Бъдещи майки - АВГУСТ 2009- тема 29

• 13 485
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Сега се сещам и като кажеш, че някоя жена има 3-4 деца и първия въпрос е "Циганка ли е?" Tired .........

Това е голяма простотия, аз също искам 3 дечицааа  Heart Eyes но с тия проблеми и темпове на забременяване, незнам дали второ ще стане.
То и мойте темпове за това забременяване не бяха от бързите, ама се надявам следващото да стане с по-малко чакане Praynig

# 106
Айс Куин и аз така понякога тайничко се надявам, че даже ще ни изненада, дай Боже  Praynig Пожелавам го и на теб  Wink

# 107
Здравейтел Аз пък не мога да се разхождам, трябва да лежа и само като Ви слушам и катво гледам какаво е времето навън ми става още по-скучно Sad

# 108
Ама това е защото още не е станал баща, после мисля, че той ще дава повече зор от мен Mr. Green

Точно това се случи при нас. Той беше много по-навит за второ и по-рано готов от мен. Преди няколко дни ми каза, че е сънувал, че чакаме трето дете.  Heart Eyes

Момичета, дано вторите дечица не закъснеят!  Praynig

haffinta, здравей. Тук ще имаш компания, за да не скучаеш. Hug Май за пръв път пишеш при нас. Кажи нещо повече за себе си ако искаш.

# 109
Ели, мила, много кураж и дано се възстановиш по-бързо  Hug
Дано нямаме повече ангелчета в темата  Hug

Позагубих се малко аз, ама много работа имам. Обучавам нова колежка и ... ужас. Хич нищичко не схваща ... Ама незнам какво да направя. Как може кажете ми шефа да взима човек за офисна работа, който си няма понятие какво е Word i Excell. Ама няма да коментирам де.

Вчера си взех лично цялостните изследвания от амниото, всичко е ОК, слава богу. Потвърдиха момченце  Mr. Green.
За гърдите сте писали - моите са попораснали също  Laughing

Някой знае ли къде се загуби КоконаБонбона? Как е минало амниото, имаш ли вече резултати? Дано всичко е наред при нея.
А Вики къде е някой знае ли? Оправила ли се е от тази шарка?

За дрешките - и аз малко разголена ходя, но топло ми е  Joy
Много ми се иска и на мен да ида на море, но тази година няма да ме огрее, още повече, че нямаме море наблизо, а не ми се пътува 1000 км донякъде в по-напреднала бременност, а сега още е студено  Laughing

Айс куин
, и аз се надявам вторите да не закъснеят, аз вече го уговарям моя мъж да ми направи момиченце  Joy Joy Joy
Денди, аз го усещам моя юнак всеки ден, мнооого рита, явно футболист ще го правим, или боксьор  Joy Joy Joy на филмчето от ултразвука се вижда как ми бие юмручета, страхотно сладко е  Mr. Green Mr. Green
Нев нев, как си? Аз видях малко със закъснение, че и ти чакаш момченце, честито  Hug (явно съм пропуснала да прочета)
Лек и усмихнат ден на всички

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 13:38 от tracy_t

# 110

Деси се губи нещо. Rolling EyesДано е добре.
Лека вечер от мен. Hug
Добре е,добре е виждам я в други теми. Laughing Hug
тц.,от 10 дни сама си гледам семейството,като се старая да угодя и на 2 мъже,та нема време за нет.В нас сме по 2ч. на обяд за ядене,спане и готвене.
Хванала съм тен,а детето изгоря в лицето Shocked
ще пиша като ходя на лекар,че моята отсъства за неопределен период. Close

Cry Cry Cry незнам защо прегледах изобщо 1стр....уж да видя щъркелчетата,а какво видях.... Cry Cry Cry
Момичета  Hug скоро пак в отбора и да се обадите!

# 111
  • София
Много обичам деца,слабост са ми като цяло. Няма да се задоволя с едно със сигурност,дай Боже. Мисля си да не отлагаме второто, че не сме от бързите. Да не говорим ,че таткото има теория: децата трябва да са три,родителите са двама и за да оставят след себе си прираст са нужни трички! Къде две там и три,радостта на семейството са!
tracy t и аз винаги съм се чудила не само как работодателя може да назначава хора без компютърна грамотност, ами даже как е възможно да има такива  и то млади хора! Разбирам да е  баба, но пък човек е се учи докато е жив!

