Бъдещи майки - АВГУСТ 2009- тема 29

• 13 451
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
  • София
bettyg  - във вашето семейство е мнго весело с толкова мн. деца. Искренно ти се възхищавам

# 241
Sunbeamm,ЧРД !!! Желая ти едно здраво и пухкаво и най вече послушно бебче август месец
 biberon_ko , за какво са ти се скарали че си качила "цели " 3 кг ли? Аз ако качвам само по 3 ще се радвам, всеки път като ме теглят и съм +4 кг поне за сега, дано не станат по 5 или повече на месец че   #Crazy

# 242
  • На плажа
Sunbeamm Честит рожден ден много усмивки и слънчеви емоции   bouquet
Сънчо,аз пък нямах търпение,след като разбрах,че съм бременна,да си сложа линиика  Mr. Green
За килограмите-аз съм +6 до сега.Много внимавам какво ям,защото с Вики бях станала доста огромна  261uu

# 243
Трейси: май наистина е заради седмиците Wink Пък и доки не беше сигурен, тъй като всъщност не ми мери бебката, но каза, че била между половин кило и 800 грама!!! Което си е голяяяяма разлика, но аз предполагам, че е някъде средата - 650 грама  Laughing Мисля, че другият път ще я мери... Нищо чудно да е стигнала килцето до тогава  Laughing

Аз да се похваля, че днес все пак среща имаше - запознахме се с Terpsyhora Simple Smile Бяхме в Южния парк цели 3 часа - лаф мохабет!!  SunglassesБеше супер!! Може пък следващият път да сме повече, кой знае Rolling Eyes Стрелче - този път си извинена, но следващият вече...  Wink Освен това да кажа само, че проблеми с паркинга няма нито на езерото Ариана (тъй като има огромен безплатен паркинг до стадиона) нито на Южния парк, където и двете с Ани си спряхме точно срещу страничния вход без проблем! Така че не се шашкайте толкова много през седмицата за паркинг, това да не е причина да не се видим!  Laughing От такива срещички можем само да спечелим супер хубави емоцийки и някой нов приятел  Hug

Захира, да питам на всички ли трябва да се прави такъв преглед на шийката на матката, че на мен доки все още нищо не ми е споменавал...  newsm78

Лилия
: вероятно има и много хора, които все пак ги боли, било от преглед за разкритие, било от клизма... Все пак сме различни хора с различни прагове на търпимост  ooooh!  Peace

# 244
  • Пловдив
Момичета благодаря за хубавите пожелания  Hug  Heart Eyes
Да се похваля ,сега идвам от преглед и видяхме бебка .Всичко е ОК  Hug
За подуването на краката ми каза ,че ще става и по зле да почивам повече ,и че изследванията ми са добри.
Изписа ми още 1 хапчета за контракциите освен магнерода ,Ginipral и от тях 3Х1.Някои пие ли ги  newsm78

Hug хубав и усмихнат ден на всички

# 245
Сънбийм, честит празник  bouquet Hug.Много здраве, щастие и едно здраво бебе накрая Hug

# 246
  • Пловдив
Здравейте на всички мами! Нова съм във форума, но и аз съм августинка в 21 г.с.
Искам да попитам, с риска да се повтори някоя тема (не съм изчела всичко), дали някоя от вас мами е имала проблем с токсоплазмоза или има в момента ? На мен ми се потвърди днес повторното изследване, тъй като предишното беше в сива зона. АГ-то ме изпрати при специалист и утре съм при него да видим дали съм за хоспитализация или за амбулаторно лечение. Препоръча ми Rovamycin, обаче се оказва, че го няма в търговската мрежа. От Пловдив съм и искам да ви попитам дали някоя мама знае нещо по въпроса с това лекарство?

