Бъдещи майки - АВГУСТ 2009- тема 29

• 13 451
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
sunbeammm   nbirthday    bouquet

yana-sladurana аз къде съм бляла и не съм разбрала за срещата в Южният парк  newsm78 и аз щях да дойда. На следващата и аз ще дойда само ми пишете на лични, за да не пропусна нещо.

Ох аз не съм си виждала детето от месец и вече нямам търпение. В събота съм напреглед дано всичко да е наред  Praynig Peace
Да ви се похваля и моята сестра близначка е бременна в 12седмица. Явно имаме обща съдба  Grinning

Хубави емоции на всички!!!

# 256
Гаринелка, наистина не знам къде си бляла, момеееееееееее  Mr. Green от 3 дни се разбираме тук и уж много навити, накрая аз и Тerpsyhora се проявихме като най-сериозни Simple Smile Другият път аз лично ще ти пиша на ЛС!!!!!  Hug

Честито за сестричката ти!!!   bouquet А знаеш ли, че и моята сестра е бременна??? Какъв съвпадък, а?  Laughing Само че моята вече седми месец и половина.  Mr. Green Да са ни живи и здрави, пък и ние покрай тях!!  bowuu

# 257
Янче, може да направим следващата срещта другата седмица, ако разбира се всички са навити.

# 258
Янче, може да направим следващата срещта другата седмица, ако разбира се всички са навити.

Моя мъж също има брат близнак но уви те все още немогат да имат дете....Но пък се радвам че сестра ти ще има малките ще са с малка разлика якооо

# 259
Гаринелка: Аз и Terpsyhora вероятно така или иначе пак сме решили да се видим др. седмица, така че който още иска много ще се радваме да се присъедини към дуото (или триото с теб Simple Smile ). Но да ти кажа няма пак така енергично да организирам, питайки кой кога може, къде иска, в колко часа, има ли паркинг и т.н. защото накрая всички се отказаха и е кофти Sad Лека вечер на всички!  Peace

# 260
Аз отново заявявам желание за съботно-неделна среща в София Peace, но може би след празниците, че сега е малко натоварена програмата Thinking!
Ако има желаещи да ми пишат на лични, да не занимаваме всички тук!
Поздрави на новите и стари мами в темата!  bouquet

# 261
  • София
sunbeammm, честит рожден ден! Желая ти да си много здрава, много щастлива и много обичана жена, а от август и много обичаща мама на малко съкровище!   bouquet

isena, добре дошла- лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

Днес с yana-sladurana  си  изкарахме страхотно! Хубава разходка, още по- хубава приказка! Другата седмица ще повторим, ще бъде много готино ако има и нови попълнения на мини срещите- например  Gerinela  да не се отмята - тук всичко се помни и знае  Wink

napetia, аз съм ок за среща през почивните дни, но наистина е по-добре да минат празниците за да има повече налични хора в София Simple Smile

Приятна вечер  Grinning

# 262
 и аз съм за среща, само предварително не знам кога ще съм свободна...за днес имах урок точно по обяд и нямаше как да се втъркам...ама ще ви дебна Grinningл,
Добре дошла на новата мама и еко бременеене!

# 263
Честит Рожден Ден , sunbeammm!Желая ти много здраве и любов и едно сладурско бебче през август  smile3525

Аз днес бях на преглед при Доц.Томова и съм много доволна.Много мила и приятна жена.Потвърди ми и тя ,че ще си имам момиче.И аз съм много щастлива,защото на бебунчо всичко му е наред.Аз съм 20 г.с ,и бебето върви малко по голямо ,като за 22 г.с.
Хубава вечер от мен Simple Smile

# 264
Здравеите, аз отдавна не съм писала ,защото нямах новини,но сега да се похваля,че всичко с бебо е наред отговаря си на седмиците ,ние сме 24 ,момче със сигурност,аз имам едно вече,абе мъжка мама.