# 112
Най-добре, нормално с упойка  Peace

newsm10 Абсолютно съм съгласна, Цвети. Не мисля, че е нужно да умира човек от болка, че да усети що е то раждане. То пак се усеща и с упойка да си!  Wink

И съм напълно съгласна, че лекарят/акушерката при израждането са най-важни! Къде и как ще родя - всичко планувам около акушер-гинеколога си, тъй като му имам абсолютно доверие, от години съм с него и ще си платя за избор на екип само и само ТОЙ да ме изроди!

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 14:08 от yana-sladurana

# 113
Но при раждането има и още един момент - трябват добри лекари и за бебето, отделение с подходяща апаратура и специалисти. Дано не се налага, но е хубаво да се помисли и за това.
[/quote]

Аз съм раждала нормално първия път и дано всичко да е наред пак искам нормално да родя. Аз съм против секциото и нито за миг не съм се замислила с първата бременност да родя по друг начин освен нормалния. Не съм съм имала нужда и от упоики, бях прочела една ,две книги а  и психически моята докторка ме беше подготвила за  това което предстои. Така че в главата ми се въртеше мисълта само кога ще видя малката принцеса Разбира се когато има причина за секцио съм съгласна.
Дю е права че много е важна и болницата която да изберем защото първите грижи за новороденото са много важни. Първия път раждах в Шейново и съм доволна от грижите които полагаха за Чочка, също така бебетата не са при майките си и така можем да си починем след раждането
Моите крака когато бях бременна с каката ми се подуваха чак в деветия месец, а сега гледам че левия крак когато се разхождам повече ми се подува аз мисля че при мен това е от топлината

# 114
Момичета, желаещи за езерото Ариана в четвъртък 12ч? Който е навит да даде идея къде ТОЧНО там да се видим и как ще се разпознаем Simple Smile Предлагам този час, че да сме се понаспали и да пийнем кафенце, пък може и да хапмен  Thinking Дано само времето е хубаво. Предлагам, ако вали да отменим срещата автоматично. Кой какво мисли?

# 115
  • София
Момичета, желаещи за езерото Ариана в четвъртък 12ч? Който е навит да даде идея къде ТОЧНО там да се видим и как ще се разпознаем Simple Smile Предлагам този час, че да сме се понаспали и да пийнем кафенце, пък може и да хапмен  Thinking Дано само времето е хубаво. Предлагам, ако вали да отменим срещата автоматично. Кой какво мисли?
Мен ме устройва идеално- има много малка вероятност да не успея, ама наистина много малка. А как ще се познаем- за това нямам идеи  Simple Smile За дъжда също съм съгласна!

# 116
  • София
Elito, миличка, много съжалявам. Дано бързо се възстановиш и да намериш сили да мислиш положително.
Сигурна съм, че детенцето ти ще те окуражи и ще си мислиш за него, а не за това, което се е случило.
Стискам палци скоро да си пак в отбора на чакащите бебе.

Много се моля да нямаме повече ангелчета в трупата.

Завиждам ви за срещата. Ако ми беше наблизо можех да отскоча в обедната почивка, но до Ариана тамън ще стигна и ще трябва да се връщам. Добре да си изкарате и да чучнете някоя снимка после.
Ще се познаете по коремите!
И моя мъж иска три деца, казала съм да родя живот и здраве второто пък тогава ще му мислим за трето.

# 117
За срещата съм навита. Няма да дойда, ако не се чувствам добре, че сега съм с контракции пак и трябва да лежа.
Днес ходих на доктор, нямам разкритие слава Богу, но имам болезнени контракции, изписаха ми куп хапчета и ми биха инжекция. Казаха само да лежа, а мен не ме свърта, та незнам.
Ще се познаем по коремите-то е ясно. Wink Ще се уговорим за място в парка, където няма толкова хора.

# 118
Ами предлагам тогава утре, който е сигурен, че ще дойде да го потвърди във форума, аз ще следя, че не ми се иска да увисна самичка  Laughing

Сънчо, ти си извинена мила. С теб отделно Wink

Angel1, с тези контакции не си и за водна аеробкиа май Sad А аз все така си кашлям, като гледам и за утре ще отпадне ходенето Sad Оправяй се!!!

Който още има желание да дойде от неработещите вече мами да пише  Hug Аз отивам на разходка сега Simple Smile

# 119
tracy t мерси мила.Днес съм по-добре от вчера...хормоните здраво ме джаскат и след като видях че има и 3-то ангелче пак се скъсах от рев...а имахме и гости хич не ми беше добре...Днес малчо е доста шавлив което ме радва Simple Smile времето е слънчево но пък много духа тук и разходката май ще я пропусна или ще е тук наблизко в квартала....

Общи условия

Активация на акаунт