# 247
  • София
sunbeammm, честит празник и много здраве и на двама ви с бебо  smile3525 newsm59

Това за краката е добре, че няма проблеми. Моите глезени се подуват вече от 2 дни, май скоро ще си търся по-големи обувки  Party
Много се натъжавам като чета за ангелчетата, искрено съчувствам на майките и много кураж, за да го преживеят им желая. Следващия път всичко ще е наред  Hug

Моите контракции вече намаляха - имам сега по 5-6 на ден само и това ми подейства доста успокояващо ... щото след 3 седмици магнерич вече бях започнала да се притеснявам.
Обаче ми се появи някаква болка ниско долу в слабините - това е само когато вървя или се опитвам да застана на един крак за да си обуя обувката - все едно имам ужасна мускулна треска.
Не знам някоя има ли подобно нещо?  newsm78 Предполагам че може да е нещо свързано с разширяването на таза .... ама чак пък толкова. Проблем при мен е и че по цял ден съм седнала на стол пред РС-то и след два часа седене, едва ставам за да се раздвижа.
Ама работа ... няма как....  Tired
Малко завиждам на тези мами, дето вече не работят, а могат да и правят разходки през деня в парковете.  Blush

# 248
Яна, аз съм точно от тези с ниския праг на чувствителност. Ето днес охках като ми взимаха кръв, да не говорим, че и припаднах от страх. Мисля, че много малко жени ще се впечатлят от една клизма или преглед. Тогава за раждането не знам какво ще се говори ... Няма смисъл да драматизираме или да се плашим взаимно  Peace

Isena, добре дошла   bouquet 

В момента имаш ли имаш инфекция? Какви ти бяха стойностите? Аз чакам моето изследване да излезе.

Sunbeamm  newsm59

# 249
И аз съм с такива болки вече повече от месец .Общо взето от нищо не минава.

# 250
Здравей на новото момиче,
По каква причина ти правиха изследване за токсоплазмоза ?Незнам дали имам, защото никога не са ме изследвали за това

# 251
Така е, не трябва да се плашим, напълно съм съгласна, но и аз лично искам да съм подготвена за каква ли не болка и преживявания  Laughing Между другото темичката за "Смешно ли е раждането" е супер яка именно за такива като мен, нераждали и които ги е страх от това какво предстои, че дори и от клизмата  Laughing Там има такива весели историйки, че се заливах вчера!  Mr. Green

Добре дошла на новата мама!   bouquet За съжаление не знам нищо за тези изследване и медикаменти... Успех!  Hug

# 252
Янче, може и от седмиците да е  Hug
И аз за токсоплазмоза не съм изследвана, или поне не знам да съм  Rolling Eyes. Ама нямам контакти с котки, нито пък ям сурово месо, така че не се притеснявам от това много.
За контракциите - моите почти изчезнаха, отвреме на време се появява някоя, но не повече от една-две на ден.
Слава богу проблем с отоци нямам. И аз съм по цял ден на бюро, но гледам когато мога да ида да се разходя тук или там, я до поща, я до преводачка  Mr. Green в такова хубаво време е грехота да седиш затворен.
И аз искрено завиждам на мамите, които вече не работят и имат време за по-дълги разходки  Hug

# 253
  • София
 bdbaloni Sunbeamm . Много приятни емоции ти пожелавам и едно прекрасно бебче!  newsm30

Добре дошла на isena
Ето тук има една хубава статия за токсоплазмозата по време на бременност:

http://www.predainatatak.bg/news/about148.html

Но слушай докторите какво казват... Ще ти стискам палци!   Hug

# 254
Здравейте, момичета.Сега се прибирам от прегледа.И...................пак момченце. HugАз да си призначя тайно се надявах да е момиче, ма няма.Нищо, да е живо и здраво само и всичко да е наред. Praynig
Инъче всичко е Ок.Тежим 404 гр.Записаха ми го на диск.Ще го показвам на таткото довечера, че той е на работа по цял ден и не може да идва с мен.Поне съм щастлива, че всичко е наред!

Привет на новата мама!Кога е термина?

Общи условия

Активация на акаунт