# 265
sunbeammm, честит рожден ден, да си жива и здрава, таткото мн да те слуша, а август едно хубаво и здраво бебче  Hug

Понеже прочетох, че явно някой хора ги е страх от клизма (а прави ли ли са ти?). Честно казано и аз не знаех какво точно представлява, а като отидох с изтекли води, и имаше едно ново момиче, дето се учеше. Та тя ме обръсна и ми направи клизмата. Бръсненето добре, беше мн внимателна (за разлика от тая дето й показваше, направо все едно шкурка минаваше  Confused), но после на клизмата (явно за 1-ви път й беше, а и на мен също), та чакаме да изтече течността, а аз вече едва се сдържам, а момичето ми вика "още малко остана, трябва цялото да изтече (а то сигурно имаше около 1/3 още), и се обръща другата и вика "еее, стига толкова, добре, че момичето издръжа, повечето и на по-малко не издържат), а аз докато си взема тоал хартия, направо как издържах не знам. Та...емоция си е, но в това няма нищо болезнено, ама хич, да знаеш Simple Smile Вече за проверка на разкритието имах чувството, че до сливиците ми бъркат, ама то може би щото все пак бях с изтекли води и родовата дейност не си беше тръгнала, та ми беше кофти.

А за срещите - как няма да ни занимавате? Поне пишете кога, къде и от колко, пък може да се появи и някоя друга мама, дето не се е уговорила предварително.

# 266
Добро утро на всички!!!
Аз днес съм много ранобудна...а попринцип съм от по-поспаливите,едва отлепвам сутрин,но тая нощ нещо хи4 неможах да спя, будих се 100 пъти сигурно и нещо ме приболваше корем4ето доста странно...
Днес съм на лекар за изследванията за антитела ,но предполагам ,че ще мина и през ехографа ....и дано всичко е наред, а може и пола да ни кажат, все пак съм ве4е 20 седмица,трябва да се вижда....но дано само вси4ко е о.к., 4е ми е малко притеснено от тези странни болки.... като се върна по-късно ще пиша да кажа кво е станало....
Лек ден на всички и   Kiss

# 267
Добро утро от мен! Hug

Deizi-Kreizi, и аз като теб - мъжка мама. Simple SmileАма да са ни живи и здрави мъжлетата.Вчера доктора като ме гледа ми вика пак свекърва ще ставаш. Joy

A_S_Y_77, всичко ще е наред-не се притеснявай.А за пола могат да го кажат, само зависи как е застанал бебо.Чакаме те да разказваш. Hug

ЖАлко, че не съм от София-и на мен ми се идва на срещите.

# 268
Здравейте и от мен!

Аси, стискам палци всичко да бъде наред!

Вчера пак гледах колички, обсъждахме ги в другата отчетна и тази много ми хареса: http://www.maclarenbaby.com/europe/index.php?option=com_content& … p;Itemid=88889447

Но все още май я няма в БГ.

# 269
Добро утро и от мен.
Честит рожден ден на Сънбиим! Да си живичка и здравичка и да гледаш здраво  и сладко бебе!
Ти беше питала за този Гинипрал. Аз ги пия на 8 часа, но да знаеш че са с ужасни странични ефекти. Аз сутрин се събуждам с треперещи крака и ръце, със сърцебиене. Имам гадене, главоболие, абе ужас. Заедно с Гинипрала на мен доки ми изписа и едно лекарство за сърце, точно заради силното сърцебиене, което предизвиква Гинипралът. Но въпреки, че вече 3ти ден ги пия и заедно с Магнерота пак имам контракции Sad. Малко кофти, но поне бебето да е наред.  На мен ми правиха проглед за разкритие, защото имах болезнени контракции и доки искаше да ме види как съм. Каза, че няма проблем и  че шийката е затворена. Praynig
Дано е така до края, пък аз контракциите ще ги търпя.
Аз не съм се отказала за срещата, но сега не излизам от вкъщи, лежа си и почивам. Така, че може другата седмица.
Честито на узналите пола.
Добре дошла на новата пловдивска мама.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт