Сладка Капка!    bigdance2

# 223
На мен кенгурско хич не ми харесва, а на мъжа ми много му харесва Simple Smile Препоръчвам който има възможност да опита. Аз съм за всичко непознато да се пробва и само ако знаете какви неща съм купувала  Mr. Green
При нас от понеделник само вали, доста е неприятно времето. Рикк, как е при вас, гледах, че има много наводнения нагоре.

# 224
Майка,  весел празник и бързо да оздравява рожденика   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт